Şimdi Ara

Android'in geleneksel uygulama menüsü kalkıyor mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Çok çok saçma diyeceğim ama yine de başka launcher kullanarak çözülecek bir durum. Şahsen klasörleme yaklaşımıyla gayet güzel elde edilebilirken kaybolmamak, niye böyle bir yaklaşıma gerek olsun ki. Kameraya yönelik bir çok uygulamam var, temel kamerayı kullanmak için yandaki butonu kullanıyorum ama bazı uygulamalar ana ekranımdaki klasördeyken bazı durumlar için rahatça menüye gidiyorum. Kaldırmamak iyi olurdu.
  • İnşallah böyle bir hata yazmazlar...

• Bu kararı alanlara kanynasından miras kalsın süper karar.

• quote:

Orijinalden alıntı: QuexSeeL

Bu konuda windows telefonlar iyi. Karoları istediğin şekilde, boyutta daya döşe diğerleri için sağ taraftan çek hepsi karşında alfabetik olarak.

başkada bir şey yok kardeş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav secenek sunun arkadasim niye kullaniciyi zorluyorsunuz secenek sunma diye bir sey var gidin ayaralara koyun secenek su firmalarin dedigim dedik tavirlarindan nefret ediyorum

• Umarım seçenek şeklinde olur. Mesela Asus'un arayüzünde seçim yapılabiliyor iki şekilde de.

• Lenovo Xiaomi Huawei ve Sony Android M 6.0 beta şuanda böyle ve sony ninki %90 oranında beğenildi ben kullanıyorum ve çok güzel olmuş.

• olmamış Google aklına Başlat Menüsü nü önce kaldıran sonra da geri ekleyen Microsoft gelsin....

• Büyük ihtimalle seçenek olarak sunulur..

Galaxy S7 incelemesinde gördüğüm Galaxy Lab adı altında seçenek olarak tüm uygulamaları ana ekrana ekliyordu

• Gerekli bir yenilik değil, Android 7'yi hevesle bekletecek birşey değil yani. Daha çok batarya tüketimi optimizasyonlarına ağırlık vermeliler.
  • 64 bit artık standart hale gelmeli. 64 bit olarak satın aldığınız cihaz her anlamda ona uygun çalışmalı. Şuydu buydu diye çocuk oyuncağına çevirdiler. Zaten market kesin olarak 64 bit desteği sunmak zorunda. Blackberry daha iyi android cihazlar üretirse alınır. yoksa klasik üreticiler sıktı artık. Hepsinin kıl bir eksiği var.

• Android Silver çıksın, başka bir şey istemiyoruz.

• Ortada Android M yokki N gelsin. Telefonum 64 bit'lik LG G3. Ne resmi olarak Android M yayınlandı ne de Android L'den performans alabildim. Telefon sadece ısınıyor, 5 saatte 3000 mAh'lik pilini tüketiyor ve düzeltici güncelleme yayınlanmıyor. Android N gelse kime ne faydası var?

Sadece firmalar yeni bir Android sürümünü desteklediği savı ile müşteri avlayacaklar o kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: fthkn

64 bit artık standart hale gelmeli. 64 bit olarak satın aldığınız cihaz her anlamda ona uygun çalışmalı. Şuydu buydu diye çocuk oyuncağına çevirdiler. Zaten market kesin olarak 64 bit desteği sunmak zorunda. Blackberry daha iyi android cihazlar üretirse alınır. yoksa klasik üreticiler sıktı artık. Hepsinin kıl bir eksiği var.

64 bit desteği bana göre şu an için tamamen pazarlama stratejisi s410 64 bit s400 32 bit ne kadar performans farkı var?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grkwnxs

quote:

Orijinalden alıntı: fthkn

64 bit artık standart hale gelmeli. 64 bit olarak satın aldığınız cihaz her anlamda ona uygun çalışmalı. Şuydu buydu diye çocuk oyuncağına çevirdiler. Zaten market kesin olarak 64 bit desteği sunmak zorunda. Blackberry daha iyi android cihazlar üretirse alınır. yoksa klasik üreticiler sıktı artık. Hepsinin kıl bir eksiği var.

64 bit desteği bana göre şu an için tamamen pazarlama stratejisi s410 64 bit s400 32 bit ne kadar performans farkı var?

Bence uzun süreli kullanımda aynen çift çekirdekli olması gibi fark oluyor. Uygulamalar iki kat geniş bir alanda çalışmış oluyor. Aslında 64 bit en çok Android'e lazım. Kaynak tüketimi çok fazla çünkü. İlerde alacağım cihaz Android olacak sanırım. Bu tür özellikleri kazanmış bir cihaz almayı çok isterim. Şu an hala çok sevdiğim BlackBerry z30 cihazımı kullanıyorum. Beni 2 yıl götürür. Sonrasında BlackBerry markalı öncelikli olmak üzere bir Android almayı düşünüyorum. Bakalım aslında iphone almak isterim ama iphone kirişini koparmış kuduz hayvan gibi. Fahiş fiyatları var. Gerçi BlackBerry de aynı haltı yedi ama fiyatları hızlı düşüyor BlackBerry'nin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben şahsen ios'taki gibi karman çorman bir ekran asla istemem. android'in en büyük özelliği ana ekranlarına uygulama kısayolu ve klasör koyabilmen. ha çok istersen tüm uygulamaların kısayollarını koyarsın, uygulama menüsüne uğramazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murdocklawless -- 23 Şubat 2016; 15:23:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisg

Ortada Android M yokki N gelsin. Telefonum 64 bit'lik LG G3. Ne resmi olarak Android M yayınlandı ne de Android L'den performans alabildim. Telefon sadece ısınıyor, 5 saatte 3000 mAh'lik pilini tüketiyor ve düzeltici güncelleme yayınlanmıyor. Android N gelse kime ne faydası var?

Sadece firmalar yeni bir Android sürümünü desteklediği savı ile müşteri avlayacaklar o kadar.

Markaların mantığı genel olarak böyle, yeni sürümü stabil kullanmak istiyorsan at onu G5 al para kazanalım diyorlar işin özü. Ben çok önemsemiyorum, ne değişecek ki?
    Gördüğün gibi ufak tefek değişiklikler oluyor. Uygulamalar en düşük Android M veya N gerektirir demediği sürece güncellesen de güncellemesen de pek birşey değişmez, güncelleme
    gelse de telefonu daha çok batırıyorlar zaten. Uygulamalar desteklemediği zaman atarsın custom rom devam edersin mecburen, ama androidde bu süre nispeten epey uzun oluyor, uygulamalar halen 4.0 ve üzeri diyor.
    İkinci hat olarak kullandığımız zamanında çıktığında aldığımız S2 güncelleme olmasa da kullanılabilir durumda.
    Bu duruma aslında Apple da dahildir, ios 6'lı 4s'in yanında ios9'lu 4s kağnı gibi kalıyor, bir önceki telefonum 4s olduğundan biliyorum. Ios6 ile kullansan uygulamalar ios 7-8 ve üstü istiyor.
    Çünkü artık atılıp yenisinin alınması gerekiyor, yoksa nasıl para kazanacaklar? Android'de ise destek ortalama 1-1.5 sene falan zaten, ondan sonra savıyorlar baştan.

• Yazık olur

• Uygulama menüsü kalksa nolur ki. Benim telefonun orijinalin de yok. Launcer le menü yine kullanıyorum. Bana göre menü olmalı. Yoksa karışıklık var gibi hissediyorum...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.