Şimdi Ara

android uydu alıcısı kullanan var mı (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
567
Cevap
11
Favori
70.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: munib

quote:

Orijinalden alıntı: Sah!n

Evet ben de aynısını denedim kanal bulmadı. Bu m3 işlemciler için olan yazılım sanırım onla alakalı olabilir diye düşündüm ama yine de bilemiyorum.
    Şuanki kanalların taralı halinin bulunduğu xml dosyasını bir bulabilsek yada yedeğini alabilsek düzenleme yapılacakmış gibi geliyor bana. Dvtplayer.apk'yı ayrıştırıp içine baktım orada da yok. Saklamışlar heralde

o benim verdiğm kodların arasına kanal yerleştirmek lazım oda çok zor.birde o kodlarda dvb t var ne alaka anlamadım acaba dvt demi çalışıyor ben geçen dvb t olan yazılımı atmıştım bide tamemen uydu deyişmişti karasal olmuştu

yeni yazılımda astra kurulu geldi bu yüzden wifi file explorer ile cihazın dosyalarını inceledim ve tv bölümünü buldum

benim yeni yüklediğim turksat kanalları gözükmüyor ama astra kanalları var ve hepsinde kanal numaraları ile birlikte kayıtlı

benim yüklediğim TÜRKSAT kanalları olsa idi xml sayfasında yazılı kanal numaralarını değiştirerek bu işi yapacaktım

turksat kurulumunu yaptıktan sonra cihazı kapatıp açtım ama o xml sayfasında astra kanalları ve diğer uyduları transporder bilgileri mevcut ilginç...

• quote:

Orijinalden alıntı: mokan3275

quote:

quote:

Evet ben de aynısını denedim kanal bulmadı. Bu m3 işlemciler için olan yazılım sanırım onla alakalı olabilir diye düşündüm ama yine de bilemiyorum.
    Şuanki kanalların taralı halinin bulunduğu xml dosyasını bir bulabilsek yada yedeğini alabilsek düzenleme yapılacakmış gibi geliyor bana. Dvtplayer.apk'yı ayrıştırıp içine baktım orada da yok. Saklamışlar heralde

o benim verdiğm kodların arasına kanal yerleştirmek lazım oda çok zor.birde o kodlarda dvb t var ne alaka anlamadım acaba dvt demi çalışıyor ben geçen dvb t olan yazılımı atmıştım bide tamemen uydu deyişmişti karasal olmuştu

yeni yazılımda astra kurulu geldi bu yüzden wifi file explorer ile cihazın dosyalarını inceledim ve tv bölümünü buldum

benim yeni yüklediğim turksat kanalları gözükmüyor ama astra kanalları var ve hepsinde kanal numaraları ile birlikte kayıtlı

benim yüklediğim TÜRKSAT kanalları olsa idi xml sayfasında yazılı kanal numaralarını değiştirerek bu işi yapacaktım

turksat kurulumunu yaptıktan sonra cihazı kapatıp açtım ama o xml sayfasında astra kanalları ve diğer uyduları transporder bilgileri mevcut ilginç...

yani kanal numaralarını değiştirebileceğimiz bir çözüm üzerine gidelim çünkü taşıma anında da kaıt edememesinin sebebi bence bu kanal numarası değişmeden taşıma yapılıyor ama kapatınca numara değişmediği için eski durumuna dönüyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

yani kanal numaralarını değiştirebileceğimiz bir çözüm üzerine gidelim çünkü taşıma anında da kaıt edememesinin sebebi bence bu kanal numarası değişmeden taşıma yapılıyor ama kapatınca numara değişmediği için eski durumuna dönüyor

ben şu şekil yapmıştım türksat hariç diğer uyduları sildim bir kaç manual taratıp usbye yedek almıştım. etc dosyasında yine diğer uydular gözüküyor.buna çin icadı derler hemde çok ilginç

• yazılım yükleme videolu anlatım bilmeyenler için bulunsun
    bizim cihaz deyil fakat aynı yöntemle yazılım atılıyor

http://www.youtube.com/watch?v=cktXg_UHXYg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi munib -- 22 Şubat 2014; 18:03:37 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ben şu şekil yapmıştım türksat hariç diğer uyduları sildim bir kaç manual taratıp usbye yedek almıştım. etc dosyasında yine diğer uydular gözüküyor.buna çin icadı derler hemde çok ilginç

kanal listesinin yedeğini alabildin mi

yine eskisi gibi vermiyor

bir de etc içindeki dosyayı silip bize göre düzenlemek gerekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mokan3275 -- 22 Şubat 2014; 18:06:15 >

