quote:Orijinalden alıntı: LP_KSSekledim kabul et Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: LP_KSS ekledim kabul et neydi senin adres casuslu bişiydi
quote:Orijinalden alıntı: ChuKusayko kasınıo mu ne sen Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: ChuKu sayko kasınıo mu ne sen bi eğlenceyi hor görüyorsunuz zaten sevgilimden ayrıldım süperim yani bugün
quote:Orijinalden alıntı: Syrinksquote:Orjinalden alıntı: ChuKu sayko kasınıo mu ne sen bi eğlenceyi hor görüyorsunuz zaten sevgilimden ayrıldım süperim yani bugünAlıntıları Göster taam şimdi anlaşıldı tanıdığım piskiyatrlar var tavsiye edebilirim
quote:Orijinalden alıntı: LP_KSStaam şimdi anlaşıldı tanıdığım piskiyatrlar var tavsiye edebilirim Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: LP_KSS taam şimdi anlaşıldı tanıdığım piskiyatrlar var tavsiye edebilirim saol ben bana yeterim
quote:Orijinalden alıntı: Syrinksquote:Orjinalden alıntı: LP_KSS taam şimdi anlaşıldı tanıdığım piskiyatrlar var tavsiye edebilirim saol ben bana yeterimAlıntıları Göster
quote:Orijinalden alıntı: çaaarimert msn var mı bu arada arkadaşa hoşgeldin diorum Alıntıları Göster hoşbulduk senin msn de olabilir
quote:Orijinalden alıntı: LP_KSShoşbulduk senin msn de olabilir Alıntıları Göster çok paylaşımcı gördüm sizi yauu
quote:Orijinalden alıntı: çaaarimert msn var mı bu arada arkadaşa hoşgeldin diorum Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: çaaari mert msn var mı bu arada arkadaşa hoşgeldin diorum olmazmı
quote:Orijinalden alıntı: Railquote:Orjinalden alıntı: çaaari mert msn var mı bu arada arkadaşa hoşgeldin diorum olmazmı Alıntıları Göster siz verin bende vercem