Şimdi Ara

Android Proguard

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Android proguardın kullanımını bana adım adım biri gösterebilirmi ? Bir türlü işin içinden çıkamadım. Android uygulamalarıma erişilmesini engellemek istiyorum.. Nasıl yapabileceğim bu işlemi :(

• eclipse ide ortamında proguard eklentisi zaten var diye biliyorum. eğer projeni apk olarak export edersen, otomatik olarak proguard ile kodların karıştırılmış olur. "android uygulamalarıma erişimesini engellemek istiyorum" demişsin. anladığım kadarıyla kodlarını tamamen gizlemek istiyorsun. proguard ile veya farklı bir araç ile sadece kodlarını anlaşılmaması için karıştırabilirsin, yani o uygulamanın kodlarına isteyen bir şekilde erişebilir. anladığım kadarıyla cevap verdim. yoksa apk olarak çıkarttığında proguard kodlarını karıştırmıyor mu? ya da bir hata mı alıyorsun? soruyu daha açıklayıcı hale getirebilirsin.
  • abaci1 A kullanıcısına yanıt
    Merhaba abaci1,
    ben de proguard'ı kullanmaya çalışıyorum. Fakat bir türlü aktifleştirmedim. Siz acaba bunu çalıştırabildiniz mi?
    Apk decompiler programlar bütün değişken isimlerimi dahi aynen tanıyor. obfuscate işlemi olmamış yani.
    Siz bir çözüm bulabil miydiniz?
  • Arkadaşlar bu konuda bir gelişme var mı ? Şöyle sıfırdan bir videolu anlatım olsa süper olur ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.