Şimdi Ara

## ANDROİD® UYGULAMA GELİŞTİRME ## (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
218
Cevap
46
Favori
60.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Angelica

quote:

Orijinalden alıntı: Moribito

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Moribito

quote:

Arkadaslar elimde bir android programı var ve ben bu program üzerinden kazanc saglıyorum. Daha cok kazanc için telefona aynı uygulamayı daha fazla yüklemek istiyorum ama telefon buna izin vermiyor. Belki ismini değiştirebilsek işe yarar ama ben beceremedim.

Lafın kısası aynı uygulamayı telefona defalarca kurmak istiyorum. Olmadı pc den çalıstırsak da olur. Yeterki bu programların verileri birbirine karısmasın.

Eger bu konuda bana yardımcı olabilecek olan varsa programdan nasıl para kazanıldıgını anlatcam. ayda 2000-3000TL kazanırsınız.

Pm bekliyorum.

Boyle birsey pek mumkun degil.

Tek cozum, Eclipse her seferinde farkli paket ismi ile programi publish etmek. Bunun icin eclipse plugin yazilabilir, her seferinde farkli bir paket ismi ile publish eder.

Zaten boyle bir yontemle ayni telefona defalarca kurulan uygulama Reklam Sirketleri tarafindan yakalanir ve banlanir.

peki bilgisayarda calıstırmak mümkünmü? örnegin ben zamanında bir java uygulamasını aynı anda istedigim kadar calıstırabiliyordum pc de ve hepsinde ayrı bir hesap calısıyordu. karısma durumu olmuyordu yani. buna benzer birsey olsa harika olucak.

Ben anlamis degilim neden defelarca ayni ugyulamayi yuklemek istedigini ? StartApp falan mi kullaniyorsun, yukleme basina para odeyen reklam sirketi falan mi ? Ister PC, ister Telefon, ister Tablet olsun. Ayni IP'den olan her yukleme tehtitdir ve banlanmana neden olur.

çünkü bir uygulamadan günde yaklasık 1tl kazanılabiliyor. cihazı tanımlıyorsalar dedigin gibi ne kadar kursam da boş..

startapp neyin nesidir bilmiyorum. bu arada pm atıyorum sana.

1 tl kazandıran sanırım winat9.
    1 paypal hesabı ile 5 cihazdan girilebilir.

• geliştirdiğimiz uygulamayı play google store den nasıl satabiliriz?
  • Merhaba
    Kuzenimhttp://www.icenium.com/ da mobile program geliştiriyor
    İşinize yarayabilir...
  • arkadaşlar güncel uygulama geliştirme dersleri androtronik.com sitesinde mevcut, fikir vermesi açısından bakmakta fayda var.
  • Macromedia dreamwiewer daki gibi görsel database lere bağlantı kurularak bir takım siteler yapmak mümkünmü? veya o tarz apk yazılım çıkarabilecek bir ara yazılım varmı?
  • android sdk manager ile örneğin 4.1.2 API 16'yı indireceğiz hangilerini indirsek yeter hepsine tıkladım inanılmaz büyük bir dosya download ediyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 1 Şubat 2013; 19:01:07 >
  • Arkadaşlar tane tane güzel anlatımlı bir video seti mevcut mu android programlamanın, İngilizce ve ya Türkçe olması hiç önemli değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Colibri. -- 1 Şubat 2013; 21:58:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Colibri.

Arkadaşlar tane tane güzel anlatımlı bir video seti mevcut mu android programlamanın, İngilizce ve ya Türkçe olması hiç önemli değil.

