Şimdi Ara

Android Whatsapp'ta kamera simgesindeki ses

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Andorid whatsappta yeni bir ses fark ettim. Sohbette sağ alt kısımdaki kamera sekmesine bastığımda, daha sonra kameranın içerisinde galeriyi gezinirken bir fotoğrafa tıklayıp tam ekran açtığımda, aynı şekilde geri gelip tekrar galeriye dönerken fotoğraf tam ekrandan çıktığında küçük bir kağıt ya da klik sesi gibi bir ses geliyor. Ses gerçekten çok ince, sadece sessiz ortamda duyabiliyorum. Telefonu sistem, bildirim, medya sesleri dahil sessize alsam da bu ses hala çıkıyor. Ayrıca whatsapp içinde herhangi bir başka sekmede gezinirken bu ses çıkmıyor(ataç simgesindeki herhangi bir dosyada gezinirken bu ses yok). Yalnızca kamera sekmesi içinde gezinirken olan ve telefon sessizde bile olsa duyulabilen bu incecik ses sizde de var mı? Sebebi nedir?

• Şu an fark ettim telefonun kendi kamera uygulamasını açarken de oluyor. Ama hala normal mi bilmek istiyorum
  • enteresan
  • O ses telefonun arka kamerasindan geliyor. Simdi ben de denedim. Benim telefonumda da kamerayi acinca o ses geliyor. Onceden kullandigim farkli marka telefonlarda da o ses vardi. Sesin whatsapple alakasi yok. Internetten baktim, normal diyorlar.
  • Lg G2 telefonumda vardı oto focus çalışırken çıkıyordu kameradan geliyor o ses
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.