Şimdi Ara

Android Program Türkçeleştirme (Sürekli Programlar Ekleniyor) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
4
Favori
22.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu kadar programı Türkçeleştirdikten sonra dil dosyalarını program yazarlarına gönderip programların Market'den Türkçe indirilebilr olmasını sağlasaydınız çok daha mantıklı olurdu bence.
  • Emeği geçenlerin eline sağlık. Çok faydalı bir konu olmuş
  • juice defender ı çevirirseniz çok iyi olur. teşekkürler şimdiden ..
  • Program değil ama "WP Clock Light" isimli Live Wallpaper in Türkçe yapılma şansı var mıdır?
  • merhabalar konu biraz eskimiş gibi ama ben yinede şansımı deniyim.. tüm satırları tek tek okudum ve paylaşımlara bayıldım.. gerçekten çığır açıcı bir uğraş olmuşş emeği geçenlere sonsuz teşekkürler.. benimde bir isteğim olucak henüz yüklediğim ve performansınında güzel olduğunu düşündüğüm bir fotoğraf programı var filtreleri efktleri gerçekten hoş fakat anlamadığım ve çözemediğim bir sürü ayarı var çevirirseniz sevinirim : vignette
  • tamam gerek kalamdı ihtiyaç görücek kadar birileri çevirmiş zaten.. :)http://www.googleandroid.gen.tr/Thread-vignette-resim-efekt-uygulamasi-turkce
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheNorth

2.çevirimde bitti
    Contact2 SimPro.v1.18

Telefon hafızasındaki numaraları sim karta kopyalar, sim karttan telefona kopyalama yapar.

Ekran görüntüleri:
     Android Program Türkçeleştirme (Sürekli Programlar Ekleniyor)

Download:
    http://www.multiupload.com/I8N6MWF91R

bu programın çalışması için nereye atıyoruz.Yardımcı olursanız sevinirim.

• up
  • eline saglık dostum ya thenorth sana bir sorum olacak nerdeyse 2 haftadır bir türlü çözemedim ben sitende anlattıgın gibi programları indirdim adım adım dedigin herşeyi yaptım ama bir yerde takıldım programı ayıkladım iyi klasörümiçinede girdim tamam ama çeviri yapmak için pspa editörü açtıgımda boş oluyor yani hiç bir cümle gözükmüyor neden yani dosyayı pspad editörle açınca birde hadi onu wordpresle halletitim diyelim dosyayı tekrar derlemeye kalkınca hep hata veiyor hiç bir şekilde derlemiyor ve hata kayıtlarını okuyunca apk dosyasının içindeki diger bölümünü gözteriyor belki bir apk dosyası böledir dedim en az 50 tane ve senin bu forumda çevirdigin tüm dosyaları denedim hiç birinde geri toplıyamıyorum apk yi lütfen yardım edermisin :D artık rüyalarıma giriyor yemin ederim :D
  • @Hepsi çok güzel emeğinize elinize sağlık.
    paylaşımın devamını dilerim.
    Yanlız linkler kırık sadece bir tane indirebildim
    Yenilemenizi rica ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamuran731 -- 19 Şubat 2012; 16:51:45 >
  • Siz bana türkcelestirmek istediğiniz programı yollayın ya da yazın sizin yerinize ben hallederim %80 yaparım isterseniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lucky pather türkce yaptım mesela benim için bu 2 dakikalık bir iş bazen 1 dakika bile sürmüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PROGRAMİX (12 yaşındayım) -- 3 Haziran 2014; 20:06:41 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.