• quote:

kanal listesi yedeği alınmıyor.ben şu şekilde bir bölümü almıştım bütün uyduları silip türksat frakansları 4.5 tane manuel yazdım tarattım o şekil alıyor.tamamını taratınca tanımıyor
    etc dosyacı cihazda bakınca içi var pc de bakıyom boş gözüküyor ilginç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi munib -- 22 Şubat 2014; 18:58:00 >
  • quote:

quote:

kanal listesi yedeği alınmıyor.ben şu şekilde bir bölümü almıştım bütün uyduları silip türksat frakansları 4.5 tane manuel yazdım tarattım o şekil alıyor.tamamını taratınca tanımıyor

esfile explorer apk marketten kurun programa root yetkisi verin bakmak istediginiz sistem dosyalarini flash bellege atip pc den bakabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

işin ilginç bir diğer yanı ftp ile bağlanıyorum ama tv_default.xml dosyası silinmiyor onu kaldırıp kendim bir liste oluşturayım dedim o da olmadı

aynı zamanda kumanda kanal taşıma hafızaya almıyor kumanda yetersizliği de olabilir remote kontrol kullanılabilir mi çok işlevli bir kumanda ile bu işi çözebilir miyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mokan3275 -- 22 Şubat 2014; 22:49:34 >

• Galiba tv listesinin nerede saklandığını yakaladım. Cihaza sqlite editor apk(google'da var) yükleyin. Tabi önce cihazı root etmeniz gerekecek sanırım çünkü root izni istedi benden. Sonra ekrana gelen app'lardan aşağıda tvservice var. Onu tıklayın veri tabanı karşınıza çıkacak. dvb yazan veri tabanının içinde arka sayfalardaki arkadaşın dediği gibi srv_table içinde bizim kanallar duruyor. İşte bunları düzenlersek sanırsam bir şeyleri halledebiliriz. Ben en kısa zamanda pc'den düzenlemeye çalışıcam en olmadı zaman harcayıp cihaz üzerinden de yapabilirim.

Bir de ekstra olarak bu db'ler /data/data/uygulamaadı/databases/<database_adı> altında tutuluyormuş. Şuan deneyip bakamıyorum sizler de bir karıştırın olmazsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sah!n -- 23 Şubat 2014; 12:42:11 >
  • bu sitelere sizde yazın ben yazdım
    http://pan.baidu.com/s/1mg6tFOs

http://tvdroid.info/
  • quote:

bu sitelere sizde yazın ben yazdım
    http://pan.baidu.com/s/1mg6tFOs

http://tvdroid.info/

Ben de yazdım zaten biri cevaplamış sqlite falan yazmış bir kaç araştırdım dediği gibi db'ye ulaştım. Bir deneyin dediğimi siz de bakın bir.

• Bu cihaza göz takılabilir mi mini hd uydu cihazı parasına hem android hem uydu almış olacağım ve arkadaşlar görüntü kalitesi nasıl kanalların merak ettim görüntü işlemcisi nasıl oluyor bunlarda ali chipset mi sti mi örnegin yada daha farklı mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müjdemi isterim arkadaşlar kalıcı olarak kanal düzenlemeyi buldum. Dediğim gibi sqllite ile yapılıyor. Akşam daha detaylı komple liste yapıp deniycem. Oh be
  • Artık şu kanal düzenleme aşamasını tamamlayın da, bende sizleri tebrik edeyim.
  • quote:

Müjdemi isterim arkadaşlar kalıcı olarak kanal düzenlemeyi buldum. Dediğim gibi sqllite ile yapılıyor. Akşam daha detaylı komple liste yapıp deniycem. Oh be

şimdiden tşk. en kısa zamanda bekliyoruz...
  • quote:

Müjdemi isterim arkadaşlar kalıcı olarak kanal düzenlemeyi buldum. Dediğim gibi sqllite ile yapılıyor. Akşam daha detaylı komple liste yapıp deniycem. Oh be

senin anlatımıla ben de yaptım ama tek tek zor oluyor dediğin gibi bir liste sahibi olabilsek çok iyi olacak...

tşk. bilgilerin için...
  • Arkadaşlar şimdi makinamız on numara oldu hayırlı olsun...

Şahin'in sqllite buluşu ile bu iş çözümlendi. Konunun anlatımını ona bırakıyorum. Ben cihaz üzerinden ilk on kanalı dizdim şu an için yeterli...

Bu zamana kadar ftp ile bulmaya çalıştığım için çok vakit kaybettim. Bir de kanal listesi oluşturma aşamasını çözmeliyiz...

