Şimdi Ara

Android Markette Bulunan Nvigasyon Uygulamaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Akıllı telefonlarla birlikte, navigasyon uygulamalarının mobil sürümleri hayatımıza girmiş ve çoğumuz ücretli ve ücretsiz sürümlerini kullanmaktayız. Tüm navigasyonların artı yönleri ve eksi yönleri ile birlikte değerlendirirsek hepimiz için çok yararlı olacağını düşünüyorum. Kendimce inceledğim uygulamaları yazayım.

1- Genius Maps
    Kullandığım ve en beğendiğim navigasyon uygulaması.Here haritası kullanmaktadır. 63 adet POI vardır. Genel itibari ile memnunum.

2- Google Maps
    Harita ve ayrıntı olarak en iyisi fakat navigasyon anlamında başarısız bulduğum bir uygulama. Navigasyon uygulamasının geliştirilmesi gerekir.

3-Yandex maps
    Gereksiz yönlendirme çok yapıyor. görsel olarakta çok beğenmiyorum. Geliştirilmesi gerektiğini düşünüyorum.

4- Karta maps
    Open street map haritası kullanmaktadır. Genel itibariyle başarılı bulduğum bir uygulama. Üstelik ücretsiz olarak sunulmaktadır.

5- Copilot
    POI ayrıntısı olarak çok iyi. Bu işin en eskilerinden fakat ben çok beğenmedim. Yer arama kısmı sıkıntılı geliştirilirse iyilerden olabilir.

6- Waze
    Play store da yüksek oy almış fakat genel itibariyle türkiye için geliştirilmesi gerekir. Adres bulmada zorlandım.

7- Sygic
    Kendine has değişik bir arayüze sahip test ettiğimde fena bulmadım fakat bildiğim bazı adreslere gidip test ettiğimde çıkmaz yollara soktu. Bir daha da kullanmadım.

8- Here we go
    Harita olarak son derece başarılı kapı numarasına kadar bulabilirsiniz. Avrupa seyahatlerinde bu uygulamayı kullanıp nokta atışı kullanan tanıdıklarım var. Navigasyon kısmı biraz daha geliştirilirse ücretsizler içerisinde açık ara en iyisi olacağını düşünüyorum.

Doğru ve işimize yarar uygulamayı bulmamız için fikirlerinize ihtiyacımız vardır Herkes kullandığı uygulamanın artı ve eksilerini yazarsa ücretli uygulamaları daha rahat seçebiliriz.

• Genius gerçekten yazılımsal olarak çok iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,
    Ben de Tomtom Go kullanıyorum. Bu uygulamada en güçlü gördüğüm taraf trafik sıkışıklıklarını isabetli bir şekilde bildirmesi. Yanlız poi yada tomtom daki adıyla İÇN sayısı türkiye haritası için yetersiz. Kapı numaraları da yok. Ancak ben bu durumu şu şekilde aşıyorum:
    Android markette navigasyona gönder adında bir uygulama var. Üstelik ücretsiz. Gideceğim Poi yi google haritalardan bulup bu navigasyona gönder uygulaması ile koordinatlarını Tomtoma gönderiyorum. Bu şekilde bulamadığım yer hemen hemen olmuyor diyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: koymen

Merhabalar,
    Ben de Tomtom Go kullanıyorum. Bu uygulamada en güçlü gördüğüm taraf trafik sıkışıklıklarını isabetli bir şekilde bildirmesi. Yanlız poi yada tomtom daki adıyla İÇN sayısı türkiye haritası için yetersiz. Kapı numaraları da yok. Ancak ben bu durumu şu şekilde aşıyorum:
    Android markette navigasyona gönder adında bir uygulama var. Üstelik ücretsiz. Gideceğim Poi yi google haritalardan bulup bu navigasyona gönder uygulaması ile koordinatlarını Tomtoma gönderiyorum. Bu şekilde bulamadığım yer hemen hemen olmuyor diyebilirim.
    TomTom'un haritası da çok eski. Gideceğiniz yere gidiyor olsanız bile özellikle şehirlerarası gidiyorsanız muhtemelen uzun yollardan gidiyorsununuzdur. Harita tarihi güncellense bile harita çok değişmiyor. Here veya basarsoft altyapısı kullanan uygulamaları öneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.