Şimdi Ara

Android Uygulamaya Reklam Alma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uygulamama hangi türden reklam almalıyım ? Çok indirilen bir uygulama olup reklamlara hiç tıklanılmaz diye kararsızım. İndirme başına reklamlar ne kadar sağlıklı olur bilmiyorum. Sizce reklam stratejisini nasıl ayarlamalıyım?

• Reklamlara tıklanmazsa senden bir götürüsü olmaz zaten benim google play'de iki uygulamam var ikisinde de hem banner hem geçiş reklamı var.
  • daha çok deneme uygulaması yapıyorsunuz gibi geldi bana. Eğer ses getireceğinden emin değilseniz reklam vermemeniz daha uygun gibi geldi bana açıkcası. İndiren kullanıcının uygulamayı silmesinde önemli rol oynuyor çünkü. Aman aman bi getirisi olmadığını söyleyebilirim. 5000 indirme alan bi uygulama aşağı yukarı 10-15$ getirir. Eğer eklemeyi düşünüyorsanız Google ve Startapp reklamları en iyi reklamlardır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmstg

daha çok deneme uygulaması yapıyorsunuz gibi geldi bana. Eğer ses getireceğinden emin değilseniz reklam vermemeniz daha uygun gibi geldi bana açıkcası. İndiren kullanıcının uygulamayı silmesinde önemli rol oynuyor çünkü. Aman aman bi getirisi olmadığını söyleyebilirim. 5000 indirme alan bi uygulama aşağı yukarı 10-15$ getirir. Eğer eklemeyi düşünüyorsanız Google ve Startapp reklamları en iyi reklamlardır.

Deneme uygulaması yapmıyorum açıkçası. Sürekli canlı sistemde olacak bir proje. 5000 gösterime 10 tık gelebilme ihtimalinden dolayı indirme başına reklam düşündüm. Sanırım maalesef admod gösterim ve tık başına ödeme yöntemi ile reklam ekleyeceğim.

@Booker DeWitt uygulama isimleri neler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmstg

daha çok deneme uygulaması yapıyorsunuz gibi geldi bana. Eğer ses getireceğinden emin değilseniz reklam vermemeniz daha uygun gibi geldi bana açıkcası. İndiren kullanıcının uygulamayı silmesinde önemli rol oynuyor çünkü. Aman aman bi getirisi olmadığını söyleyebilirim. 5000 indirme alan bi uygulama aşağı yukarı 10-15$ getirir. Eğer eklemeyi düşünüyorsanız Google ve Startapp reklamları en iyi reklamlardır.

10-15$ çok az bir değer dediğin 5000 rakamı için tabii reklamların kim tarafından verildiği ve reklamların nerelerde nasıl kullanıldığı da önemli ama benim kanımca 5000 indirme alan bir uygulamanın yaklaşık olarak getirisi 150-200$ civarında hatta aktif kullanıcı sayısı fazla ise sayı artar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.