1 hafta öncesine kadar çok iyiydi son güncellemede bozdu maalesef. Siz ne kullanıyorsunuz hocam var mı alternatif önerisi? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Android Tv Box, Uygulama ve Program paylaşımı (87. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Daha önce yüklemiştim. Bazı programların çalışmasını engellediği için sildim.
Ücretsiz and. programlar için reklamlar kaçınılmaz.
X işaretine basıp ya da geri tuşu ile reklamdan hemen çıkıyorum.
Youtube için yukarıda da belirttiğim gibi
VANCED, S.Smart Youtube ve new pipe yükledim.
Ağırlıklı olarak VANCED i kullanıyorum.
-
Reklamlardan kurtulmak için tüm cihazlarım rootlu olduğundan "hosts" dosyası editleme yöntemini kullanıyorum. Önceden belli aralıklarla dosyayı manuel olarak kendim güncellerdim ama artık "AdAway" uygulamasını kullanıyorum. Belli kaynaklardan kendisi güncelliyor dosyayı, oldukça pratik:
[APP][Root][OFFICIAL] AdAway v4.3.6 :: [2020-09-13]
Link: https://forum.xda-developers.com/t/app-root-nonroot-official-adaway-v5-8-0.2190753/
Youtube artık çok sıkı tutuyor reklam işini, kendi serverlarını kullanarak kaçınmayı engelliyor sanırım. Onun yerine de Smart Youtube TV uygulamasını tercih ediyorum, şimdilik iyi gidiyor.
-
X96 Air'da çoklu görev - çoklu pencere (multitasking - multiwindow) modunu açmak:
Bir akış, eğlence cihazında çok gerekli olmasa da yine de bazı durumlarda işe yarayacaktır:
Rootlu cihazda kök dizin erişimi olan ES File Manager gibi bir dosya yöneticisi ile /vendor/build.prop dosyasını açın ve;
ro.config.low_ram=true satırını ro.config.low_ram=false olarak değiştirin.
Dosyayı kaydedip çıkın ve cihazı yeniden başlatın.
Son görevler (Recent apps) ekranı artık "tile" yerine "liste" olarak gözükecek (böylece touchpad ve ok tuşları ile listenin kontrolü de kolaylaşıyor!). İstediğiniz 2 (destekleyen) uygulamayı tutup sağa-sola sürükleyerek ekranı 2ye bölebilecek ve çoklu görev yapabileceksiniz.
Özellikle kıyaslama, test yaparken ya da bir taraftan video izleyip bir taraftan forumu takip ederken, veya oyun oynarken vs. işe yarayabilir (sıcaklığa dikkat edilmeli tabii!):
"Madem 4GB Ramimiz var, neden kullanmıyoruz ki" gibi bir şey oldu bu
.
Bir çok rootsuz cihazda bu tür ayarlamalar ve çeşitli ufak cambazlıklar mümkün olmuyor. Çok gerekli olmasa da notumuzu düşelim yine de, belki birilerinin işine yarar.
NOT: Bu mod muhtemelen root desteği olan birçok cihazda aynı veya benzer yöntemlerle kullanıma açılabilir. Ancak beklenmeyen yan etkilerle ya da sorunlarla karşılaşılmayacağının garantisi verilemez, sorumluluk size ait!
-
Eski sürüm kullanın.
Ben hala v2.12.247 sürümünü sorunsuz bir şekilde kullanıyorum ve oldukça da memnunum.
-
Nasıl sürüm düşüyoruz hocam? ben Google Play'dan indirmiştim.
-
-
Seyir türkte görüntü ayarı nasıl yapılır filmleri 1080p izlemek istiyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam tam olarak böyle bir ayar yok aslında filme ve linke göre değişiklik gösterebiliyor ama bazı film linklerinde 1080,720,360p gibi seçenekler sunuyor bunlar arasından seçim yapıyorsunuz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mecool KM9 cihazım var. Amazon Prime Video yükleyemedim cihaza. Tecrübesi olan var mı acaba?
Apk olarak denediniz mi hocam
Sabit bir kaynaktan izliyordum hep diger kaynaklarda dediginiz gibi cikti sağ olun hocam
Elbette. Hem playstore'dan hem de aptoidden indirdim. İnternet bağlantı hatası olduğunu söylüyor. Chromedan da açtım, cihazın uygun olmadığı uyarısı çıkıyor.
Kodi 19 Matrix Alpha 2 Yayınlanmış.
-
.........
edit
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eren16 -- 11 Ekim 2020; 15:33:48 >
quote:
Orijinalden alıntı: ReiskonenNasıl sürüm düşüyoruz hocam? ben Google Play'dan indirmiştim.
Google Play'den uygulamayı kaldırın.
Sonra arama motoruna doğrudan sürüm numarasını yazarak aratın veya "Adguard old versions" yazıp çıkan sonuçlardan istediğiniz sürümü yükleyin.
-
Google playden ya da uygulamalardan kaldırmak sorunu çözmeyebilir.
Kalıntı dosyaların da tamamen temizlenmesi gerekir.
APK olarak clean master yüklenince kalıntı dosyaları da tarıyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: hakan2200Kodi 19 Matrix Alpha 2 Yayınlanmış.
AV1 kodek bileşenine dayalı içerikleri oynatmak için iyileştirmeler var.
-
1200 rpm ile 2000 rpm fan arasında fark nedir ? Aliexpresste gördüm de...
2000 rpm alanda var, 1200 rpm alanda.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
rpm, biri dakikada dönüş sayısıdır. Biri diğerinden 800 defa fazla dönüyor anlamına geliyor
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X