ewet koxpsuz 70 olunuyo hatta 72 .. bizim cafede cypher orc orfeus_tr var yani adam lvl 71 mage % 50-60 arasydı en son dün baktıgımda ılla koxp lazım deil .. adam gunde 12 15 saat mage party [aoe] alanla dark stona falcon cw stone golem bunları toplayıp hepsını kesyıolar anlayın yani ... ama genede koxp a ban deyıp te bu forumda koxp a gırmıs yada gırmeye kazır % 90 bi kitle varrrr.. koxpa karsı deilim onuda soyleyım
Hiç bu kadar komiğinide görmedim. Koxp kullaniyor işte kanit deyip kendi koxp resmiyle kanitlamiş. Chitin Sheildi düşürdükten sonra koxpu biraksan ne olur birakmasan ne olur ? Diyelimki sen haklisin her 70 lvla koxpa kasan aklim başima geldi biraktim dese ? Tebrik ediyorum sadece. Mükemmel bir başlik açip mükemmel bir noktaya değinmişsin.
Zaten 70+ ya emeğiyle kasan kaç kişi varki parmaklarımla gösterebilirmiyim acaba
Beyler Cyper Heaven Clanını Kimse Benden İYi Bilemez Benim Abim O clandaydı YAptıkları Kötü Ama Dupe Yaparlardı Sabahtan Aksama KDr Linate Golemde Kasarlardı Beyler BEn KEndi Gözlerimle GÖrdüm 1 Buffer 7 ARchery ileSrf GOlem Kasarlardı Oto Healer Olmadan Hic KEsmediler Belki İnanmıcaksınız Ama Onların Hepsi Koxp DUpercilerdi Abimin Çok kEz CHarı Banlandı Bronze PRE Varken AMa Gold ALdı Bisey Olmuor ARtık Şimdi Bıraktı Oyunu Clanında Kolu Sönmedi Hic Cz De Bile Koxp Acıorlar ARkadaslar Normaldir AMa ADı Üstünde [Cyhper]
O herif anca öle kasar zaten baskında el moradaın içinide bile adam koxp açmış lan abartmışlar bunlar gene olcak bence ilerde
o restore
eskiden healler olmama rağmen buff diye anıranlara +++++++++++++++++++++++++++++++++++ diye bağranlaraweriom 2000 lik buffemı oturuom cz de sende çalış derlersede bi jungement çakıom tek gidiolar