Şimdi Ara

Android Tv Box Uygulama ve Aksesuar Tavsiyeleri (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
66
Favori
87.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yakşalık 1 aydır "Xiaomi Mi Box S 4K" Kullanıyorum Youtube, TV+, Netflix, PuhuTV ve Puffin tarayıcı haricinde doğru düzgün veya seri çalışan herhangi bir uygulamaya rastlamadım. Terrarium, RedboxTV, CayTV filan ne varsa hep fasafiso linkleri topluyor uzun süren bir şekilde sonrasında altyazı problemleri filan oluyor sıkıntılı yani. Alt yazı senkron sorunları vs. Dizileri altyazılı izleyebileceğimiz bir uygulama yok mu?
  • Varg V kullanıcısına yanıt
    bende de mi box s var ..benim yöntemim şu web video cast premium ile dizi ve filmi buluyor kodi ile birlikte aç deyip izllyorum...muhteşem ikili ...tabi bunun için bir air mouse şart ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar.
    Bende mibox s kullanıcısıyım
    Herangi bir futbol veya farklı bi spor beklentim yok sadece normal kanallar için sorun çıkarmayacak bi m3u listesi arıyorum kendinde olan veya yardımcı olabilecek kimse var mı

• miki kullanıcısına yanıt
    Rica etsem bana da gönderebilirsiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • gse smart iptv tvbox kurulumu nasıl oluyor anlatır mısınız... kurulumu yapıyorum ama OK a basınca liste gelmiyor. geriye basınca da kutu şeklinde geliyor. android tv modunda kurdum ama stabil çalıştığını düşünmüyorum.
    Selamlar. Zahet olmazsa bende rica edebilirmiyim?
    Teşekkürler.
  • arkadaşlar s95 var ama hiç kullanmıyorum neredeyse. iptv aboneliğim var bunu en rahat nasıl kullanırım ?
  • yakuza001 kullanıcısına yanıt
    diğer repoları nereden bulabiliriz acaba ?
    Banada atabilirmisiniz size zahmet

• Türk vod çalışmıyor
    Yada ttnet beni. Banladı

• Arkadaşlar Türkvod çalışıyor.

• Sildim tekrar yükledim ama
    Açılmıyor
    Zip dosyasında adı bile geçmiyor

Hocam rica etsem bana da gönderirmisiniz

• tvmate ip pro ile normal android box unuzu kullanabiliyorsunuz arkadaşlar.
    play.google.com
    TiviMate IPTV Player - Google Play'de Uygulamalar
    https://play.google.com/store/apps/details?id=ar.tvplayer.tv&hl=tr

Türkçe dil desteği ne yazıkki yok bunun dışında kendini başlangıca ekleme özelliği var ve izlediğiniz son kanaldan da direkt olarak başlayabiliyor.
    kumandada tuş takımına görev atama imkanınız da mevcut
    oldukça seri ve işinizi göreceğini düşünüyorum.
    ilaçlı versiyonu da ayrıca internette mevcut ve sorunsuz çalışıyor bilginize..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spysoul -- 6 Aralık 2019; 23:42:48 >

• Tx2 ve X96 cihazlarım var. İkisinde de android sürümü 6.0.1

Tx2 den google play store a girince puhutv yi bulabiliyorum, netflix'i güncelleyebiliyorum fakat x96 da puhutv çıkmıyor, netflix de android sürümünüze uygun değil diyip güncellenmiyor. Bunu nasıl çözeriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FelixCrail -- 9 Aralık 2019; 13:12:0 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Varg V kullanıcısına yanıt
    Mkvod 6 uygulaması var.

Mkvod.info'dan ayrıntılı bilgi de alabilirsiniz. Link aşağıda;

• es dosya yöneticisi bi ben mi bulamadım? herkes onu önermiş stremio fena programmış mi box alınca öğrendim kendisini. tvirl ve ip tv(ikiside normal store da) m3u listeleri için ideal all**tv li bi site var oradan az önce indirdim çalışan bulduğum tek liste onlar oldu.

** ı anladınız siz :D
  • spysoul S kullanıcısına yanıt
    Aslında türkçe dil dosyası uygulama içinde mevcut ama dil değiştime seçeneği yok nedense.

Edit:yokmuş dil dosyasını çıkardım müsait bir zamanda çeviririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kernel Panic -- 14 Ocak 2020; 11:19:39 >
  • merhaba arkadaşlar size birşey soracağım benim tvboxımda telefondaki gibi alt satır bölümü yok bu bölüm olmadığından mesela izleyip kapattığım uygulamaları telefondaki gibi hepsini sil yapıp kapatamıyorum yani arka planda çalışıyorlar bunun için bir program vardı hangi program yapıyordu bu işlemi bilginiz varmı
  • Arkadaşlar selam. 4k HDR monitörü var ve bu özellerini kullanabileceğim bir ürün bakıyorum. Sadece dizi film izlemek için kullanacağım. Burada kutunun 4K HDR özelliği desteklemesi önemli mi yoksa TV de olması yeterli mi çünkü fiyat aralıkları geniş

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.