Cok guzel kitaplar var bu konuda. Onlara bakabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladığım kadarıyla android geliştirme için.
    1- İngilizce bilmen gerekir( Bilirsen daha kolay olur)8 ingilizcem normal %100 elektroik mühendisliği bölümünde okuyacak kadar)
    2-önceden bir bilgisayar dili ( C, java gibi neyse) bilmelisiniz( genelde java oluyor) (C den bilgim var ama yutmuş değilim, javayı hiç bilmiyorum.)
    3-Yaratıcı olmalısınız( yani görsel efektler falan iyi olmalı,) (yaratıcılık konusunda yaratıcıyımdır)
    diyorsunuz ek olarak başka birşey diyecek olan varsa yardımınız dokunur. alıntı yaparak yazarsanız sevinirim. Teşekkürler.
    Sanırım burada bana tavsiyeniz şu olacak ( yanlış isem düzeltin lütfen) Önce JAVA yı çok iyi öğrenmen ( yani neyi nerede kullanacağını bilmen veya bir problemi bir java ile nasıl çözebileceğini bilmen) sonra android geliştirmeye başlamam gerektiğini düşünüyorsunuz sanırım. Konuyu ayakta tutmaya çalışalım. Ben de daha yeni başlayacaktım ama burayı okuduktan sonra( tabi baya araştırdım nereden başlamam gerektiği hakkında karar vermeden önceki en son konuydu bu) öncelikle javaya başlayacağım inşallah
    önümdeki ilk boş vakitte javaya başlayaacğım. sonra da o iş bittikten sonra( bilmiyorum ne kadarda yeterince öğrenirim.) android programlama ve oyun geliştirmeye gireceğim. BU ARADA BİR SORU? YAKLAŞIK NE KADAR SÜREDE JAVA YETERİNCE ÖĞRENİLİR ( GÜNDE 2 SAATİMİ VEREBİLİRİM HAFTASONLARI 4 SAATE ÇIKABİLİR) ?
    Bilenler cevaplarsa çok teşekkür ederim şimdiden. Kolay gelsin herkese...

• http://www.programlamadefteri.com/android-programlama-dersleri

Bu site işinize yarayabilir, türkçe video eğitim sdk kurulumundan başlıyor 17 ders var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ennteresan -- 2 Şubat 2013; 18:15:38 >
  • Güzel konu güzel bilgiler teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: anticor

Anladığım kadarıyla android geliştirme için.
    1- İngilizce bilmen gerekir( Bilirsen daha kolay olur)8 ingilizcem normal %100 elektroik mühendisliği bölümünde okuyacak kadar)
    2-önceden bir bilgisayar dili ( C, java gibi neyse) bilmelisiniz( genelde java oluyor) (C den bilgim var ama yutmuş değilim, javayı hiç bilmiyorum.)
    3-Yaratıcı olmalısınız( yani görsel efektler falan iyi olmalı,) (yaratıcılık konusunda yaratıcıyımdır)
    diyorsunuz ek olarak başka birşey diyecek olan varsa yardımınız dokunur. alıntı yaparak yazarsanız sevinirim. Teşekkürler.
    Sanırım burada bana tavsiyeniz şu olacak ( yanlış isem düzeltin lütfen) Önce JAVA yı çok iyi öğrenmen ( yani neyi nerede kullanacağını bilmen veya bir problemi bir java ile nasıl çözebileceğini bilmen) sonra android geliştirmeye başlamam gerektiğini düşünüyorsunuz sanırım. Konuyu ayakta tutmaya çalışalım. Ben de daha yeni başlayacaktım ama burayı okuduktan sonra( tabi baya araştırdım nereden başlamam gerektiği hakkında karar vermeden önceki en son konuydu bu) öncelikle javaya başlayacağım inşallah
    önümdeki ilk boş vakitte javaya başlayaacğım. sonra da o iş bittikten sonra( bilmiyorum ne kadarda yeterince öğrenirim.) android programlama ve oyun geliştirmeye gireceğim. BU ARADA BİR SORU? YAKLAŞIK NE KADAR SÜREDE JAVA YETERİNCE ÖĞRENİLİR ( GÜNDE 2 SAATİMİ VEREBİLİRİM HAFTASONLARI 4 SAATE ÇIKABİLİR) ?
    Bilenler cevaplarsa çok teşekkür ederim şimdiden. Kolay gelsin herkese...

