|
Bildirim
Önce Oneplus 3, ardından Oneplus 5 ve hali hazırda Oneplus 9 pro kullanan biri olarak Oneplus markasını çok seviyorum. Firma bu sefer harika bir telefon yaratmayı başarmış. Pratikliği, akıllı çözümleri, kolay kullanımı çok çok ön planda olan bir marka. Özellikle 5400 mah batarya ve periskop kamera harika olmuş. Başımızdaki vergi belası olmasa kesinlikle alırdım ama ne yazık ki bu vergi sistemiyle çoook zor.
|
Ulan samsung rakibin 24gb ram 5400 mah 100w batarya ya kafa atmış sen titanyum kaplama sd 8 gen 3 amiral gemisine 8gb-12gb ram koyuyorsun ve bir çok yapay zeka yeniliği getireceksin lafta bakalım 8gb ram yetecek mi, birde hem 45w 5000 mah batarya yapıyorsun ama telefon çoğu rakibinden daha kalın.
|
Kronik bir sıkıntısı olmasın, al 5 sene rahat kullan, her şeye yeter. Çok güzel telefon.
|
İnanılmaz cihaz olmuş özellikle batarya tarafındaki yeniliklerle, 4-5 sene de android ana sürüm desteği ve aylık güvenlik güncellemeleri versinler tadından yenmez net.
|
Kaç yıl güncelleme alacak bakalım? Nedense açıklama yok. Amiral gemisi telefonlarda ortak özellik çok fazla. Güncelleme desteği çok önemli durumda artık.
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Uzun zamandan beri Oneplus 7 pro kullanıyorum çok memnunum, oneplus 12 baya beğendim sanırım yeni telefonum bu olacak. |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KRONOS48 -- 5 Aralık 2023; 15:52:7 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
Ram koyma cömertliğinde OnePlus'ın üstüne yok, bu cihaz S24 Plus'ın rakibi S24 Ultra'nın değil, çünkü S pen kalem özelliği başka bir segment. S24 Plus 12 GB Ram'li kombinasyonu ile bir kıyaslamak gerekecek. S24 tahmini 185-190 gram arasında bir ağırlığa sahip olacak. |
|
|