Şimdi Ara

Android Programlama Dersleri(13.Ders eklendi-31 Ekim 2011-23.40) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
19
Favori
16.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzun bir aradan sonra yeni ders eklendi.Dersler gelmeye devam edecek :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknoinfo

Uzun bir aradan sonra yeni ders eklendi.Dersler gelmeye devam edecek :)

Bekliyoruz hocam
  • 13. ders eklenmiştir.
  • Devamını bekliyoruz birazda uygulama yazın lütfen
  • Güzel çalışma, devamını merakla bekliyoruz.
  • Güzel Çalışma Çok Sağol , İyi İş Çıkardın...
  • eliniz sağlık hocam.
  • Hocam yeni dersler gelmeyecek mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bl00dyHell

Hocam yeni dersler gelmeyecek mi?

Gelecek ama bir süre daha beklemeniz lazım.Aynı zamanda OpenGL ES ile oyun programlama dersleri de düşünüyoruz.
  • Takip.
  • Takipteyim teşekkürler
  • Emeklerin için teşekkürler hocam :)
  • merhaba mobil programlama derslerinizi izliyordum 1. dersinizde eclipse kurulumunu tarif ettiğiniz üzere yaptım. 3 dersinizi yapıyordum ve çalıştır dediğimde şöyle bir hata aldım uğraştım düzeltmeye ama başaramadım hata için yardım edersiniz çok sevinirim..

[2012-04-22 10:44:42 - Ornekuygulama] The connection to adb is down, and a severe error has occured.
    [2012-04-22 10:44:42 - Ornekuygulama] You must restart adb and Eclipse.
    [2012-04-22 10:44:42 - Ornekuygulama] Please ensure that adb is correctly located at 'C:\Program Files\android-sdk-windows\platform-tools\adb.exe' and can be executed.
  • yok mu cevap vericek birisi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HasanAKDAL

yok mu cevap vericek birisi ?

Yönetici Olarak Çalıştırmayı Dene Belki İşine Yarar.

Bu Arada Dersler Çok Güzel Sizden Ricam Buraya Sizin Yapmış Olduğunuz Bir Uygulamayı Paylaşabilir Misiniz?
  • arkadaslar ben de programlama ögrenmek istiyorum android icin fakat programlama bilgim neredeyse sifir , cok az java gördüm ama pek birsey hatirlamiyorum :) belli bir temek bilgi gerekir mi yoksa burdaki vidyolarla sifirdan baslayabilir miyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknoinfo

Merhaba arkadaşlar.Apple bölümüne açtığım konuyu belki görmüşsünüzdür.
    iOS SDK ile iPhone Programlama Dersleri

iPhone programlama derslerinden sonra şimdide Android programlama derslerini hazırlayıp yayınlamaya başlıyorum.Bu konu altından dersleri ekledikçe paylaşıcam.Devamının geleceğine emin olabilirsiniz.Elinizden geldiğince destek vermeniz ve başka yerlerdede siteyi paylaşmanız dileğiyle.

Android Programlama Ders 1:Eclipse ve Android SDK Kurulumu
    Android Programlama Ders 2:İlk Android Projemiz ve Çalışma Ortamı
    Android Programlama Ders 3:Activity,TextView,EditView Kavramları ve İlk Uygulama
    Android Programlama Ders 4:Yeni Ekran Oluşturma,Projeye Ses ve Resim Ekleme
    Android Programlama Ders 5:Uygulama İkonunu Ayarlama ve Android Cihazlarda Çalıştırma
    Android Programlama Ders 6:Uygulamanın Temasını Değiştirmek ve Splash Ekranı Oluşturmak
    Android Programlama Ders 7:Splash Ekranı Oluşturmayı Bitiriyoruz
    Android Programlama Ders 8:Uygulamamıza Opsiyon(Option) Menüsü Oluşturmak
    Android Programlama Ders 9:ListView Kullanımı
    Android Programlama Ders 10:SQLite ile Veritabanı Oluşturma
    Android Programlama Ders 11:SQLite’da Veritabanı İşlemleri(Veri Ekleme,Veri Listeleme,Cursor Kavramı)
    Android Programlama Ders 12:Bundle'lar ile Activityler Arası Veri Alışverişi
    Android Programlama Ders 13:Xml Rss Reader Yapımı ve ASyncTask Örneği

HOCAM SİZ PAYLAŞIN DEMİŞSİNİZ BENDE BLOGUMDA PAYLAŞTIM TEŞEKKÜRLER

• bu videolardan çalışmaya başladım bende ama program çok değişmiş çoğu şey bayağı pratik olmuş. ama uzun yoldan anlattığı için vede artık uzun yol programda bulunmadığı için yazılan şeyleri çok zor buluyorum. yokmu daha güncel bi tutorial
  • Güncel olarak anlatan androtronik.com diye bi site var. orada resimli anlatım var. Daha yeni başlıyor galiba anlatıma.
  • Merhaba herkese,
    android'de geliştirdğim uygulamada referans olark kullanmak istediğim bi proje var ancak projeyi açamıyorum.
    Proje Eclipse de web service kullanılarak yapılmış bir uygulama.Projeyi import ettiğimde web service dosyası görünmüyor, eclipse de sadece projenin ana dosyası görünüyor..
    Screen shots ile daha iyi anlayacağınızı umut ediyorum, konuyu daha sonra bu resimlerle güncelleyeceğim
    Konuyla ilgilenen varsa bana geri dönüş yapabilirse sevinirim..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.