Şimdi Ara

ANDROİD TV BOX TAVSİYESİ ACİL ! [FARKLI BİR DURUM VAR]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üstadlar, Samsung UE40D5003BW televizyonumuz var. GearBest'ten 20$ civarı bir para iadesi alacağım hesabıma da, üstüne para ekleyip Android TV Box almayı planlıyorum. Üniversite öğrencisiyim, bilgisayarım hep yanımda oluyor ailemde televizyonu kullanarak Facebook, Youtube vb. yerlere girsin istiyorum. Şöyle 30$ civarı, uygun fiyatlı ve kaliteli bir ürün tavsiyesi rica ediyorum sizlerden. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

GearBest'ten şu ürünleri buldum, beklentilerimi karşılar mı acaba? :http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_193367.html --- http://www.gearbest.com/tv-box/pp_13679.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkan0zmen -- 27 Şubat 2016; 12:08:08 >

• Hocam mxq yada pro, yada forumda konusu olan m8s yada ms8 plus modeli hem fiyatı uygun hemde çok güçlü cihazlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mxq var ama tv de gelen kumandayla o işleri yapmak o kadar kolay değil e posta adresini girmek bile işkence oluyor haberin olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MXQ PRO TV'yi düșünüyorum. Yanında da air mouse almayı planlıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşım. Ben bunu aldım(30 dolara almıştım 43 olmuş nasılsa?). Gayet memnunum. Hızlı kargo güvenilir satıcı. Kargonu anlık takip edebiliyorsun.9 günde Türkiye'ye 10 günde Trabzona geldi. Tek tavsiyem air mouse alabilirsin, ben almadım. herhangi kablolu yada kablosuz mousu kullanabilirsin. Cihaz kodili geliyor ve içerisinde inanılma arşiv var ben sadece türkçe seyirtürk'ü ekledim.

aliexpress

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deposilin -- 27 Mart 2016; 20:00:21 >
  • deposilin D kullanıcısına yanıt
    Kodi hakkında biraz bilgi vermeniz mümkün mü acaba hocam. Cihaz geldi ancak pek çözemedim. Netflix nedir, Kodi nedir. Yardımcı olursanız minnetar kalırım.
  • Merhaba arkadaşlar, kodi hakkında actigim ve anlattığım kodi Turkiye YouTube kanalında yayınladigim videolari izleyebilirsiniz, sizde android TV box cihazlarinizda aynı uygulamalari kurarak video TV film izleyebilirsiniz. Yardımcı olabilecegim konu olursa hiç çekinmeden sorabilirsiniz yazabilirsiniz, saygılar sunuyorum.

• M8s Plus android TV box kullanıyorum, memnunum , değerlendirin derim. Saygılar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.