Şahin'in açıklamasından sonra konuşuruz... Kendisine teşekkürlerimi sunuyorum...
  • arkadaşlar androıd+dvbs2 cıhazım yok ama androıd cihazlara yeterince hakımımdır bu tur cıhazlarda her turlu ıslemı yapabılmenız ıcın sahın arkadaşımın dedıgı gıbı cıhaza once rootlayıp yanı root yetkısı verıp cıhazın tum dosya ve klasorlerıne erısmenız lazımkı bu
    kanal lıstesını yedekleyip tekrardan yukleyebılesınız elımde cıhaz olsa yardımcı olamk ısterdım ama androıd de yasadıgınız sorunlarda sızlere faydalı olabılırsem ne mutlu bana .
    egerkı cıhazınız rootlu ıse ::Blackmart Alpha::: ısımlı apk dosyasını googleden aratıp ındırın cıhaza cıhaz menusunden blackhmar alpha eklentısı ıle Google playden ucretlı apklerı cıhaz a ındırıp kurabılırsınız
    ılk paylaşımım bu olsun ılerde dahada güzel seyler paylasırım
  • Ben de sqlite ile düzenledim teker teker yani hazır liste olarak hala yedek alma durumu yok. Alamadım şimdilik fakat onu da bir şekilde çözeriz gibime geliyor.
    Bu düzenleme olayını yapmak için ;

1-Sqlite apk'yı google'dan bulup cihaza kurun.
    2-Programı açın zaten uygulamalar görünecek. Aşağılarda Tvservice yazana tıklayın.
    3-Sonrasında içindeki veri tabanı görünecek "dvb" yazar ona tıklayın.
    4-Açılan tablolardan "srv_table" olanına tıklayın.
    5-Tüm kanallar önünüze serilecek. Buradan istediğiniz kanalın sıralamasını yapmak için üstteki sütunlardan "chan_num", "default_chan_num" ve "chan_order" kısımlarındaki verileri değiştirmek gerek.
    İstediğiniz kanalı bulup bu değerleri 1 2 3 4 diye kafanıza göre değiştirip sıralamayı yapabilirsiniz. Üç sütundaki bilgiyi de hangi sırada olacaksa o numarayı verin. Mesela show tv'yi 1. sırada istiyorsak üç değere de 1 1 1 yazın bu kadar.

@krismis arkadaşın yaptığı yöntem esasında ama o bilgisayara aktarıp yapmıştı sanırım ben db'yi almadan direk cihaz üzerinde yaptım.

Bir de biss key çalıştırabilen var mı acaba? Gerçi sorun değil iptv ve digiturkplay yetiyor ama uğraşmadan uydu üzerinden şifreli maçları izleyelim diyorum.

• quote:

Ben de sqlite ile düzenledim teker teker yani hazır liste olarak hala yedek alma durumu yok. Alamadım şimdilik fakat onu da bir şekilde çözeriz gibime geliyor.
    Bu düzenleme olayını yapmak için ;

1-Sqlite apk'yı google'dan bulup cihaza kurun.
    2-Programı açın zaten uygulamalar görünecek. Aşağılarda Tvservice yazana tıklayın.
    3-Sonrasında içindeki veri tabanı görünecek "dvb" yazar ona tıklayın.
    4-Açılan tablolardan "srv_table" olanına tıklayın.
    5-Tüm kanallar önünüze serilecek. Buradan istediğiniz kanalın sıralamasını yapmak için üstteki sütunlardan "chan_num", "default_chan_num" ve "chan_order" kısımlarındaki verileri değiştirmek gerek.
    İstediğiniz kanalı bulup bu değerleri 1 2 3 4 diye kafanıza göre değiştirip sıralamayı yapabilirsiniz. Üç sütundaki bilgiyi de hangi sırada olacaksa o numarayı verin. Mesela show tv'yi 1. sırada istiyorsak üç değere de 1 1 1 yazın bu kadar.

@krismis arkadaşın yaptığı yöntem esasında ama o bilgisayara aktarıp yapmıştı sanırım ben db'yi almadan direk cihaz üzerinde yaptım.

Bir de biss key çalıştırabilen var mı acaba? Gerçi sorun değil iptv ve digiturkplay yetiyor ama uğraşmadan uydu üzerinden şifreli maçları izleyelim diyorum.

evt anlatımın için teşekkürler...

yalnız channel number değişse yeter denendi.

bir de yedek almak lazım çünkü kanal taratınca başa döndüm. Şuan kendime göre düzenledim...

googleda apk ayıklama diye aratınca multitolls maxipda diye bir program var android dosyalarını bilgisayarda açan ve düzenleyen üzerinde çalıştım ama çok hata veriyor. Herhangi bir wifi file browser ile tvservice dosyasını bilgisayara taşıyıp açar düzenler ve de kaydedersek aynı browser ile yollarsak eğer diğer box sahipleri için kanal listesi ve yedeği olur

şu ana bu programın kullanımını beceremedim... Üzerinde çalışacağım en azından bu bile yeter

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.