Şimdi Ara

androidi symbiandan daha iyi yapan 12 madde (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: serintuna

sanamı sorcam açarken bakma kardeş zorla gir bak demedimki ben sana her gün 50 tane saçma sapan aynı konular açılıyo sen orda ypa yorumunu

Odanda poster asmıyorsun buraya mesaj asarken. 50 tane saçma konu açılıyor diye 51. sini ben açayım diyorsun. Kendi kendini iyi ifade etmişsin kısaca "ben de saçmalıyorum" demişsin. Mesaj kasacaksan da bari faydalı birşeyler yaparak kas. Milletin zamanını çalma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SorrowOcean

quote:

Orijinalden alıntı: serintuna

sanamı sorcam açarken bakma kardeş zorla gir bak demedimki ben sana her gün 50 tane saçma sapan aynı konular açılıyo sen orda ypa yorumunu

Odanda poster asmıyorsun buraya mesaj asarken. 50 tane saçma konu açılıyor diye 51. sini ben açayım diyorsun. Kendi kendini iyi ifade etmişsin kısaca "ben de saçmalıyorum" demişsin. Mesaj kasacaksan da bari faydalı birşeyler yaparak kas. Milletin zamanını çalma.

• quote:

Orijinalden alıntı: Escape595

Bak arkadaşım iyi hoş etmişin de kalkıp tüm metni google translate e sokmuşsun abuk subuk birşey çıkmış. Koymadan önce okumamışsın bile. İngilizcesini koysan şu halinden daha çok anlayan çıkar...

+ 1903
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.