Şimdi Ara

Android’in en yeni beta sürümü Android N, Xperia Z3 için yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çıktığı günden bu yana Nexus cihazlar ve General Mobile 4G için yayınlanan Android N Geliştirici Önizlemesi, bu cihazların ardından şimdi de Sony’nin 2014 yılı Eylül ayında tanıttığı akıllı telefonu Xperia Z3’e de yüklenebilir oldu.

Son sürümü yükleyen kullanıcılar, yüklemeden sonra yayınlanacak her Android N güncellemesini OTA yoluyla telefonlarına otomatik olarak alabilecek. Bu güncelleme D6603 ve D6653 ürün numaralı Xperia Z3 modellerine yüklenebiliyor.

Android’in en yeni beta sürümü Android N, Xperia Z3 için yayınlandı

Nasıl Yüklenir?

• Android N’i denemek isteyen kullanıcıların şu adımları izlemesi gerekiyor:
    • Telefonu bilgisayara bağlayın,
    • Xperia Companion uygulamasının en güncel sürümünü yükleyin,
    • Menü’den “Software Repair” adımına tıklayın ve ekrandaki yönergeleri izleyin.
    • Sonrasında yazılım sizden cihazın kablosunuz çıkarmanızı ve telefonu kapatmanızı isteyecek. Bu adımı uyguladıktan sonra ses kısma tuşuna basılı tutarken cihazı bilgisayara yeniden bağlayın.
    • Xperia Companion Android N sürümünü yüklemeye başlayacak ve cihaz sonraki açılışta Android N ile açılacaktır. Tüm bu işlemlerin ardından telefonunuzdaki verilerin silinmiş olacağını özellikle vurgulayalım.

Sony, Software repair adımı üzerinden istenildiği zaman önceki sürüme dönülebileceğini belirtmiş ancak biz elimizde Xperia Z3 bulunmadığı için yüklemeyi veya eski sürüme geri dönmeyi deneyimleyemedik. Bu noktada tüm sorumluluğun sizde olduğunu belirtmek isteriz.

Sony Xperia Companion uygulamasının en yeni sürümünü burada yer alan bağlantıdan bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

• indirmek isteyenler için flashtool ile kurabileceğiniz Xperia Z3 Android N FTF Linki=https://drive.google.com/file/d/0B8cCnBv81XJ0a0sxTi1OcFp6Mjg/view

• z3c içinde verirler sonuçta aynı anda çıkan amiral gemisi modelleri. z3c sahipleri içinde güzel haber.

• en çok arızalanan model..tamire gidenler de içi açıldığından IP sertifikasını kaybediyor.. ek olarak işlemci testi yapmıştım zamanında ;
    https://www.youtube.com/watch?v=ixWd_PlPLFY

• Nasıl yani beta süreci sonunda z3 tıpkı nexus gibi saf android sürümü mü kullanıyor olacak yoksa son güncellemeyi sony kendi düzenleyip mi yapacak?

• quote:

Orijinalden alıntı: salihercetin06

Nasıl yani beta süreci sonunda z3 tıpkı nexus gibi saf android sürümü mü kullanıyor olacak yoksa son güncellemeyi sony kendi düzenleyip mi yapacak?

Hocam Sony bunu uzun süredir yapıyordu. Geliştirici sürümünü bazı telefonlara veriyordu. Şuan stock Android ama ilerde Sony kendi arayüzünü verecek elbette.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakalım Z2'ye gelecek mi 7.0. Z2 ile Z3 donanım olarak çok çok yakın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Önce 6.0'ı yayınlasaydınız be kardeş.Beta verip duruyorsun icraat yok.

• Merak ettiğim bu haber içeriğinde ya da yorumlarda neden Samsung öven bir cümle yok bu haber boş kalmış.Kime diyorum heyyy?Biraz övünde es yedi eyç alak hadi ya...

• Haberde eksiklik var, Yazılımı Onar butonuna tıklamadan önce ALT tuşuna basılı tutmanız gerekli. Yoksa marshmallow kuruyor cihaza

• quote:

Orijinalden alıntı: gageracer

Önce 6.0ı yayınlasaydınız be kardeş.Beta verip duruyorsun icraat yok.

Z2 ve Z3 için Marshmallow dağıtımı başladı zaten. 6.0.1 dağıtıldı hatta.

• quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

Bakalım Z2ye gelecek mi 7.0. Z2 ile Z3 donanım olarak çok çok yakın.

gelmez.

• sony iş ortaklığına girmiş olabilir yoksa torpil neden geçsin...

• quote:

Orijinalden alıntı: 0MG90

quote:

Orijinalden alıntı: gageracerÖnce 6.0ı yayınlasaydınız be kardeş.Beta verip duruyorsun icraat yok.

http://support.sonymobile.com/global-en/xperiaz3compact/software/

Z3 Compact kullanıyorum hala 5 teyim.Yeni servise verdim sürekli kulaklık girişi bozuluyor ses kısılıyor kendi kendine.

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gageracerÖnce 6.0ı yayınlasaydınız be kardeş.Beta verip duruyorsun icraat yok.

http://support.sonymobile.com/global-en/xperiaz3compact/software/

Z3 Compact kullanıyorum hala 5 teyim.Yeni servise verdim sürekli kulaklık girişi bozuluyor ses kısılıyor kendi kendine.

Güncelleme çıkalı 2 hafta oldu neredeyse. OTA ile gelmediyse ftf var.

http://www.xperiablog.net/2016/04/09/android-marshmallow-xperia-z2-z3-compact-23-5-a-0-570/

• quote:

quote:

Nereden yükledin kardeşim... Anlat hele de bizde yüklenelim 6 yı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cheem

quote:

quote:

Nereden yükledin kardeşim... Anlat hele de bizde yüklenelim 6 yı

Xperifirm'le indirdim ftf'yi sonra Flashtool ile flashladım. Yukarıda Xperiablog linki verdim orada hazır ftf dosyaları var indirip Flashtool ile yükleyebilirsin.
  • 0MG90 kullanıcısına yanıt
    Garanti dışı oluyor deme bu şekilde yüklenirse... Ota dan yada Xperia companion ile yüklenmiyor sanırım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Garanti dışı oluyor deme bu şekilde yüklenirse... Ota dan yada Xperia companion ile yüklenmiyor sanırım

Garanti dışı olmaz sadece başka ülkenin romunu yüklüyorsun. OTA ile geç gelebilir beklemen lazım. Zaten Stamina falan yok bence acele etme geçmek için.
  • quote:

quote:

Garanti dışı olmaz sadece başka ülkenin romunu yüklüyorsun. OTA ile geç gelebilir beklemen lazım. Zaten Stamina falan yok bence acele etme geçmek için.

N beta çıkmış omu gördüm onda da ses oldu diyorlar ama bakalım artık

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.