bende memnundum normal internet ile izliyordum ama malum pandemide yeni film çıkmayınca uzun süredir kullanmamıştım. Geçen gün spider-verse filmini çok rahat izledim 20mb int hızına sahip bağlantı ile. Acaba farklı yerdeki çıkışla mı alakalı ttnet olan yerde izledim sonra turknet bağlantıda denemedim denemek lazım. |
Android Tv Box, Uygulama ve Program paylaşımı (99. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
iptv m3u linklerimi webden yükleyebileceğim ücretsiz bir iptv uygulaması var mı, her seferinde kumandadan yazmak ölüm gibi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Aknyldz
iptv m3u linklerimi webden yükleyebileceğim ücretsiz bir iptv uygulaması var mı, her seferinde kumandadan yazmak ölüm gibi.Telefonuna Android TV Remote Control yüklersen ordan kolaylıkla kopyala yapıştır yapabilirsin
-
Herkese merhaba, aynı ağa bağlı masaüstü bilgisayarımdaki filmleri mi stick üzerinden nasıl izleyebilirim en kolay şekilde?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
iptv m3u linklerimi webden yükleyebileceğim ücretsiz bir iptv uygulaması var mı, her seferinde kumandadan yazmak ölüm gibi.Ücretsiz IP Tv uygulaması çok fazla var.
Linkleri yapıştırmanın da farklı seçenekleri mevcut.
1.En basiti Box a kablolu/kablosuz bir mouse takıp kopyala yapıştır yapmaz.
2.Outlook ya da g.mail e m3u linkini yapıştırıp kendi gönderip hesabınıza gönderip box ta açıp kopyala yapıştır ile istenilen IPTv uygulamasına yapıştırılabilir. Hatta 5 tane uygulamaya da yapıştırılıp ayrı ayrı kullanılabilir.
3.Pano yönetimi uygulaması
-
quote:
iptv m3u linklerimi webden yükleyebileceğim ücretsiz bir iptv uygulaması var mı, her seferinde kumandadan yazmak ölüm gibi.Ben linkin yazılı olduğu metin dosyasını ftp proğramları ile bilgisayardan box'a gönderiyor sonra metin dosyasını ES File Explorer ile açıp düzenle diyorum. sonrada linki seçip kopyalayarak istediğim yere yapıştırıyorum
-
quote:
Orijinalden alıntı: skom
Herkese merhaba, aynı ağa bağlı masaüstü bilgisayarımdaki filmleri mi stick üzerinden nasıl izleyebilirim en kolay şekilde?Plex media server kurarak
-
PC Flimler aynı ağ üzerinden android box izlemek için PC plex server kurmalısınız.Player olarak ister kodi istersenizde plex madia player kullanabilirsiniz.
İkinci bir alternatifinizde filmleri USB HDD atıp modem özerinden FTP veya Samba bağlantı kurup kodi üzerinden izleme yolu tercih edebilirsiniz..
bir şey kurmaya da gerek yok. kodi ile aynı ağ üzerinden, paylaşıma açılmış tüm dosyalara erişilebilir. kaynak ekle yolunu takip edip, pc'nizi ekleyin. pc'nin kullanıcı adı ve şifresini girin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 6 Haziran 2021; 18:50:49 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Son mesajlar incelendiğinde android te alternatiflerin ne kadar fazla olduğu ortaya çıkıyor.
-
Herkese teşekkürler, pc den istediğim klasörleri SMB olarak paylaşıma açtım ve sabit IP verdim pc ye router dan. Mx player IP girince direkt görüyor, altyazı vs de sorunsuz şekilde izliyorum.
-
Son güncellemeden sonra bein connect e sorun yaşayan var mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Android tv de syncler kullanıyordum real debrid ile. Şimdi android box’a geçtim fakat syncler android boxda açılmıyor. Sorun neyden kaynaklı olabilir yardımcı olabilecek varmı
Hiremco x3+ 2.el aldım memnunum. Yanlız bluetoot sürekli duruyor hatası alıyorum. Sesli arama yapmıyor ve telefonla eşleştiremiyorum. Ne yapabilirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smallhunter -- 29 Haziran 2021; 0:28:46 >
Hocam cihazı halen kullanıyormusunuz bendede varda rom atamıyorum genel problemmi yoksa bendekindemi sorun bulamadımquote:
Orijinalden alıntı: banderasantonio11.11 de trident android tv t527 model TV box aldım. İşlemcisi ve hafızasını iyi gördüğüm ve fiyatı da uygun geldiği için aldım. Ama öncelikle TV bağlantısını yaparken HDMI kabloyu görmedi. Farklı bir HDMI kabloyu taktım açıldı. Sanırım daha önce kullanılmış bir cihaz aldım. Çünkü android cihaza farklı bir isim vermişlerdi. Zaten açılışta herhangi bir güncelleme veya yeni bir açılış olmadı. Bu önemli değil aslında. Önemli olan internette videoları kesik kesik oynatıyor. İnternet bağlantımda herhangi bir sorun yok. Prime video da hiçbir filmi açmıyor veya diziyi açmıyor. Daha tam kurcalamadım. ama yeni ve işlemcisinin iyi olduğunu düşündüğüm bir cihazın bu şekilde çıkması pek hoşuma gitmedi. Tv box larla ilgili fazla bir bilgim yok. Belki bazı yerlerde hata yapıyorumdur veya bir ayar değiştirmem gerekiyordur. Bu cihaza sahip olan ve benim de aynı sorunu yaşayan var mı acaba. Veya yapmam gereken bir şey olduğunu düşünen varsa yardımcı olursa sevinirim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Bir sorun yok kullanıyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Beyler çocuk kanalları ve belgesel kanalları izlemek için bir tv box lazım almışken coreelec uyumlu cihaz bakıyorum. Mesela x96 Max buldum bir tane ama listede yok Coreelec download sekmesinde. 4GB ramli bir cihaz önerir misiniz?
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X