Şimdi Ara

ANDROİD İÇİN EN İYİ BORSA TAKİBİ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
50.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar ben de Fakirix Borsa yı gördüm yeni ve kullanıyorum. Gerçekten ücretsiz ve canlı takip. Güzel özellikleri de var. Ben de tavsiye ediyorum. Aynı zamanda dandik de değil be ya gayet hoş.
  • ben de fakirix i indirdim denedim olumlu.borsa takibinde geliştirildikçe ilk sıralara yerleşmeye aday. çünkü geçiş üstünlüğü oluşturan bir özelliği var: 15 dk. gecikmesiz. görseller de sade ve asil ancak tabiki geliştirilmeli. veriler anlık ve işletim gayet ideal. yeni güncellemelerle haber, daha detaylı bilgiler vs eklendikçe ilk sıralara aday olarak gördüğüm için şu an tercihim fakirix. teşekkürler. başarılar.
  • ben de fakirix i indirdim denedim olumlu.borsa takibinde geliştirildikçe ilk sıralara yerleşmeye aday. çünkü geçiş üstünlüğü oluşturan bir özelliği var: 15 dk. gecikmesiz. görseller de sade ve asil ancak tabiki geliştirilmeli. veriler anlık ve işletim gayet ideal. yeni güncellemelerle haber, daha detaylı bilgiler vs eklendikçe ilk sıralara aday olarak gördüğüm için şu an tercihim fakirix. teşekkürler. başarılar.
  • Fakirix google play de yok bu apk ya nasıl ulaşırım? Siz bir yere yükleyip linki bana pm atar mısınız?undefinedundefinedundefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi until -- 11 Mart 2015; 23:18:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • play.google.com
    Matriks Mobile - Google Play'de Uygulamalar
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.matriksmobile.android.main&hl=tr

• borsa olmasada döviz için güzel bir uygulama (kendim geliştirdim...)

play.google.com
    Döviz & Altın Kur Takibi - Alarm Widget Banka Kuru - Google Play'de Uygulamalar
    https://play.google.com/store/apps/details?id=bs.karzarar&hl=tr

not: her türlü istek,yenilik, görüş ve önerilerinizi uygulamaya koyabilirim .

• fakirixi webde bulamadım,google playde de yok artık , elinde olan link verebilir mi veya mail atabilir mi acaba?
  • borsazede_80 B kullanıcısına yanıt
    selamlar..

burda bahsedilmiş olan Fakirix Borsa apksını nerden bulabılırım bilgisi olan varmıdır ?

kolay gelsın
  • baslik hortlatiyorum fakirix apk elinde olan var mi bi upload etsin indirelim play store dan kaldirilmis bu
  • Thodex'i indirebilirsiniz.
  • Aynen Thodex, gayet iyi bence
  • Matriks mobile tabi ücretli aktif al sat yapıyor ve derinlik aracı kurum dağılımı grafik Vs Vs verdiğiniz parayı fazlası ile alırsınız

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Thodex
    play.google.com
    Thodex – Global Kripto Para Alım Satımı - Google Play'de Uygulamalar
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.uho.thodex&hl=tr

• Thodex diyenler yine çok olmuş 😀 bende thodexi tavsiye ederim.
  • pc için ücretsiz takip programı var mı? al sat yapmak için değil sadece izlemek için
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.