Şimdi Ara

android.hardware.Camera is deprecated Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Okulda ödev olarak android uygulama yazma verdiler işte , bende basit bi Flash Light ( El Feneri) uygulaması yazmak istedim. Nasıl yapıcagımı kodunu falan internetten araştıra araştıra tamamladım fakat başlıkta da belirttiğim gibi Camera ile ilgili bi hata var çözemediğim. Uygulamayı test ederken telefonumda durdu hatası alıyorum android studio da ise kamera servisine erişilemedi diyor. kod da ise camera değerinin üzeri çizili , sorun orda ama çözüm bulamadım. İnternette gördügüm kadarıyla android.hardware.camera2 diye değer bişielr olmuş ama onun da parametrelerine erişemiyorum. Yardımcı olursanız beni bilgilendirirseniz sevinirim.

• Sdk larınız güncel mi ? Hangi android sürümünde test ediyorsunuz ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Üzerinin çizili olması kodun 'Deprecated' olması anlamına gelir. Deprecated demek kodun artık eskidiği ve kullanılmaması gerektiğini belirtir. Kütüphanenin sonraki versiyonlarında bu kod değişebilir ve sizin uygulamanız çalışmayabillir demek. Kodun çalışmasına engel değil yani üzerinin çizili olması. Çizili metodların içine girdiğinizde veya fareyi üzerine getirdiğinizde eğer javadoc ile not yazıldıysa, neden 'deprecated' olduğu, ve eğer o kodun yeni versiyonu/alternatifi varsa onun linki bulunur.

SDK versiyonu üzerinden nette API dökümanlarını okuyarak neyi nasıl kullanmanız gerektiğini öğrenebilirsiniz.
  • İlgilendiginiz için tesekkur ederim. Programın çalışmama nedeni o değilmiş , android 6 olduğu için telefonjmda uygulama izinini elle sagladigimda sıkıntı olmadan çalıştı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.