Şimdi Ara

Android Oyun Tavsiyeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şüphesizki Telefonlarımızın gelişim süreci Teknoloji sayesinde büyük bir ivme kazandı. Doğal olarak insanlar yavaş yavaş Bilgisayarla olan ilişkilerini daha minimuma indirmeye başladı.

Bir önceki yenilik olarak facebook üzerinden oynanılabilen oyunlar sayesinde bilgisayarlarımız başında iyi ve hoş vakit geçirmekteyiz. İos yada Android tabanlı oyun geliştiricileri bu sektörün gelişimi ile bu sektörde çok kaliteli oyunlar yapmaya başladılar.
    Mobil Oyunlar adlı sitemde Android oyun tanıtımları üzerine yayın yapmasına karar verdim. Çok fazla paylaşım yapmıyorum. Nedenine gelicek olursak, tek başımayım ve çok fazla oyun denemekteyim. Gerçekten kaliteli Android oyun bulduğumda bu oyunu kısa sürede öğrenme yoluna gidiyorum.

Seçtiğim Android oyunlar arasından birtanesi Clash of Lords 2 isimindeki oyundu. Bu oyun ağrılıkla köyünü geliştir. Kahramanlarını geliştir, Klan kur ve Rakiplerin ile Savaş. Tabiki savaşırken hep bir adım ilerisini düşünmelisin. Güçlenmek için Android Oyun ve bu oyunun inceliklerini çözmek gerekiyor. Bende oyunu oynayıp, öğrenmek amacı ile bir süre oynuyorum. Youtube üzerinden Videolarla, Android oyun severlerin oyuna daha iyi adapte olması ve hakim olması için bu videolar ile rehber sunup oyunu daha kolay anlamanıza öncülük etmeye çalışıyorum.

En zorlandığım kısım ise şüphesiz oyun seçimleri oluyor. Başlık altında Oynadığınız Android oyun türleri var ise yazarsanızda ayrıca mutlu olurum. Android oyun tavsiyeleri mutlaka iyi vakit geçirmeniz için sizlere fayda sağlayacak bir rehber olacağından şüphem yok. Yazı okumak, Resimleri kontrol etmek yerine kesinlikle Videolarımızıda incelemenizde fayda var.

Android Oyun Tavsiyeleri Siteme hepinizi bekliyorum...

Android Oyun Tavsiyeleri, Android Oyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akcesmeli -- 17 Mart 2016; 23:39:15 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun önerileri
    12 yıl önce açıldı
    oyun tavsiyesi
    16 yıl önce açıldı
    oyun tavsiyeleri
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.