Java ile beraber C/C++, Phyton gibi diller bilmek sana hiç bir şey kaybettirmez tabii ki fakat Android için Java öğrenmen şart, öyle milletin dediği gibi silip süpürmeye, yalayıp yutmaya da gerek yok, temel kavramlar işini görecektir ilk adım için, sen temel düzeyde Java eğitimi aldıktan sonra zaten gerisi gelecektir. Ayrıca Xml hakkında da bilgi sahibi olman gerekiyor.

Eğitim sürecine gelirsek, Java için kitap veya video eğitim seti alabilirsin, İngilizce olması daha iyi olur, internette pek çok kaynak ve döküman var fakat ilk kez Java öğreneceğin için nereden nasıl başlaman gerektiğini gösteren bir yol göstericin olması gerek. Java'yı öğrendikten sonra Android programlamaya geçmek için ihtiyacın olacak tüm bilgiler developer.android.com'da var hiç bir kitap ve eğitim setine para vermene gerek yok, adamlar ya bu sitenin Türkçe çevirisini yapıp satıyor yada değiştirip değiştirip önüne atıyor. Kimseye para bayılmaya gerek yok, android.com'da ne ararsan var.

Android öğrenmeye devam ettikçe zaten küçük küçük uygulamalar geliştirmeye de başlayacaksın fakat hazır olduğunda direk oyun geliştirmek yerine önce uygulamalar geliştirmeye başla, birden bire oyun geliştirmeye başlarsan kafan karışır.

Son olarak, bir şeyleri yapamayınca hemen pes etme herkes anasının karnında öğrenmedi ilk adımda amacın para kazanmak değil kendini geliştirmek olsun, ne kadar bilgili olursan o kadar değerli olursun.

• quote:

Orijinalden alıntı: S

Yorumunuz için teşekkür ederim.Dediğiniz gibi önce uygulamadan başlasam daha iyi olacak sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S

Yorumunuz için teşekkür ederim.Dediğiniz gibi önce uygulamadan başlasam daha iyi olacak sanırım.
  • https://play.google.com/store/apps/developer?id=tmcn

Yuksek kalitede canli duvar kagitlari ve diger uygulamalarim

• Eclipse performansını artırmak için bir ipucu :
    adt-bundle-windows/eclipse klasörü altındaki (android development tools olarak açılan IDE'nizin bulunduğu dizin) eclipse.ini yapılandırma dosyasını not defteriyle açın.
    launcher.XXMaxPermSize değişkeninin karşısındaki değeri 1024M ile değiştirin.

Kolay gelsin .
  • Eclipse yerine şunu öneririm deneyin.http://www.jetbrains.com/idea/

Android desteği bütünleşik, plugin e gerek yok.
  • Bu sayfaya kadar her mesajı tek tek okudum. Önerilen siteleri yazdım kitaplara baktım. Ama yazılımı halletsem de grafik tasarımında kendimi nasıl gelistirecegim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Chromer

Bu sayfaya kadar her mesajı tek tek okudum. Önerilen siteleri yazdım kitaplara baktım. Ama yazılımı halletsem de grafik tasarımında kendimi nasıl gelistirecegim?

Bence grafik tasarım apayrı bir yetenek konusu.Resim çizmek,şarkı söylemek gibi birşey.Bu nedenle eğer yazılım geliştirmede iyiyim fakat grafikerlik bana göre değil diye düşünüyorsan bu işte iyi olan birileriyle ortak çalışmanı tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ERTRUL

quote:

Orijinalden alıntı: Chromer

Bu sayfaya kadar her mesajı tek tek okudum. Önerilen siteleri yazdım kitaplara baktım. Ama yazılımı halletsem de grafik tasarımında kendimi nasıl gelistirecegim?

Bence grafik tasarım apayrı bir yetenek konusu.Resim çizmek,şarkı söylemek gibi birşey.Bu nedenle eğer yazılım geliştirmede iyiyim fakat grafikerlik bana göre değil diye düşünüyorsan bu işte iyi olan birileriyle ortak çalışmanı tavsiye ederim.

Peki teşekkürler ama hala birkaç sorum var bunlar için ayrı bir motor mu kullanmam gerek sonuçta çizdiğim ve yaptığım şeyler çok ustaca olmayacak
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.