Şimdi Ara

Android Güç Düğmesi Yardım Edebılecek Varmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler konununun ıcıne dırek atlıyorum. Elıme General Mobıle 4G Dual dıye bır telefon gectı 2.el olarak bır akrabamdan ve sorunum su kı telefonun guc dugmesı calısmıyor telefon LG G serısındekı gıbı ekrana 2 tıkla acılma ozellıgı veya bır orta tusu yok guc dugmesı kırık cok sert bastırınca calısıyor ama dogal olarak hasar verıyorum ve sonunda calısmayacak dıye korkuyorum bu telefonu nasıl duzeltebılırım yardımcı olursanız en azından fıkır uzetırsenız yardımcı olursanız sevınırım lutfen.

• Hocam tuşu yazılım ile baypas edebilirsiniz. Kendim ekranı açmak için şu uygulamayı kullanıyorum.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.luutinhit.smartscreenonoff

Açmak için yakınlık sensörüne elimi yaklaştırıyorum. Ekranı kapatmak için ise kendi kullandığım luncher'ın çift tıkla kapatma özelliğini kullanıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RandomT R kullanıcısına yanıt
    Hocam gerçekten çok sağolun sorun halloldu . Zamanınızı da ayırdığınız için teşekkürler. İyi Günler. :)
  • Güç dugmesinin kolay kolay deforme olmaması lazım sokup bir bakın isterseniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kronik srunlu kardesimde varken 2defa servisde degisdi hala var sorun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.