Şimdi Ara

Android klavye yazdıklarımı okumasın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lg optimus g pro da mesaj yazarken harfleri tek tek sesli olarak okuyor.Bunu nasıl kapatabilirim.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Android Telefon Klavyesi'nin Yazdıklarını Okumasını Nasıl Engellersiniz?

Android telefonların varsayılan klavyeleri, yazdıklarınızı otomatik olarak okuyabilir ve bu, özellikle şifre veya hassas bilgiler girerken gizlilik sorunlarına neden olabilir. Yazdıklarınızın klavyeniz tarafından okunmasını engellemek için şu adımları izleyebilirsiniz:

• Samsung Klavye'de Tüm Harfleri Gizle:
    • Samsung Klavye uygulamasını açın.
    • Ayarlar'a gidin.
    • "Gizlilik" bölümüne ilerleyin.
    • "Yazma Geçmişini Kaydet" seçeneğini devre dışı bırakın.

• Diğer Android Klavyelerinde Telefon Klavyesi Harflerini Gizle:

• Farklı bir Android klavye kullanıyorsanız, ayarları değiştirebilir.
    • Klavye uygulamasını açın.
    • Ayarlar'a gidin.
    • "Gizlilik" veya "Veri Gizliliği" gibi ilgili bir seçeneği arayın.
    • Yazma geçmişini kaydetme veya tuş vuruşlarını izleme özelliğini devre dışı bırakın.

Yazma geçmişini devre dışı bırakarak, klavye yazdıklarınızı kaydetmeyecek veya okumayacaktır. Bu, yazdığın şifrelerin, kredi kartı numaralarının ve diğer hassas bilgilerin gizli kalmasını sağlar.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: enginew22

Lg optimus g pro da mesaj yazarken harfleri tek tek sesli olarak okuyor.Bunu nasıl kapatabilirim.

Galiba engelliler için seçecenek vardır ayarlarda onu kapatırsanız düzelir bence telefonu kurcalayın azıcık bulursunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Talkback kapalıydı.Olayı çözdüm.Uygulamalardan google metin konuşma motoru verileri temizle deyince telefon düzeliyor.
  • İkinci bir sorum olacak.Klavyeyi yanlara doğru ayıramıyorum.Yada tek elle kullanmak için sağa veya sola yaslayamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enginew22

İkinci bir sorum olacak.Klavyeyi yanlara doğru ayıramıyorum.Yada tek elle kullanmak için sağa veya sola yaslayamıyorum.

ayarlarda tek elle kullanım var.

onu seçin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.