Orijinalden alıntı: mc_fosil android laptop notebook desktop işletim sistetmlerinin pazarına girse microsoft un kucağından kurtulsak güzel olur sanki
Direct-X Ve .Net varken zor biraz.
Herkes laptopunu oyun veya kodlama için kullanmıyor. Birçok kişi ofis, resim görüntüleme, film ve müzik amacıyla kullanıyor. Bilgisayar kullanan kitlenin bir çoğu aynı herkeste s3 olması gibi yapacağı işlerden daha fazlasına sahip donanım kullanır. Adamın 500gb disk var, 100gb zar zor kullanıyor, ben 750gb diski nasıl yetireceğim diye düşünüyorum, 4çekirdek işlemcisi var adam film izliyor, internete giriyor başka da bir şey yapmıyor.
Ben laptopumu bütün amaçlarım için kullanıyorum ama tek işletim sistemi var. Açılışta birden fazla işletim sistemi olsa bunlardan biri android olsa seçerim. Böylelikle dizi izlerken adını sanını bilmediğim 70-80 civarındaki windows uygulamasını/arka plan işlemlerini pille beslemem gerekmez. Android ile daha fazla pil ömrüne sahip olabilir laptop, film, ofis için android kullanılabilir. Nasılsa aynı depolama altında çalışacak.
Windowsu, kod yazarken, oyun oynarken, windows için yapılmış basit ama etkili uygulamaları kullanmak için seçerdim.
Uygun bir fiyata sahip olursa, değerlendirilebilir..
nvidia, tegra 3 satışının baya bir kısmını acer a yaptı sanırım. Bundan olsa olsa acer' ın koca ve mongol oğlanı olur
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme