Şimdi Ara

Android telefon tavsiyesi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: persee

Arkadaşlar,

Herkese tekrar çok teşekkür ederim. Sessiz kaldığım dönemde şunlar oldu.

S3'e custom rom atıp karar verme sürecimi uzatmaya karar verdim. (Android Revolution HD yükledim. Güzel ama tüm custom romlar gibi 2 ay sonunda şilmeye başladı)
    Daha sonra yurtdışından gelen bir arkadaşım vasıtasıyla 2 hafta önce note4 aldım. (tavsiye eden arkadaşlara teşekkürler)

Evet büyük ama gayet alışılıyor. Canavar gibi alet. Tabi yurtdışından getirme imkanım olmasa sony xperia z3 compact alıcaktım maliyet yüzünden ama çok memnunum.

Hocam öncelikle telefonunuz hayırlı olsun, ben de Xperia SP kullanıyorum ve sıkıntılıyım.NOTE 4 almayı düşünüyorum, geçen gün Xperia z3 turuncu indirimde 1800 é düştü ama almadım sony bana sp den sonra soğuk geliyor.Size sorum teli ne kadara aldınız ve normal bir telefoncu ya da internetten almanın teknosadan almak ile farkı nedir? Çünkü teknosa diğer mekanlara göre hep daha pahalı Vs Vs ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Selamlar

Telefonu polonyadan 1550tl getirttim. Arkadasin pasaportuna 131 tl ye kaydettirdim.

Ne yazik ki konu turkiyeden almaksa normal bir telefoncudan almani tavsiye etmiyorum. Babama hediye gelen genpa garantili note4 un bile isletim sistemi sacma sapan gelmisken buna cesaret edemem ben acikcasi. Telefon geldiginde menunun yarisi turkce geri kalani ingilizceydi ve duzeltemiyorduk. Kamerada cince yazilar vardi vs. Buradan alacaksan mutlaka bildik bir firmadan al bence. Samsung, teknosa vs en pahalilari. Hepsiburadada 2100e vardi sanirim.

Yurtdisi sansin varsa da garanti olmuyor tabiki ama arada 700tl fark varken garantiye takilmadim ben yurtdisindan alinabilir.

Durum budur. Insallah soruna cevap verebilmisimdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • g4 e de bakabilirsiniz
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.