Şimdi Ara

Android Market sorununu nasil cozdum (HTC Hero)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2010 ocak ayinda belcikadan htc hero aldim. Turkiyeye geldikten bir sure sonra market'te google maps, latitude, buzz vs gibi applicationlarin olmadigini gordum. Sonra ogrendim ki turkiyede satilan hero'larda market iconu bile yokmus. Bende yine iyi kotu bir market uygulamasi var ama google'in onemli programlarini update edemiyorum.

Neyse cozum olarak gecenlerde yine belcikaya gittigimde yerel bir hat almistim oradan. Belcikada o hat takili vaziyette markete girdigimde gerek "Paid applications" gerekse google'in beles uygulamalari gozukur oldu, hepsini bir guzel yukledim veya update ettim.

Sonuc olarak cok iyi oldu cok da guzel oldu :)

Ha turkiyeye gelince turkcell hattimi taktim ve markette o seyler kayboldu. Ama turkiyedeyken belcika sim kartini takarsam ne olurdu, onu daha denemedim bir ara dener soylerim.

Saglicakla kalin.

• abim brüksele gitti 1 haftaya yakın dönecek.desire hd 539 euro ya satılıyormuş.tax free ile dahada düşermi? sitesi gösterdi.alıyımmı sizce?

http://www.fnac.com/HTC-Desire-HD-sous-Android/a3111023/w-4

birde brükselde nerden alışveriş yapılabilir elektronik olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drkalix -- 10 Kasım 2010; 18:06:15 >
  • güzel çözmüşsün market sorununu
    hocam başlıkta bir sorun var gibi geldi ya da türkçen zayıf ise anlarım

Market Enabler a bir bakabilirsin. bu uygulamayı yüklerseniz kurulumdan sonra size bir liste sunacaktır. operatör listesinden seçeceğiniz herhangi bir operatörü (örneğin: T-Mobile, O2, Virgin, Simyo vs.) sizin cihazınızda emüle ederek android marketteki lisanslı lisanssız tüm uygulamaları görebileceksiniz. işe yarayacak mı bir bak bakalım. root kullanıcısı olman lazım galiba.
    uygulamayı indirebilmen için upload ediyorum

MarketEnabler.apk

• quote:

Orijinalden alıntı: drkalix

abim brüksele gitti 1 haftaya yakın dönecek.desire hd 539 euro ya satılıyormuş.tax free ile dahada düşermi? sitesi gösterdi.alıyımmı sizce?

http://www.fnac.com/HTC-Desire-HD-sous-Android/a3111023/w-4

birde brükselde nerden alışveriş yapılabilir elektronik olarak

Valla fiyattan anlamam da, o 539 euronun bir kismini (kabaca 60 euro'sunu) brukselde hava alaninda geri alabilir. Yanliz aldigi dukkana bunu belirtmesi ve ona gore bir belge almasi ve pasaporttan gecmeden once ilgili yerlere muracat etmesi gerekli.

Fena degil android. Market sorunu disinda iyi. Onun da cesitli cozumleri varmis. Desire benim telefondan cok daha iyi sonucta. Neden olmasin.

• quote:

Orijinalden alıntı: 1337

güzel çözmüşsün market sorununu

Market Enabler a bir bakabilirsin. bu uygulamayı yüklerseniz kurulumdan sonra size bir liste sunacaktır. operatör listesinden seçeceğiniz herhangi bir operatörü (örneğin: T-Mobile, O2, Virgin, Simyo vs.) sizin cihazınızda emüle ederek android marketteki lisanslı lisanssız tüm uygulamaları görebileceksiniz. işe yarayacak mı bir bak bakalım. root kullanıcısı olman lazım galiba.

MarketEnabler.apk

Bilgi icin tesekkurler. Aslinda Turkcem fena degildir ama basliktaki sorunu bulamadim. Sahi, ne sorun var?

• quote:

Orijinalden alıntı: randiman

quote:

Orijinalden alıntı: 1337

güzel çözmüşsün market sorununu

MarketEnabler.apk

Bilgi icin tesekkurler. Aslinda Turkcem fena degildir ama basliktaki sorunu bulamadim. Sahi, ne sorun var?

bir sorun yok da bana Şahan'ın bir tiplemesini hatırlattı:

Otuz bin kadınla nasıl birlikte oldum?

• Sorunu Çözmüş Gibi Başlık Atmışsın Ancak hala sorununu çözememişsin..
    Başlıkdaki Sorundan Kastı Bu sanırım arkadasların
  • Dostlar bende geçen aylarda türkiyeden aldım android markete ulaşmam için neler yapabilirim bir yardım eder misinz
  • Bu adresteki marketi kurhttp://www.mediafire.com/?mw8n69pw13889tk Yaklaşık 195.bin uygulama var :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.