Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27.503
Cevap
547
Favori
1.786.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
77 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba,
    Eski nesil LCD televizyonumda üye olduğum digiplay'de maç izlemek, online film sitelerini açıp film izlemek ve youtube videoları açmak için üzmeyecek bir cihaz arıyorum. Android sürümü güncele yakın olsa ya da güncellenebilirse iyi olur.
    Ne önerirsiniz?
    Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medonk -- 29 Aralık 2016; 23:12:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: medonk

Merhaba,
    Eski nesil LCD televizyonumda üye olduğum digiplay'de maç izlemek, online film sitelerini açıp film izlemek ve youtube videoları açmak için üzmeyecek bir cihaz arıyorum. Android sürümü güncele yakın olsa ya da güncellenebilirse iyi olur.
    Ne önerirsiniz?
    Teşekkürler.

Yorumlarınızı eksik etmeyin lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Merhaba,
    Ne önerirsiniz?
    Teşekkürler.

X96 Amlogic S905x bence uygun

• medonk
    Geçmiş sayfaları dikkatlice okumuş olsaydın, sana uygun cihaz bulabilirdin.https://forum.donanimhaber.com/samsung-c650-serisi-lcd-tv-genel-konu--38842843-548

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ettu -- 30 Aralık 2016; 14:33:32 >
  • quote:

Merhaba,
    Ne önerirsiniz?
    Teşekkürler.

• Arkadaslar aliexpresten android box icin secim yaparken fiş tipi seciniz diyor hangisi ulkemizin fiş tipi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jakabo35

Arkadaslar aliexpresten android box icin secim yaparken fiş tipi seciniz diyor hangisi ulkemizin fiş tipi ?

eu tipi seçeceksiniz. diğer us veya uk olanları değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: instance

quote:

quote:

Merhaba,
    Ne önerirsiniz?
    Teşekkürler.

X96 Amlogic S905x bence uygun

Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: rambo34_orijinali

quote:

Orijinalden alıntı: jakabo35

Arkadaslar aliexpresten android box icin secim yaparken fiş tipi seciniz diyor hangisi ulkemizin fiş tipi ?

eu tipi seçeceksiniz. diğer us veya uk olanları değil.

Tskkurleeerrr :-)

• quote:

Merhaba,
    Ne önerirsiniz?
    Teşekkürler.

Digiturk play de sorun var s905 işlemcili cihazlarda video geri sarıp tekrar devam ediyor ve maç bu şekilde izlenemiyor bir çözümünü de hala bulamadım eğer birinci onceliginiz Digiturk play ise rk3188 li cihazlardan alacaksınız onlarında Android sürümü 4.4.4 yada 5.0.1 haberiniz olsun s912 li cihazlardan kullanan var mı Digiturk play i sorunsuz ise o işlemcili cihaz alınır

• 40 gündür android 6.0 yüklü "X96 Amlogic S905X" kullanıyorum. digiturkplay üyeliğim olsaydı sizler için test edebilirdim.
  • Gumruksuz alis veris limiti 30€ dusurulmus dolar olarak 32 $ ediyor .. yani alibaba ya gule gule diyebiliriz.
  • Merhaba arkadaşlar. Bana da android tv box konusunda yardımcı olmanızı rica ediyorum. Ben ,cihazı daha çok oyun için almayı düşünüyorum. Oğlum ile hatta ailecek asfalt tarzı oyunlar oynayabilir miyiz bu cihazlar ile? Birde kodi nedir tam bilmiyorum.Bulunduğum yerde ne yazık ki televizyon yayınlarını merkezi sistem arızası nedeniyle tam izleyemiyorum. Bir reklamda gördüm,bu cihaz ile yüzlerce kanal izlenebiliyor diyordu. Konu ile ilgili olarak bana cihaz tavsiyesinde bulunursanız çok sevineceğim. Şimdiden teşekkür ediyorum... Bu arada bütçem 150 tl ile 400 tl arası..

• Puanlarıma karşılık bunu almayı planlıyorum kullanan var mı?
  • basmane kullanıcısına yanıt
    Kodi 17 Beta 3GB ram ister gibi duruyor. Player'ı falan değişmiş.
    Almışken 3GB'lık olanı alın.
  • Hakanizm H kullanıcısına yanıt
    Hocam netflix, youtube + vlc ile film ve ip tv izleyecem.

O yüzden fazla para vermek istemiyorum.
    Fazla para vermeyecez diye elimizde patlamasın.
  • basmane kullanıcısına yanıt
    Ben olsam parayı Netflix yerine Cihaz'a verirdim. Birisi kiralık diğeri satılık.
  • Hakanizm H kullanıcısına yanıt
    Haklısınız hocam.
    Başka modeller bakayım o zaman.
  • Merhaba arkadaşlar,
    Evde Turkcell TV var ve ev içinde android tablet üzerindeki TurkcellTV uygulamasından sorunsuz izleme yapabiliyorum. Android TV box alırsam aynı uygulamayı yükleyip diğer odadaki TV'ye bağlayarak izleme yapmam mümkün müdür? Aynı play store'u mu kullanır bu TV box?
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.