Şimdi Ara

Android radyo uygulaması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arka planda çalması çok iyi. İndirecem.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • internet bağlantısı gerektirmeyen radyo yokmu acaba?
  • android dunyasına gectıgımden berı herseyı buldum ama radyo ile uyandıran bir uygulama bulamadım.

alarm yerine radyo açılsın bu kadar basıt ıstedıgım... ( ınternet radyo fm radyo hıc fark etmez ) telefonum lg g2

* uygulama da radyo kanal adlarının solundakı okların ıcı beyaz olsa tıklanınca siyah olsa yada hıc olmasa tıklanınca ok çıksa ıyı olur.
    stev taktıgı yapın olabıldıgınce sade...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhant -- 24 Temmuz 2014; 11:30:38 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhant

android dunyasına gectıgımden berı herseyı buldum ama radyo ile uyandıran bir uygulama bulamadım.

alarm yerine radyo açılsın bu kadar basıt ıstedıgım... ( ınternet radyo fm radyo hıc fark etmez ) telefonum lg g2

* uygulama da radyo kanal adlarının solundakı okların ıcı beyaz olsa tıklanınca siyah olsa yada hıc olmasa tıklanınca ok çıksa ıyı olur.
    stev taktıgı yapın olabıldıgınce sade...

Tesekkurler hocam degerlendirmelerinizi bir sonraki guncellememde inceleyecegim ozellikle alarm icin

• Tebrik ederim güzel uğraş
  • Tam emin degilim ama radyoyu kurduktan sonra oldu. Telefonun uykuya gecmedi hep isigi acik bekliyordu. Bende sildim düzeldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tunein candır ama buna da bakarım bir ara. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhant

Tam emin degilim ama radyoyu kurduktan sonra oldu. Telefonun uykuya gecmedi hep isigi acik bekliyordu. Bende sildim düzeldi.

Uygulama ile baglantısı oldugunu sanmiyorum hocam, ben samsung galaxy model cihazda kullaniyorum uygulama bu tip bir soruna neden olmuyor

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.