Şimdi Ara

ANET A8 3D PRİNTER - YARDIMLAŞMA VE GELİŞTİRME ANA KONU (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
266
Cevap
20
Favori
31.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Anet A8 3D yazıcı için hazır repetier ayarı var mı? Varsa paylaşabilir misiniz? Teşekkürler.
  • Dün ilk defa çıktı almaya çalıştım. 0,6mm very fine ayarında baskı aldığımda filament aşırı dandik çıkıyor. 200 derecede extruder ve 70 derecede heatbed.Neden bu kadar adi baskı alıyorum bende anlamış değilim tavsiyeleriniz nelerdir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßy Emre

Dün ilk defa çıktı almaya çalıştım. 0,6mm very fine ayarında baskı aldığımda filament aşırı dandik çıkıyor. 200 derecede extruder ve 70 derecede heatbed.Neden bu kadar adi baskı alıyorum bende anlamış değilim tavsiyeleriniz nelerdir?
    ben curadan kaynaklı olduğunu düşündüğüm sorunum vardı curanın ultimaker serilerinde makine dolgu yaparken dolgu dolgu yoğunluğu %100 yapsam bile ve dolgu şekli ne olursa olsun kumlu böyle pütür pütür sanki tozşeker gibi görüntü veriyordu çözümünü tam olarak bulamadım anet a8 yanında gelen sd kartta ki cura 14.07 yi kullanıyorum ve baskı kalitesi inanılmaz değişti baskı hızınıda azaltınca yüzey kalitesinde resmen çağ atladım
  • Baristatales B kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim hocam baska tavsiyeniz var mi filament mi cok adi acaba onu dusundum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • filamentle benimde başımda dertte esun marka aldım iyi marka diye ama filament içerden bazen kırık geliyor nasıl sardılarsa makaraya anlamadım kırığa denk geldimi yazıcı filamenti çekemiyor elle açmak zorunda kalıyorum çekemeyince yer yer boşluklar oluyor buda kaliteyi hatta bazen kopmalar bile oluşuyor objede ,yazıcının başında beklemek durumundayım müdahale etmek gerekiyor
    ANET A8 3D PRİNTER - YARDIMLAŞMA VE GELİŞTİRME ANA KONU

• Hocam cura ayarinin ekran goruntusunu atabilir misin 14.07 curada dolgu yine yuzde 100 olmuyor

• ANET A8 3D PRİNTER - YARDIMLAŞMA VE GELİŞTİRME ANA KONU

birde cura ultimate ayarları youtubeda gördüm uyguladım özellikle ultimate curada en sevdiğim özellik basılacak malzemenin yüksekliği bizim yazıcının Z yüksekliğinden fazla ise baskı alanıcak parçaya - değer verilek 2 aşamada basabiliyor bu özelliğinden dolayı curanın son serleri çok kullanışlı geldi bana video daki ayarları yaparsanız baskı alırken önce levha ısınıyor sabitlenince sıcaklık bu sefer nozzle ısınıyor

• öncelikle kusura bakmayın yeni üye olduğum için yorum olarak yazamadım sanırım. Bende gecenlerde gearbest üzerinden cihazı aldım suan kargo firmasında ayın 9 u pazartesi gunu gidip alacagım ama iş yogunlugu nedeniyle kullanamayacagım ve maddi olarak biraz sıkıntıya girdim almak isteyip kampanyayı kacırmıs olan arkadaslar var ise satabilirim. Sahibinden.com uzerınde 582520548 ilan numarası ile ilanım mevcut almak isteyene elimden geldiğince yardımcı olmak isterim. iyi aksamlar
  • arkadaşlar 3d yazıcısı olan ve aktif kullanan biri benimle iletişime geçebilirmi bir parça yaptırmam gerek

• parzival1253 P kullanıcısına yanıt
    Ilaniniz yayinda değil

• cumuut C kullanıcısına yanıt
    587140299 ilanı güncellemem gerekti ayrıca get açtım
  • İzmir'de bu yazıcıyı kullanan ve bana yardımcı olabilecek var mı ? RAMPS'a çevirdim yazıcı çalışıyo fakat ısınırken kapanıyo alt tablada üst extruder da ısınıyor fakat belli bi sıcaklığı aşamıyor. Lütfen makina 6 aydır yatıyo her parçayı tekrar sipariş ettim 1 yılda toplam benden ultimaker parası çıktı. Yardımcı olabilecek varsa ulaşsın ücreti neyse veririm gerçekten ihtiyacım var
  • parzival1253 P kullanıcısına yanıt
    Malesef hala ilan yok

• Ben de ayni yaziciyi kullaniyorum. En iyi sonuc aldigim ayarlar resimdeki gibi:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xulavi -- 13 Temmuz 2018; 12:42:50 >

• Marlin Firmware kullanan var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Almeda -- 31 Temmuz 2018; 17:27:1 >
  • Deranzo kullanıcısına yanıt
    merhaba ben anet a6 3d yazıcı aldım kurulumunu yaptım ama nasıl kullanacağım hakkında hiçbir deneyemim ve fikrim yok yardımcı olabilirmisiniz acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: THEQUİNOX

merhaba ben anet a6 3d yazıcı aldım kurulumunu yaptım ama nasıl kullanacağım hakkında hiçbir deneyemim ve fikrim yok yardımcı olabilirmisiniz acaba
    Merhaba,

Öncelikle iyi günlerde kullanın. Bilgisayarınıza Cura veya Slic3r gibi bir yazılım yüklemeniz gerekmekte. Ardından kendi 3d çizimleriniz ya da thingiverse.com gibi sitelerden hazır edinebileceğiniz 3d yazdırılabilir dosyalar edinmeniz gerekiyor. Bu dosyaları indirdikten sonra Cura veya Slic3r'den temel seçimleri yaparak G kodunu çıkarttırmalısınız. Ardından bu dosyaları usb kablo ya da hafıza kartı aracılığı ile yazıcınıza atarak baskı almaya başlayabilirsiniz.
  • Ürünü satan var mı İzmir için pm bekliyorum

• Selamlar, 3d modelleme ve printing ile ilgili bir sürü faydalı kurs burada mevcut.ilk iki ay ücretsiz kullanımı var.eğer ihtiyacınız olursa diye buraya bırakıyorum.kolay gelsin..
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.