Şimdi Ara

android silinen çağrı kaydını geri getirme ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
36.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi geceler arkadaşlar android s3 neo telefonumdan sildiğim arama kaydına tekrar nasıl ulaşabilirim dr.fone for android programını denedim ama aradığım numarayı bulamadım onların içinde başka bir program varmı veya yapılan aramalar telefonun hangi dosyasında depolanıyor telefonum rootlu ?

• Gsm operatorlerinin online islemlerinden bakabilirsiniz.. Avea da aradiginiz ya da msj attiginiz numaranin tamamini gosteriyor Turkcell ise bastaki ve sonda ki 2 ya da 3 rakami gosteriyor..Vodafone da durum nasil bilmiyorum Avea ise hattınız online islemlere girin numaranizi yazin telefondan *952# tuslayip arama yapin gelen sifreyi online islemlerdeki sifre kismina yazip giris yapin..Online islemlerde faturasiz hat ise lira islemlerimden faturali ise fatura islemlerinden bakabilirsiniz..Diger operatorler icin ise kendi sitelerindeki talimatlara gore giris yapip bakabilirsiniz..

Benim hat avea rahatlikla ordan bakip tekrar arama ya da sms icin numaraları aliyorum diger operatorleride soyledim zaten net bilgim yok ama avea da sonuc kesin...

Programla falan zor gibi yine de bi program ile yaparsaniz ya da online islemlerden yaparsaniz bilgi verirseniz konu icinden ihtiyac duyan arkadaslar faydalanabilir...

Selametle..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.