Bildirim
Android işletim sistemli Samsung Galaxy Player 70 siyahlara büründü
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bu cebe gelmez, buna özel çamta lazım 5inc -
Fiyatı Ne Kadar Acaba? -
Samsung ekran cozunurluklerini artirmali -
aslında tam bana göre bir telefon 5"
tabi ekran çözünürlüğü çok az.samsung yeni modellerinde bu ekran çözünürlüğünü hala yükseltmiyor. -
trinamoequote:
doğru diyorsun kardeş çözünürlük düşük kalıyor bide 5 inç olunca her kare içine düşen piksel sayısı azalıyor o yüzden görüntü kalitesi zayıf kalıyor 5 inçlik yapıcaksan çözünürlükte 840x1024 olmalı! -
quote:
Orijinalden alıntı: burak_5866
aslında tam bana göre bir telefon 5tabi ekran çözünürlüğü çok az.samsung yeni modellerinde bu ekran çözünürlüğünü hala yükseltmiyor.
Telefon değil bu. -
Arkadaşlar bu mp4 çalar,yalnız 2500 mAh buna koyuyosun telefonlarına niye koymuyosun alacağın olsun samsung :) -
Apple'dan dava bekliyoruz...Bakalım buna ne davası açacaklar. -
Güzel bir aletmiş bu PSP gibi düşünülebilir, PSP taşımak içinde çanta gerekiyor ama kimse ondan yakınmıyor çanta gerekli diye. Film izlemek, fotoğraf çekmek(kamera fokusluysa), oyun oynamak, müzik dinlemek, nette dolanmak için birebir. iPod Touch'a büyük bir rakip olarak görünüyor özellikle kamera ve ekran boyutu olarak. -
Appledan yeni bir dava gelebilir hazır olun :) -
bunun pili SII ye olur mu aceb ? -
quote:
Orijinalden alıntı: hattoriy
Arkadaşlar bu mp4 çalar,yalnız 2500 mAh buna koyuyosun telefonlarına niye koymuyosun alacağın olsun samsung :)
Telefonların ekrandan sonra en büyük parçaları antenlerdir. Bu cihazda ise anten sıkıntısı olmadığı için pil kapasitesinin yüksek olması normaldir. -
quote:
Orijinalden alıntı: hattoriy
Arkadaşlar bu mp4 çalar,yalnız 2500 mAh buna koyuyosun telefonlarına niye koymuyosun alacağın olsun samsung :)
+100000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 -
iPod Touch killer -
orda bir arkadaş bu telefon tam bana göre demiş :)
telefon değilki mp3 -
Bu yeni model media player da radyo yok galiba..? Teknosa satmaya başlamış 599 lira.. -
quote:
Orijinalden alıntı: frux
Bu yeni model media player da radyo yok galiba..? Teknosa satmaya başlamış 599 lira..
Beyaz renk var.. -
3g olursa ipod u sollar başkada sollayamaz... -
dava açacak bişi yok önce bunun ne olduğuna karar verin
Benzer içerikler
- sennheiser momentum 4 vs sony wh-1000xm5
- xiaomi bluetooth kulaklık eşleştirme sorunu
- redmi buds 4 lite ses az çıkıyor
- bluetooth kulaklık kutusu şarj olmuyor
- mediamarkt ödeme reddedildi
- jbl 570bt ne zaman çıktı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X