Şimdi Ara

android telefon önerileriniz yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar kısa bir süre önce elimde bulunan htc evo 3d cihazımı sattım ve yeni bir android telefon almayı düşünüyorum kafamda yatan samsung galaxy s 2 var sizce doğru bir secim olurmu bu konu hakkında yorumlarınızı bekliyorum.

• Samsung Galaxy s 2 çok güzel bişeye benziyor
  • xperia s daha iyi bir tercih olur. sII den daha ûstün
  • kafam karıştı sony kafamı karıştırdı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_SeDo

kafam karıştı sony kafamı karıştırdı :)

Sony al pisman olmazsın hem herkesin elinde s2 ya da iphone var bir farkin olur
  • arkadaşlar sayılı saatler kaldı s2 mi xperia s mi :S hala kararsızım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon Önerisi Lütfen
    3 yıl önce açıldı
    Telefon Önerisi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

arkadaşlar sayılı saatler kaldı s2 mi xperia s mi :S hala kararsızım

galaxy s 2 tabiki :) xperianın adı var sony android telefon konusunda pek yetenekli değil cihazda hafif kasmalar mevcut kamera performansı ortalamanın biraz üstü ve pil süresi gibi sıkıntıları mevcut ilerde güncellenince ne olur durum bilemem ama ben olsam gider SGS 2 alırım beyaz bence çok şık
  • quote:

Orijinalden alıntı: portege g900

quote:

galaxy s 2 tabiki :) xperianın adı var sony android telefon konusunda pek yetenekli değil cihazda hafif kasmalar mevcut kamera performansı ortalamanın biraz üstü ve pil süresi gibi sıkıntıları mevcut ilerde güncellenince ne olur durum bilemem ama ben olsam gider SGS 2 alırım beyaz bence çok şık

hocam benin tercihimde sgs 2 idi ama bu sony kafamı karıştırdı şimdi sgs 2 alıcam diyorum bu seferde haziranda s3 geliçek onu bekle diyorlar ama onun fiyatı ne olur bilemem ıcs yi s2 nin alaçağı kesinleşti en iyisimi gidip s2 almak başkada alternatif kalmıyor geriye değil mi ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: portege g900

quote:

hocam benin tercihimde sgs 2 idi ama bu sony kafamı karıştırdı şimdi sgs 2 alıcam diyorum bu seferde haziranda s3 geliçek onu bekle diyorlar ama onun fiyatı ne olur bilemem ıcs yi s2 nin alaçağı kesinleşti en iyisimi gidip s2 almak başkada alternatif kalmıyor geriye değil mi ?

kullanan bir arkadaşımın yorumları
    http://www.ctrlpda.com/showthread.php?84698-Sony-Xperia-S-Deneyimim

• sgs2 alıyorum karar verilmiştir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.