Merhaba arkadaşlar kısa bir süre önce elimde bulunan htc evo 3d cihazımı sattım ve yeni bir android telefon almayı düşünüyorum kafamda yatan samsung galaxy s 2 var sizce doğru bir secim olurmu bu konu hakkında yorumlarınızı bekliyorum.
Samsung Galaxy s 2 çok güzel bişeye benziyor
xperia s daha iyi bir tercih olur. sII den daha ûstün
kafam karıştı sony kafamı karıştırdı :)
quote:
Orijinalden alıntı: By_SeDo
kafam karıştı sony kafamı karıştırdı :)
Sony al pisman olmazsın hem herkesin elinde s2 ya da iphone var bir farkin olur
arkadaşlar sayılı saatler kaldı s2 mi xperia s mi :S hala kararsızım
galaxy s 2 tabiki :) xperianın adı var sony android telefon konusunda pek yetenekli değil cihazda hafif kasmalar mevcut kamera performansı ortalamanın biraz üstü ve pil süresi gibi sıkıntıları mevcut ilerde güncellenince ne olur durum bilemem ama ben olsam gider SGS 2 alırım beyaz bence çok şık
quote:
Orijinalden alıntı: portege g900
quote:
galaxy s 2 tabiki :) xperianın adı var sony android telefon konusunda pek yetenekli değil cihazda hafif kasmalar mevcut kamera performansı ortalamanın biraz üstü ve pil süresi gibi sıkıntıları mevcut ilerde güncellenince ne olur durum bilemem ama ben olsam gider SGS 2 alırım beyaz bence çok şık
hocam benin tercihimde sgs 2 idi ama bu sony kafamı karıştırdı şimdi sgs 2 alıcam diyorum bu seferde haziranda s3 geliçek onu bekle diyorlar ama onun fiyatı ne olur bilemem ıcs yi s2 nin alaçağı kesinleşti en iyisimi gidip s2 almak başkada alternatif kalmıyor geriye değil mi ?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: portege g900
quote:
hocam benin tercihimde sgs 2 idi ama bu sony kafamı karıştırdı şimdi sgs 2 alıcam diyorum bu seferde haziranda s3 geliçek onu bekle diyorlar ama onun fiyatı ne olur bilemem ıcs yi s2 nin alaçağı kesinleşti en iyisimi gidip s2 almak başkada alternatif kalmıyor geriye değil mi ?