Bildirim
Android TV'de iptv m3u listesi izlemek için TVirl. ve Live Channels kullanma rehberi (resimli) (7. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
TV dediğiniz Android Box değil mi?
XML'i indirdiğiniz sitedeki dosya linkini gösterin Tvirl'e.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisg -- 8 Nisan 2020; 17:34:54 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
android box değil sony android tv de deniyorum.
mantıklı linki atayım birde. ben direk xml i indirdim usb den tanıtıyordum.
deneyim yazayım
saygılar -
-
-
tvirl programında epg kaynaklarını bir türlü ekleyemiyorum.
listedeki tüm kanalların epg id ve name'lerini eşleştirdim.
IPTV(mavi logolu program, google markette var) programına eklediğimde de epg eklenliyor ve tv rehberi kısmında eşleştirmelerin doğru olduğunu görüyorum. bu program live channel tuşuyla entegre olmadığı için kullanmıyorum.
tvirl'de olmamasının sebebibi bir türlü çözemiyorum.
http://epg.streamstv.me/epg/guide-turkey.xml.gz
linkini kullanıyorum. bir çok programla kanal listesini düzenledim ancak epg listesi tvirl'e bir türlü gelmiyor.
epg'yi eklerken ki ayarlarda default gelen 2 seçenek var. bunları utf 8 yaptım ama olmadı. defaul hali şöyle;
archive encoding
ibm866
jtv program encoding
windows1251
ne yaptıysam olmadı. kafayı yedirtecek artık :)
işin asıl çıldırtan tarafıysa 2 hafta önce yapmış olmam. şuan olmuyor.
-
Ayarların ekran görüntüsünü atabilir misiniz? Bakalım. Epg linkini nereye yüklediniz?
-
1. M3U listenizdeki kanalları EPG kodları ile eşleştirdiğinize emin olun.
2. EPG görmek istedikleri iz yerli kanallar ise sorun yok ama yabancı kanallar da varsa, gördüğüm kadarıyla Türkiye listesini kullanıyorsunuz, aşağıdaki global kanal listesini de kullanabilirsiniz. Tüm dünyadan kanal listesi bu link'de;
http://epg.streamstv.me/epg/main.xml.gz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisg -- 16 Nisan 2020; 10:8:3 >
Epg isimlerinde sıkıntı yok, daha önce aynı liste için yapmıştım zaten.
Sorunu buldum. Boşuna uğraşmışım. Benim de sizin de paylaştığınız liste en son nisanın 30'undan güncellenmiş. O yüzden yeni epg bilgisi yok. Bundan başka da bedava epg veren yok. Paralılara yöneleceğim artık. Teşekkür ederim ilginiz için.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ücretsiz EPG paylaşan bir sürü site var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisg -- 16 Nisan 2020; 15:45:47 >
Bi kaç link daha bulmuştum ama bunu ilk kez görüyorum bir de bunu deniyeyim.
Siz hangisini kullanıyorsunuz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
http://epg.streamstv.me/epg/main.xml.gz
Bende de Türk kanallarının güncel EPG verisi gözükmüyor.
aslında epg verilerini kendi çekenler varmış. onu öğrensem daha verimli olacak. -
Tvirl uygulamasını philips android tv'de kullanan varmı? İlk yüklememde kanallar kaynak bölümüne geldi. Biraz izledim. Daha sonra uygulamayı kaldırıp tekrar yüklemeye çalıştım ancak instal playlist kısmına tıkladığımda tv birden kaynak bölümüne atıyor. Ön bellek temizliği yada kaldırıp tekrar yüklemede bir işe yaramıyor. TV'de yeterli alanda mevcut.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klon1984 -- 20 Nisan 2020; 1:11:4 >
Temel anlamda çok şey beklemiyorsaniz tivimate tavsiye ederim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar merhaba. Biliyorum internette bir cok bedava cozum var epg için ama gercekten ya program bilgileri yanlis ya da detay bilgi, logo yok. Sadece TR kanallar için kendi yazmis olduğum program ile Digiturk, Dsmart, Kablo tv ve Sinema tv bilgilerinin hepsini getirebiliyorum. Isterseniz bir sure asagidaki linkten test edebilirsiniz. Sonrasinsa uyelik bazli yapmayi planliyorum.
Olumlu, olumsuz geri bildiriminizi de beklerim :)
Selamlar,
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infoyayinakisi -- 29 Nisan 2020; 18:16:57 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Elinize sağlık. Kaynak verileri nereden çekiyorsunuz?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X