Android oyunları oynarken, HTC ekranım biraz küçük olduğu için, bazen, özellikle de arkadaşlarımla paylaşmak istediğimde oyunu bilgisayarda görüntülemenin, böylece daha iyi bir görsel deneyim yaşamanın mümkün olup olmadığını merak ederdim. Daha sonra internette iyi bir araştırma yaptım. Şimdi Apowersoft Android Kaydedici yardımıyla bunu yapabiliyorum. Programın kullanımı için uygulamanız gereken kolay adımlar aşağıda
1. Programı basitçe bilgisayarınızda çalıştırın ve telefonunuz ile bilgisayarınızın aynı ağ üzerinde olmasını sağlayın. 2. Telefon ekranını aşağı çekerek bildirim menüsünü açın ve “Yayınlama” ikonunu bulun ve bağlantı için ona tıklayın.
3. Bunun ardından telefonunuzun görüntüsü bilgisayar ekranına yansıtılabilecektir. Aynı zamanda oyun sesleri de göderilebilir. 4. Oyunu Android cihazınız üzerinde oynayın, aynı zamanda görüntünün bilgisayarınıza yansıtıldığını görebilirsiniz.
5. Oyun görüntülerini kaydetmek istiyorsanız, basitçe yansıtılan ekranın sol üst köşesindeki kırmızı kaydet butonuna tıklayın.
Bu arada resmi sitesinde Android Kaydedicinin Android 5.0 ve daha sonraki sürümlerle uyumlu olduğu yazıyor. Ama neden bilmiyorum, benim HTC (Android 4.4) üzerinde de çalışıyor. Her neyse, deneyebilirsiniz.