Şimdi Ara

android tablet yardımm lütfenn !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar 2 gündür uğraşıyorum bugün konu altına yazdım ama kimse cevap vermedi yardım ederseniz sevinirim bende onyo nanopad plus 7 tablet var alalı 2 ay oldu ben tabletimi vortexflash kullanarak android 4.0 yapmaya çalıştım ama oldumu bilmiyorum yüklerken birkaç kere vortexflash yanıt vermedi yarım kaldı sonra firmware yüklemeye çalıştım hafıza kartını taktıktan sonra vinicro diye bişey çıktı bir süre öyle açık kaldı tekrar vortexflası yüklemeye çalıştım ben tam yüklendi bu sefer ama rootlandı mı bilmiyorum benm amacım tabletimi rootlayıp nokia 5800 telefonumdan joikuspot programıyla internete bağlamak normalde tablet wireless olarak telefonu görmüyor ben bu sitede çözümünü buldum ama uygulamada sorun var işte wpa_supplicant dosyasını bulup indirdim tablete usb den download klasörüne attım root explorer programını tablete yükledim ama wpa_supplicant dosyasını system /bin dosyasına koyamıyorum download klasöründen kopyalıyorum ama system/bin klasörüne yapıştıramıyorum düzgün yükleyememiş olabilirmiyim yada yanlış mı yapıyorum ne yapmalıyım bana yardımcı olursanız çok sevinirimm

• keşke cevaplayabilsem ama maalesef bu cihazı ve uygulamayı kurmayi denemedim
  • ASTRO'isimli program işinizi görecektir diye umuyorum.
  • çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için o programı denicem olur inşallah
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone-Acil Yardım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.