Bildirim
android oyunları pc de oynamak
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bluestack
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nerden nasil indirdin açıklama yaparmisin
bluestrack programını indir kolay olsun istiyorsan yoksa da yerel disk d'ye android kurabilirsin çift işletim sistemiyle kullanırsın seçim senin
Bi deneyeyim bakalim
Win8de mağazada bazı oyunlar falan var eğer ille de android olsun diyorsan kasa kasa bluestacks indir ama tavsiye etmiyorum.
Bak burda anlatim var
http://Herseytr18.blogspot.com
arkadaşlar
bluestrack yazılımı gayet başarılı şuanki versiyonlarında
ama bazı bilgiler vermekde fayda var
öncelikle kurulum yaptıktan sonra ilk çalışma esnasında google playstore a gidip ordan bir launcher uygulması yükleyin. herhangib ir önerim yok. beğeninize göre yükleyin ve default launcher olması için de işaretleyin
aksi halde yazılım geliştiricisinin size sürekli kendi kazancına yönelik oyun ve program listesi ekran agelecek ve size sürekli onları kurmanız ve oynamanız konusunda gayri resmi baskı yapmakta
ama launcher uygulaması ile normal bir tablet gibi artık hareket edebileceksiniz
ayrıca.. windows pc nize erişip ordan da hazır oyun dosyalarınız var ise yükleyebilmektesiniz
bu arada bir google hesabı gerektiğini de tekrar hatırlatmak da fayda var
bu uygulamanın en güzel yanlarından biri ekran boyutu kadar açılabildiği gibi kısmi bir ekran da olabilmesi. mouse desteği de var tabiki.
eski versiyona göre çok başarılı bir seviyede
ben aylarca rise of berk oynadım, youtube den dizi film müzik dinlemerini sorunsuz yaptım
kendi pc imde kullandığım firefox da youtube kullandığımda flashplayer bir süre sonra şişme yapıyor ve tüm uygulamarı kasma yapıyor
dolayısı ile bu tür işler için harici bir medya gibi kullanabilmektesiniz
güzel bir uygulama
başarılar
-
Kuramadim takiliuor linkteki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- bu arama şu anda kaydediliyor sesi kapatma
- google play yüklü uygulamalar gözükmüyor
- kendi telefonumdan eşimin telefonunu nasıl takip edebilirim forum
- telegram grup ayarları
- rave uygulaması nedir
- google fotoğrafları icloud"a aktarma
- gmail depolama alanı
- telegram deepfake bot ücretsiz
- telegramda video izleme
- uygulama indirmeden karekod okutma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X