Bildirim
Android sürüm yükseltmek istiyorum yardım edin
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Şu anki Android sürümünüz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ROM atmak zorundasınız.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunu iki yol ile yapmanız mümkündür ve ikisinde de ROM değiştiriceksiniz
1-) mevcut olarak kullandığınız cihaz'ın ait olduğu şirket , kullandiginiz cihaza uygun (özel) olarak güncel android sürümü (örn. Android 4.4 kitkat) romunu yayınlaması gerekir
buda kendi arasında iki ayrılır (yüklerken)
1-)cihaziniza ait romu internette yayınlar ve sizde indirip pcsuite veya flash programlarıyla telefonunuza flashlarsiniz.
2-)cihaziniza ait romu interneten yayinlamaz ve cihazinizi servise yollarsiniz 1 hafta içinde guncellenip geri gelir.
İkinci yol ise ;
Şirket kullandiginiz cihaza güncelleme vermez (desteklemez) sizde internet üzerinden custom
Rom olarak cihazınıza uygun romu bulup indirip rootlu ve cwm kurulu telefonunuza flashlarsiniz.
UMARİM YARDİMCİ OLMUSUMDUR
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeadlyArrow -- 26 Ocak 2014; 23:07:44 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: maraz755
Bunu iki yol ile yapmanız mümkündür ve ikisinde de ROM değiştiriceksiniz
1-) mevcut olarak kullandığınız cihaz'ın ait olduğu şirket , kullandiginiz cihaza uygun (özel) olarak güncel android sürümü (örn. Android 4.4 kitkat) romunu yayınlaması gerekir
buda kendi arasında iki ayrılır (yüklerken)
1-)cihaziniza ait romu internette yayınlar ve sizde indirip pcsuite veya flash programlarıyla telefonunuza flashlarsiniz.
2-)cihaziniza ait romu interneten yayinlamaz ve cihazinizi servise yollarsiniz 1 hafta içinde guncellenip geri gelir.
İkinci yol ise ;
Şirket kullandiginiz cihaza güncelleme vermez (desteklemez) sizde internet üzerinden custom
Rom olarak cihazınıza uygun romu bulup indirip rootlu ve cwm kurulu telefonunuza flashlarsiniz.
UMARİM YARDİMCİ OLMUSUMDUR
Çok iyi güzel dedinde işte bu rootlu, cmw, room pek anlayamadım ya :S
-
rom atman gerek -
Arkadaşlar bi rehber yok mu ya böyle video olur resimli anlatma olur herkes diyo rom cmw recovery bişiler bişiler anlamıyorum hiç birini yokmu videolu falan resimli ? -
Cihazı rootlamak cihazda istediğiniz değişiklikleri yapmaniza imkan verir herşeyi yaparsınız (rom degistirmek,telefonu s4'e note 3'e vb cihazlara dönüştürmek vb birçok şey)
Cwm ise cihazinizda ROM değiştirmek için gerekli recorvery modunu telefona kurmanizi saglar bu mod sayesinde romu telefonunuza kurarsiniz.
Yükleme işlemine geçersek
Root yükleme;
Farmaroot.apk dosyasını internetten bulup telefona atip kurun (bilinmeyen kaynakları açıcaksınız bunun içinde ayarlar>güvenlik>bilinmeyen kaynaklara tik atin) sonra programı çalıştırın ve SuperUS seçip boromir butonuna tiklayin gelen uyariya tmm deyip tiklayin telefonu bastan baslatın uygulamalar sekmesinde superus programı gelmise telefon rootlanmistir.hayirli olsun programa girin guncelleme isterse guncelleyin.
Cwm yükleme;
Rootlu cihazinizdan google playe girin discovery custominizer (ayni işlevi yapan başka programda olur) yukleyin. Programı acin superus izin isteyecek kabul edin ve İMEİ yedeğini alin . sonra en basta cwm recovery kura tıklayın 1dk bekleyin yüklendikten sonra cihazi kaptin
Kapali haldeyken cihazin ses kisma ve güç tuşlarina basili tutun telefon açılmaya basliycak siz hala basili tutun ardından karsiniza mavi renkli yazilar gelirse cwm kurulumu tmmdir.Hayirli olsun.reboot system now seçeneğine ses açma kisma tuslariyla gelip güç tuşuyla seçin telefon yeniden basliyacak.
