Şimdi Ara

Anime Arşiv (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
310
Cevap
6
Favori
85.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: m_c_g

quote:

Orjinalden alıntı: windsurf

80 gblık bir hdd'm olduğu için arşiv yapamıyorum, izleyip siliyorum ama şuan bunlar var. Rmvb'lerde çeviri grupları yok.
    Naruto(kıyamadım.) Rmvb olarak fillerlar hariç tüm bölümler.
    Slam Dunk-Rmvb
    Great Teacher Onizuka Ogm 237 mb'lik dual audio bölümler - ae4
    Full Metal Panic - Mkv - AHQ
    Rosario to Vampire - Mkv - Ayako-Bakawolf
    Rosario to Vampire Capu2- Mkv(görüntü kalitesi harika!)- 1-7 Ayako, geri kalanı Chihiro.
    Tenjou Tenge- Mkv - AHQ
    Arkadaşım sayesinde quality watcher olduk 80 gb'de.

Narutoya karşılık
    Death Note
    Devil May Cry
    serilerinden istediğini verebilirim.Hatta bana Naruto gonderebilicek arkadaşlar özelden ulaşsınlar.
    Bişi daha sorucam sizin şimdi böyle dev arşivleriniz var ya.Siz bunların hepsini izlediniz mi çok merak ediyorum.Ömür yetmez yavValla bravo!!

Valla takas düşünmüyorum hocam öylesine yazdım herkes yazıyordu.

• Tamam o zaman.Bana lazim da Naruto ondan sordum
  • Denizli içinden takas yapabileceğim arkadaşlar var mı acaba?
    Elimdeki animeler.
    Naruto 1-220
    Bleach 144 bölüm var.
  • Arkadaslar yardımcı olabılır misiniz her yerde aradım clannad after story altyazısı yook bulamadım interntte türkce olarak acaba sizde varsa rapid e upload edebilir misiniz?
  •  Anime Arşiv

Satış takas nasıl isterseniz olur sadece ANIME dizi teklif etmeyiniz. Isteyene listeyi atabilirm Anidb ye tıklanabilir linkleri vardır, animeler hakkında bilgi alabilirsiniz.

Istekler için PM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nebtawi -- 31 Mayıs 2009; 20:31:15 >
  • ANIME SERİLERİ
    berserk
    black lagoon
    bleach 1-224
    bounen no xamdou
    chaos head
    code geass
    cowboy bebop
    darker than black
    detroit metal city
    d-gray man
    elfen lied
    ergo proxy
    fate-stay night
    flcl
    full metal panic
    full metal panic fumoffu
    gantz
    ghost in the shell stand alone complex
    golden boy
    great teacher onizuka
    gundam 00
    lovely complex
    naruto 1-220
    neon genesis evangelion
    one piece 1-405
    ouran high school host club
    rurouni kenshin
    samurai champloo
    serial experiments lain
    soul eater
    tengen toppa gurren lagann
    texhnolyze

FİLMLER

hellsing ultimate ova 1-5
    ghost in the shell
    appleseed
    grave of the fireflies
    princess mononoke
    animatrix

anime takas etmek isteyen olursa pm atabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azathoth -- 28 Haziran 2009; 22:15:34 >
  • abi sizde türkçe altyazılı 1-2 anime varsa gönderebilirmisiniz arşiv yapmaya başıacam önce narutoyu indirecem 1-2 gün sonra başlıacam gönderebilecek abiler bana mesaj atsın (katnip-katnip@hotmail.com)
  • ya böyle sizin arşivlere bakıorum da içim gidiyo benim şimdi elimin altında düzgün bi pc ve harici bellek olsa ben de yapıcam da çok uzun iş aranızda aydında oturan varsa hatta kuşadasından biri varsa benle irtibat kursun arşiv yapmak istiyorum ben de :D
  • Sponge Bobun 11 bölümü
  • quote:

Orijinalden alıntı: FBİ

Sponge Bobun 11 bölümü

sponge bob ne zaman anime oldu ?
  • rec 9 bölüm die biliyodum 10. bölümne ya biri bna nerden indirebilirim söliyebilirmi bide bu animede nie bi bölüm 10 dk
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrt522

rec 9 bölüm die biliyodum 10. bölümne ya biri bna nerden indirebilirim söliyebilirmi bide bu animede nie bi bölüm 10 dk

Rec 9 bölüm zaten.Ama yanlış hatırlamıyorsam arada izleyeceğin 2 tane special bölüm vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaT@L1Ty

quote:

rec 9 bölüm die biliyodum 10. bölümne ya biri bna nerden indirebilirim söliyebilirmi bide bu animede nie bi bölüm 10 dk

Rec 9 bölüm zaten.Ama yanlış hatırlamıyorsam arada izleyeceğin 2 tane special bölüm vardı.

1 bölüm special var
  • çok değişik bitti anime ya hoş geldin dedi eleman kız hoşbulduk dedi sonra kız içeri girdi bitti nerden bulabilirim special bölümü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrt522 -- 29 Ağustos 2009; 14:44:05 >
  • quote:

çok değişik bitti anime ya hoş geldin dedi eleman kız hoşbulduk dedi sonra kız içeri girdi bitti nerden bulabilirim special bölümü

divxplanet te bulabilirsin
  • Benimki de bu.

Anime Arşiv
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flara

Benimki de bu.

[simage]http://resim.donanimhaber.com/upfiles/256308/47F5B6D9B1A34D1D9FBF8AE71F490D55.jpg[/image

Bende
    Bleach(Movieler yok)
    Fate-Stay Night
    Afro Samurai(Animeden sayılırmı bilmiyorum)

• Bu kadar şeyi nasıl depoluyorsunuz?1 Terabyte lık harddiskiniz yada binlerce dvd niz mi var?Bende yer kalmadı çünkü indirmekten önerilerinizi bekliyorum harici disk mi alayım yoksa dvd ye mi yazayım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yigit`

Bu kadar şeyi nasıl depoluyorsunuz?1 Terabyte lık harddiskiniz yada binlerce dvd niz mi var?Bende yer kalmadı çünkü indirmekten önerilerinizi bekliyorum harici disk mi alayım yoksa dvd ye mi yazayım?

Bende 1tb ve 320 gb dahili, 1tb da harici var. Dvdlere de depoluyorum hdd yetmiyor bir yerden sonra ama ben sadece anime arşivi yapmıyorum kendi ihtiyaçlarına göre tercih et dvd ye depolayacaksın orası kesin.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.