Şimdi Ara

Android için Instagram uygulaması 1 gün içinde 1 milyon indirme barajını aştı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
3.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: lordrdley

@manyakurt

gördüğüm en büyük failsin usta. iPad ve Android tabletleri kıyaslama ! hadi telefonu anlarım ama tablet işine hiiiiç girme.Gördüğüm üzere anlamıyorsun bu işlerden.Android destek sağlasın ilk önce sahip olduğu markalarda.

Nerede tablet kıyaslaması yapmış, gösterir misin bi ?
  • Rekabet olduğu zaman bu uygulama bütün platformlara çıkar,baktı firma İOS'ta gördü kullanıcı sayısını "ben neden androide bu uygulamayayıda çıkarmayayım?" demiştir.Symbian'ada çıkarabilir.
  • Ne diyelim en azından bizde ipad almak için böbreğini satanlar yok mesala, gene iyiyiz hadi...

bu cümleden kastediyorum.abartıyor yani.o herif böbreğini feda edecek kadar seviyorsa zaten aptaldır. ipad alan galaxy tablet te alır yani. ne alaka ipad ile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: outside

quote:

Orijinalden alıntı: lordrdley @manyakurt gördüğüm en büyük failsin usta. iPad ve Android tabletleri kıyaslama ! hadi telefonu anlarım ama tablet işine hiiiiç girme.Gördüğüm üzere anlamıyorsun bu işlerden.Android destek sağlasın ilk önce sahip olduğu markalarda.
    Nerede tablet kıyaslaması yapmış, gösterir misin bi ?

Üstüne gitme hocam, bilinçlenmek için okumuyor ki adam tarıyor gözleri ile yorumları, aradan iphone ipad apple kelimelerini gördüğü yorumları seçiyor ve saldırıyor.
  • quote:

Ne diyelim en azından bizde ipad almak için böbreğini satanlar yok mesala, gene iyiyiz hadi...bu cümleden kastediyorum.abartıyor yani.o herif böbreğini feda edecek kadar seviyorsa zaten aptaldır. ipad alan galaxy tablet te alır yani. ne alaka ipad ile.

Yaz google'a bulursun adam böbregini satmış ben nesini abartayım. Burda senin olaydan çok toplumların nereye geldiğini yorumlaman lazımdı.

Ki ipad alan galaxy tablet de alır da, burdan bana laf atman için galaxy tablet alan ipad de alır demen lazım, temel türkçe.

Hadi hepsini geçtim sen ordan bir tablet kıyaslamasını çıkardıysan, zaten eyvallah bastım artıyı, helal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozok_53_45

quote:

Orijinalden alıntı: haQQoKeşke Android desteği çıkmasaydı. iPhone ve İnstagram gayet güzel ikiliydi.
    senin gibi ıphone ile hava atmaya çalışan zavallı insanlar KEŞKE olmasaydı..

Android için Instagram uygulaması 1 gün içinde 1 milyon indirme barajını aştı
  • Gelmesi güzel oldu, daha da artacaktır bu rakam.
  • quote:

@manyakurt

gördüğüm en büyük failsin usta. iPad ve Android tabletleri kıyaslama ! hadi telefonu anlarım ama tablet işine hiiiiç girme.Gördüğüm üzere anlamıyorsun bu işlerden.Android destek sağlasın ilk önce sahip olduğu markalarda.

En buyuk fail sen olmussun ipad kelimesini gorup atlamissin ama adam tabletlerle ilgili hicbiseyden bahsetmiyo zaten.
  • olay olay diye sunulan uygulamanın çok daha iyi uygulamaları markette mevcut,kısacası ben beğenmedim kimseye de önermem..
  • Aklıma ne geldi biliyormusunuz arkadaşlar hani şu titan saadet zinciri kalpazanları umut tacirleri vardıya beyinlerini yıkıyordu milletin ve sen ne söylersen söyle ne ıspatlarsan ıspatla beyninin yıkandığına inanmayıp ölümüne savunuyordu bende bu elmacı zihniyetleri bunlara benzetiyorum aldğı cihazı masaya koyup hava atan ama hiçbir özelliğini kullanmayan alo demek için almış ezikleri yani yoksa kimse burda bütün özelliklerini kullanan artı ve eksilerinin olduğunu bilen kabullenen kişilere zaten birşey dediği yok nefret duyulmasının sebebide budur aldığı cihazı bulunmaz hint kumaşı zannedip ölümüne savunanlara ve almayanlarıda zaten sen alamassın diyip aşağılık kompleksine girenlere serzenişimiz
  • Güzel uygulama indirdim bende.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.