Bu iki asamayi yaptıktan sonra beğendiğiniz custom romu indirip sd kartiniza atin kolay bulabileceğiniz sekmede olsun.ardından cihazi kapatip güç açma ve seskisma tuşuna basili tutup recovery yerini acin Wipe data factory reset seçeneğini ses açma,kisma tuslariyla üstüne gelip güç tusuyla seçin yes seçeneğini seçin ardından apply update from SD cart secenegini secin choose zip from SD cart seçeneğini seçin ve romu SD cartda bulup yukleyin. En sonunda reboot system now seçeneğini seçin ve telefon yeniden baslatilacaktir. Tüm işlemeler tmmlandi istediğiniz romu(cihazinizla uyumlu) bu şekilde yukleyebilirsniz hayirli olsun
Korkutmak amaçli yazmiyorum nadir olur ama oluşacak hatalardan ben mesul deyilim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeadlyArrow -- 27 Ocak 2014; 11:29:31 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ben size adım adım ne yapmanız gerektiğini söyleyeceğim, fakat bana cihazınızda şu an kurulu olan Android versiyonunu söylemeniz gerekiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
android sürümü: 2.2.1 aldığım gibi kullanıyorum. -
Bu işlemlerden sonra cihazınızdaki bütün veriler silinecektir. Bu yüzden, bu işlemlerden önce yedek almayı unutmayın;
Aşağıdaki dosyayı indirip zip ten çıkarın;
http://www.mediafire.com/?ntjlxe1o191z0o7
İçerisinde dload klasörü, dload klasörü içinde ise yaklaşık 350 MB boyutunda bir dosya bulunması lazım. Bu dload klasörünü hafıza kartınıza atın. Daha sonra hafıza kartını cihaza takın. Cihazı kapatın, ses kısma ve açma tuşlarına basılı tutarak cihazı açmaya çalışın. Yükleme ekranı geldiğinde elinizi düğmelerden çekin.
Yükleme sırasında cihaz birkaç kere yeniden başlayacak. Bu sırada cihaza ellemeyin. Cihaz açıldıktan sonra kurulumu yapın. Daha sonra hafıza kartınızdaki dload klasörünü silin.
Tebrikler, cihazınızın Android Sürümünü güncellediniz
-
quote:
Orijinalden alıntı: -forumber-
Bu işlemlerden sonra cihazınızdaki bütün veriler silinecektir. Bu yüzden, bu işlemlerden önce yedek almayı unutmayın;
İçerisinde dload klasörü, dload klasörü içinde ise yaklaşık 350 MB boyutunda bir dosya bulunması lazım. Bu dload klasörünü hafıza kartınıza atın. Daha sonra hafıza kartını cihaza takın. Cihazı kapatın, ses kısma ve açma tuşlarına basılı tutarak cihazı açmaya çalışın. Yükleme ekranı geldiğinde elinizi düğmelerden çekin.
Yükleme sırasında cihaz birkaç kere yeniden başlayacak. Bu sırada cihaza ellemeyin. Cihaz açıldıktan sonra kurulumu yapın. Daha sonra hafıza kartınızdaki dload klasörünü silin.
ses açma ve kısmaya basıp ve power tusuna basınca pembe ekran geliyor ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: fatih6767
quote:
dload klasörünü içindeki dosya ile birlikte hafıza kartına kopyalayıp cihaza düzgün bir biçimde taktığınıza eminmisiniz?
Pembe ekran geldiğine bataryayı sökerek telefonu kapatabilirsiniz.
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: fatih6767
quote:
dload klasörünü içindeki dosya ile birlikte hafıza kartına kopyalayıp cihaza düzgün bir biçimde taktığınıza eminmisiniz?
Pembe ekran geldiğine bataryayı sökerek telefonu kapatabilirsiniz.
kardeş sağol 2.3.5 e yükseldi şuan eskisinden daha iyi yeniliği seviyor insan :) çok teşekkür ederim. Allah razı olsun.
-
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- xiaomi batarya resetleme kodu
- lütfen bu cihazın sahibinin hesaplarından birini kullanarak oturum açın
- telefon titriyor ama açılmıyor
- gbox nedir
- tevekkül vakti bildirim gelmiyor
- ekran kilidini unuttum telefonu sıfırlamadan kurtarmak
- huawei mate 70 pro fiyat
- format nasıl atılır
- fiyat performans telefon 2024
- telefon hızlandırma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X