Şimdi Ara

Android ICS'li ve QWERTY klavyeli Motorola Photon Q 4G LTE resmiyet kazandı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben klavyeli telefon tavsiye etmem hiç kimseye. Htc Touch Pro 2 kullandım burdan bakabilirsiniz. klavye bir süre sonra yerine tam oturmuyor. kayıyor oynaşıyor. ve cihaz çok kalındı, nokia 5800'dan da kalındı. ben size söylüyorum bunu alacak olanınız olursa aynı özelliklere atrix hd alsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tavernac1

Klavye olmasaymis boyutlari gayet guzel bi telefon olmus

tavernac1 atrix hd bu telefon ile tıpatıp aynı ama klavyesi yok ve daha ince
  • Bizim pazarlara ne zaman gelir acep.
  • ciksin her seyimi satip alicam :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bir suredir droid3 kullaniyorum.Klavyeli telefonun rahatligi bir baskadir.Dokunmatik bazen iskenceye donusebiliyor :)Ayrica yukardaki yorumdaki Htc touch pro 2 ile Motorolayi bir tutmayin.Tabiki o Htc klavyesinin bi zaman sonra kayip sarkmasi normaldir :D

• Bu seri telefonların kullanıcısıda özel bence,klavyeli telefon dışında bir ürün düşünemiyorum bile.P990i den sonra ,x10 mini pro kullanıyorum, ilk dokunmaktik telefonum Motorolla a 08 di,şimdi klavyeli telefon olarak Motorollayı sabırsızlıkla bekliyorum.

Bu arada Motorlla A08 hala çalışır durumda,Motorola nın sağlamlığı tartışılmaz.
  • bu telefon piyasaya daha çıkmadı ya ? videoları falan var youtube da ??

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.