Şimdi Ara

Animasyon yapmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese merhaba. Animasyon yapmak istiyorum hobi olarak boş vakitlerimi değerlendirmek istiyorum. Örnek verecek olursak çocuklar için https://www.youtube.com/watch?v=3RRt_XviM20 bu tarz bir animasyon yapmak istiyorum.
    Nereden başlamam gerek hangi programları bilmem gerek çizim için neyi kullanmam gerek tek bir programda çizim ve hareketlendirme yapılabiliyormu pek bilgi sahibi değilim bana yardımcı olabilirseniz memnun olurum.
    şimdiden teşekkür ediyorum

• 0- Ben bu işin ustası değilim, azcık anlarım, başlık cevapsız kalmasın diye yazıyorum.

1- Her şeyden önce bir miktar ingilizce öğren. Sadece program menüsü kelimeleri için değil; adamakıllı bütün eğitim videoları ve yardım arayacağın sayfalar ingilizce.

2- Şevkini kırmak gibi olmasın ama örnek verdiğin video en az 5-6 kişilik iş bilen bir ekibin haftalar süren bir çalışması. Tek kişinin profesyonel olarak yapması aylar, hobi olarak yapması seneler alabilir. Yine de o adamlar anasının karnında öğrenmedi, en azından kursunu okulunu okumuş adamlar. Biraz zaman ve emek yatırımı yapman lazım.

3- Blender öğrenerek başla, gerisi bir şekilde gelir. Örnek video da muhtemelen bhlender'dan çıkma.
  • Ilginiz için saolun anladig8m kadarıyla baya emek istiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.