MainActivicty.this den sonra nokta değil virgül konulması gerekir. digerekran.class arasındaki boşluğu sil.
quote:Orijinalden alıntı: Maroon On MainActivicty.this den sonra nokta değil virgül konulması gerekir. digerekran.class arasındaki boşluğu sil. Hocam dediğinizi yaptım ama mainactivity denen kodda kırmızı işaret oluyor ve hata veriyor . yine Bu mesaja eklenen görseller:
quote:Orijinalden alıntı: oktaybasmac1 quote:Orijinalden alıntı: Maroon On MainActivicty.this den sonra nokta değil virgül konulması gerekir. digerekran.class arasındaki boşluğu sil. Hocam dediğinizi yaptım ama mainactivity denen kodda kırmızı işaret oluyor ve hata veriyor . yine Bu mesaja eklenen görseller: Sende mainactivity diye bir sayfa yok büyük ihtimal. Sen oraya getApplicationContext yaz veya sayfanın adı ne ise sayfaadi.this yazman gerek. Anlayarak yapmiyorsun anlaşılan.
quote:Orijinalden alıntı: seyfi84 quote:Anlayarak yapmiyorsun anlaşılan. ta en baştan belli değil mi? hocam simdi projeyi yetiştirmem lazım benim yarışmaya girecek acelece bitirmem lazım