Urahara harika bir karakter. Anime gayet iyi gidiyor. |
## [Anime] BLEACH ## (350. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
-
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Shinzou sasageyo (Attack on Titan) ve tekmeyi ayağıyla durdurmak (One Piece - Luffy vs Doflamingo dövüşünde aynısı vardı )
10/10 bölümdü. Güzel ilerliyor.
-
Bu bölüm yine dehşetti. Komamura haftanın yıldızı. Duygu yüklü bir bölümdü.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Link paylaşımı için teşekkürler, çevirmen özüne sadık kalarak çevirmiş daha anlaşılır görünüyor.
Tek sıkıcı olan şey beklemek, her hafta çabuk bitiyor.
Bir de başka anime izlemediğim çok bilmiyorum ama görsel efektler falan sinema tarzı renklendirmeler baya hoş.
Arkaplanların boş olması haricinde tabi, o da mangada da şikayet edilen bir konuydu. Bleach'in güzel bir evreni var aslında ama mekan olarak hep sıkıntılı kaldı belirli yerlerde. Hueco Mundo sürekli gece ve çöl, Quincyler zaten gölgelerde saklanmış geriye de KKT ve SS kalıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydogan -- 30 Temmuz 2023; 5:54:57 > -
Komamura'yı da görmüş olduk bu bölümde.
-
www.tranimeizle.co
Bot Kontrol - Anime izlehttps://www.tranimeizle.co/bleach-sennen-kessen-hen-2-kisim-5-bolum-izle -
Manganın kendinden soğuttu kısımlardan bir bölüm olmuş, buraya kadar haftalık gidiyordum yıllar önce sonra çat diye bıraktım. Anime bile olsa affedemicem valla, geçen haftadan sonra cacık bi bölüm.
Neyseki çabuk bitti, intro'dan önceki ve ending sonrası sahneleri sevdim.
-
Şu iki kaptanın kaybetme sebebi hollowlaşmayı kullanmamış olmalarındandır.
Kubo burada Renjiyi öveyim derken iki kaptanı gömmüş resmen.
-
Hollowlaşma kullanmamaları gerçekten çok sinir bozucu. Acaba maskeleri bankai kullanmalarına engel mi oluyor ben de anlamadım.
Savaş sahneleri basit ve etkili idi bana kalırsa renk efektini çok az kullanarak direk görülmesi gerekeni göstermişler.
Rukia ve Renji'ye gelirsek, Renji fullbring arcta fiziksel olarak kendisini çok güçlendirmişti zaten, üzerine sıfırıncı tümenden +9 yetenekleri öğrenince kazanmaları pek şaşırılacak bir durum değil
Son olarak düşünüyorum da çok az sayıda kaptan ve quincy kaldı, 6 quincy+ kız tayfa ve Ychbach kaldı her bölümde ana karakterlerden gitmeler olduğuna göre sanırım 3.sezonun ortasında tüm savaşlar bitmiş olacak sonra ne izleyeceğiz en ufak fikrim yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kty28 -- 6 Ağustos 2023; 0:10:52 >
Hocam her hafta sizi düzeltiyorum, yine düzelteyim. Sternritterlar henüz azalmadı, neye göre altı adet kaldı diyorsunuz bilmiyorum ama bu sezonun ilk bölümünü açıp izlerseniz zaten masa sahnesinde bir sürü Sternritter olduğunu göreceksiniz. Yhwach, Uryuu, Haschwalth, Pernida, Askin, As Nödt, Liltotto, Bazz-B, Pepe, Valkyrie, Meninas, Candy, Nanana, Gremmy, Lille Barro, Giselle ve Weizol hayatta olan Sternritterlar. Shinigamilerden ise şu anda Genryusai, Unohana ve Sajin dışında öldüklerinden emin olduğumuz kaptan henüz yok. Kaybeden diğer yaralı kaptanların iyileştirilme ihtimali de var. 3.sezonda tüm savaşlar bitmiş olmayacak yani. :) Vizardların Soul Soceity'de hollowlaşmamalarının sebebi ise Soul Soceity'de bunun ters karşılanacak olması.
Bölüme gelecek olursak, bu arcta en beğenmediğim olay vizardların çok kolay harcanmalarıydı. Maalesef diğer arkadaşların dediği gibi Renji'yi yüceltmek için iki kaptanı harcadılar. Kaldı ki Kensei gerçekten çoğu kaptandan daha güçlüdür. