Şimdi Ara

Android L video inceleme 'Yeni nesil Android işletim sistemini kullandık' (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
1
Favori
8.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yav anlatamiyoruz ki cekidekler neredeyse hic bir zaman o kadar yuksek degerlere cikmiyor. İPhone'larin cekidek gucu android cihazlara gore az degil. Hatta tekil cekirdek gucu daha fazla. Ekran karti da ayni sekilde oldukca guclu ekran kartlara sahip. Android cihazlardan hic bir eksigi yok diye. RAM PERFORMANSİ ETKİLEMEZ uygulama acilis hizini hizlandirmaz ya da efektleri akicilastirmaz. İos cihazlar efekt bakimindan neredeyse sorunsuz cihazlar buna laf atan yok. Hatta tarayici konusunda android cihazlarin cogundan iyiler. Sorun apple'in kurdugu sistemin kullanilabilirliginde. Orn: bir Pdf dosyasi indirmek icin bile bir uygulama kullanmak zorundasin. Bu sadece bir ornek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Balawitz -- 29 Haziran 2014; 20:48:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cm mod 11 de dalvik veya art seçenekleri var

• Biggest Star kullanıcısına yanıt
    İos 8 betada da bug report uygulamasi cokuyor ne ilginc.

• destinn D kullanıcısına yanıt
    Dediğimi neresinden okuyup böyle bir cevap yazdın bilemiyorum.

• assasin34 A kullanıcısına yanıt
    2 yıldır galaxy nexus kullanıyorum .

kendi telefonumu iPhone 4 ile kıyasladığım zaman bu kanıya vardım. iPhone u da aktif olarak kullandım.
  • dakika 14:10

"Aşkım"
  • assasin34 A kullanıcısına yanıt
    Bende nexus5 sahibiyim.neden g2 almadim diye pismandim ama android l ile nexus forever.Batarya sürem çok fena arttı.Bide gelecek nexusta iyi batarya ve android l olursa nexuslar uçar.

• Linux sistemleri şişiren şeyler arayüzdür. Bu gibi sade arayüz olduğu sürece pek sorun olmaz.

• grezimonk kullanıcısına yanıt
    Linux'a laf atmadım ki ne alaka.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Biggest Star

quote:

Orijinalden alıntı: 3yuq

http://youtu.be/14fgPhWy2-4 hala bir ios degil
    edit: İostan hızlı olmadığını gören android fanboyların zoruna gitmiş

hocam fandroidler genelde 18- oluyor ve apple veya başka bir firma iyi iş başardığında eksiye abanıyorlar.

o arkadaşlara hediyemdir:

Android L video inceleme 'Yeni nesil Android işletim sistemini kullandık'

yedek bir at gözlüğü işlerine yarar

fandios ne dion? dandios 7 sonrasi fiyasko oldu... ne o sen yeni os arastirmasina mi basladin?

• quote:

Orijinalden alıntı: freshmind

Adamlar 2 günde bir yeni bir işletim sistemi çıkartıyorlar , gel gör ki telefonlarına da bayramdan bayrama destek veriyorlar .

iOS 8'i alan iphone 4'e bakıyorum , birde daha dün çıkmış olmasına rağmen verilecek desteğin tartışıldığı G3'lere M8'lere ... Şu cihazlara verilen paralar az buz değil , satın alırken ne aldığını biraz düşünmek lazım

IOS 8 Iphone 4'e verilmedi.
  • güzel olmuş tebrik etmek lazım ama iphone a yapılan her yenilik android de zaten vardı diyenler sürekli çıkıyor ve android L'de de iphone da olan özelliklerden var;
    1-kilit ekranı iphonde vardı
    2-rahatsız etme modu gibi..

• takoz intelin atom kilikli T2330 islemcisi dahili gpsu GMAX3100 nalet sey Dota2 v.s. icin bile zayifken KDE mukemmel calisiyor?...

• Bende KDE bal gibi de sorunlu çalışıyor. Ne bileyim belki son sürümlerde düzelmiştir. Benim denediklerim son derece Bug'lı ve hantaldı. Şu an Xfce kullanıyorum biraz özelleştirme ile hepsinden daha iyi ve yağ gibi akıyor.

• ilk versiyonlari betalari deneme kde icin prensip olsun... 👅

• quote:

Orijinalden alıntı: sirreal911

quote:

Orijinalden alıntı: samedl

İphone 5s incelemesi yok çünkü apple ürün göndermedi.
    Bakınız xperia z2 incelemeside yok çünkü sony ürün göndermedi.
    Anlamayacak bir şey yok adamlar bütün telefonları alıp inceleyemezler.

Ellerinde olup incelenememesinden dolayı böyle bir yoruma kanaat getiriyorum çünkü erdibey xperia z2 gördüğünde koşarak ele alıp inceledi ve diğer telefonlarla karşılaştırma videosu yayınladı :)
    iphone 5s m8 sony xperia z2 galaxy s5 g3 gibi cihazlardan daha fazla satan bir cihazın incelenmemesi ilginç..
    Android L nin incelenip ios 7 inin incelenmemesi ( ios 8 betalarından bahsetmiyorum bile. ) de ilginç.

Arz talep meselesi. Android daha çok kullanıldığı ve tercih edildiği için doğal olarak daha önceliğe sahip.

• nexus 5 incelemesi yapıldımı?

• iPhone 5s denen tekno tuğla mı çok satmış? palavra...
  • Süper ötesi olmuş bildirim çubuğu kilit ekranı klavye falan

Hatta marketten klavyeyi indirdim kullanıyorum çok güzel

Böylede güzel ama tam sürüm ile daha da güzel olacak

• Habire karariyor,incelemeden önce ekran zamanasimini 1-2 dakika yapsaydiniz keşke

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.