Şimdi Ara

Androidden bıktım htc 8x alınır mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
3.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Windows 8 kullanıyorum çıktığından beri ne kasma ne donma ne reset yaşadım. Windows Phone ise en düşük donanımlı cihazında bile çok akıcı ki bu yüzden giriş ve orta segmentte android cihazlarını çok fena tokatlayacak GDR3 veya 8.1 Blue güncellemesi sonrası
  • w8phone en iyisidir hacılar
  • windows phone alma arkadasım. android candır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karabes

windows phone alma arkadasım. android candır.

çok cahilce bir yorum androidin iğrenç kasmalarını anlayan bir kullanıcı başka bir platforma geçmek istiyor ve sizde böyle bir yorum atıyorsunuz
    konuya gelince eğer oyun uygulama çokluğu çok önemli değilse wp8 çok güzel bence bende kurtulmak istiyorum androidden
  • quote:

Orijinalden alıntı: -HFG-

quote:

çok cahilce bir yorum androidin iğrenç kasmalarını anlayan bir kullanıcı başka bir platforma geçmek istiyor ve sizde böyle bir yorum atıyorsunuz
    konuya gelince eğer oyun uygulama çokluğu çok önemli değilse wp8 çok güzel bence bende kurtulmak istiyorum androidden

Ücretsiz oyunlarda çeşit biraz daha çoğalsa wp8 öne geçebilir ama kaç aydır takip ediyorum aynı. İnsanın canı bazen oyun oynamak istiyor bu yüzden mağazaya girip kurcalıyor. Ve de bir tane indirip biraz oynuyor en azından ancak wp8'de bu durum biraz zor. Hiç oyun yok diyemem ama bir şeyler eksik. Kendini yalnız hissediyorsun nedense. Herkes Android'de birbirini geçmeye çalışırken sen saf dışı kalıyorsun. Tabii stabiliteye tercih edilir mi bilemem. Telefon almadığım her gün fikirlerim değişkenlik gösteriyor nedense. Bir dizimag uygulaması bile yok wp8'de yani uygulamalarda da aynı şey var. Bu yüzden biraz karamsarım. Yine de Lumia almayı düşünüyorum orası ayrı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İronik Adam -- 28 Temmuz 2013; 1:34:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: -HFG-

quote:

öncelikle cahil dediğin için seni vicdanınla başbaşa bırakıyorum. uzun bi süre android kullandım. açıkcası oyun ve hız düşkünü biri değilim. çok hızlı olmasına da gerek yok.. fakat farklı bir sistem denemek istedim. ve özellikle de burada yapılan yorumlardan sonra kararımı vererek 820 aldım. telefona kötü demiyorum asla. fakat benim beklentilerimi asla karşılamadı. 1 yıldan beri hep aynı sorunlar yaşıyor insanlar.

ayrıca her yer de bundan bahsediyorum. neden bana yollanan videolar kaydedilmiyor ? böyle bir saçmalık olabilir mi ? evet wp da varmıs. ve inanın sırf bu yüzden bile alınmaz.

• Neden l720 öneriyorsunuz arkadaşlar ? L820 ile arasında 100 tl fark yok mu zaten

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum hatırlatırım s3 ten aşağısı kasıyor s3 dahil (zorlama halinde )

• Neden hep 720 önerilmişki bende wp8 e geçmeyi düşünüyorumda arada 100 lira için 1 gb ram daha iyi olur bnce. 820 almayı düşünüyordum acaba bir kusuru problemi filanmı var?
  • Nokia nın htc ye zilyon tane ekstra uygulaması var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tlserkan

Neden hep 720 önerilmişki bende wp8 e geçmeyi düşünüyorumda arada 100 lira için 1 gb ram daha iyi olur bnce. 820 almayı düşünüyordum acaba bir kusuru problemi filanmı var?

bataryası dusuk kapasıtelı o nedenle önerılmıyor ama ben dusunuyorum 820 yı
  • Tasarım olarakda 720 ilk bakışa al beni dedi. Aslında 720 1gb ram olsa direk onu alırım çünkü ram 1 sene sonra lazım olursa o zmn telefon değiştirmiyelim. En iyisi 920 ama onada güç yetmiyor
  • L920 biraz da gereksiz kaçıyor dostum hem , 720 çok şık ama ram yok yani o fiyata o telefon alınmaz . Bende alırsam 820 alırım (şu iphone lite modellerini bekliyorum öncelikle)

• umtttt U kullanıcısına yanıt
    Bana bayramdan sonra telefon lazım T20 iyice sıktı pek fazla uygulama kullanamıyorum telefon felç oluo . O yüzden 820 en mantıklısı. Diğer modelleri bekleyemicem özellikle benimde meraklandığım iphone lite modelini. Artık 2 sene sonra bida bakarız telefonlara. Teknolojinin hızlı gelişmesi zararımıza oluo :D
  • Zararımıza evet
    Lite çıkmadan telefonumu değiştirmeyeceğim , xperia ray var bende de idare ediyor şu an zorlasada ama program yüklemeyince seri iyi yani
    L820 lite arasındayım :) bekleyeceğim (aslınca ipad minimle iphone 5 takaslayıp 16 gb mini almak gibi bir çılgınlık yapabilirim )

• umtttt U kullanıcısına yanıt
    Bende bütçe olsa iphone alırım direk. En stabil sistem benim için. İpod Touch vardı bi kere bile takıldığını görmedim :D Bayramda biraz fazla el öpsek yeterli miktar toplarım birazda birikmiş var. Bekle beni 820 inş geliyorum
  • İnşallah alırsın hocam ben yurtdışında yiyeceğim parayı , okul döneminde biriktiririm artık
    İpade kapak alacağım süper bir tane fransadan inşallah , türkiyede de smartcover alacağım fiyat farkı pek yok süper olacak

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.