Şimdi Ara

Anfi devresi hakkında yardım arıyorum!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar eklediğim fotodan da gördüğünüz gibi elimde 5 adet hoparlör var. Bunların değerleri üzerinde yazıyor. Bu hoparlörleri masa üstü bilgisayara bağlamak istiyorum fakat daha önce hiç amfi devresi yazmadığım için işi bilen birinden yardım almak daha doğru olacağını düşündüm ve foruma yazdım yardımlarınızı bekliyor şimdiden teşekkür ediyorum.
     Anfi devresi hakkında yardım arıyorum!

• kaynakkod kullanıcısına yanıt
    senın hopların watı dusuk olduğu ıcın sen bende tda 2005 entegresı ıle bır anfı onerırım 2x 10w gücünde bır anfın olur

yada tda 2030 le de yapabılırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi japon_japon -- 14 Mayıs 2014; 20:13:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: japon_japon

senın hopların watı dusuk olduğu ıcın sen bende tda 2005 entegresı ıle bır anfı onerırım 2x 10w gücünde bır anfın olur

yada tda 2030 le de yapabılırsın

elimde toshiba TA8210AH olur mu olursa devresi nasıl olucak. 5 adet hoparlör var bunları çıkışları nasıl olucak elinde devre şeması varsa yollarmısın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaynakkod -- 14 Mayıs 2014; 20:56:21 >
    burayı bır ıncele
    http://320volt.com/ta8210ah-stereo-22w-amfi-devresi-6v-18v/
  • quote:

Orijinalden alıntı: japon_japon

burayı bır ıncele
    http://320volt.com/ta8210ah-stereo-22w-amfi-devresi-6v-18v/

bunu bende buldumda burda hoparlörleri nasl baglıcam seri olarakmı hoparlörler arasına kondansatör veya direnç gibi devre elemanları gerekir mi ?
    dosyaları ındırıp bakman gerekiyor burdan bısı dıyemem
  • evde kullanmadığın bir vcd varsa amfi olarak kullanbilrsin. aç için amfi kısmı ve dijital kısım birbirinden ayrıdır anlarsı nhemen. dijital kısmdan anfiye giden 3 lü kalın bir kablo olur kartın üzerinde l r ve g yazıları vardır. bir tane 3.5 mm kblo bağla o çıkışlara amfinin çıkışınada hoparlörlerini bağla 2x10 watt tda 2004 entegreli amfini kullan. istersen giriş kısmna potansiyometre eklersen anolog ses kontrolüde yapabilrsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.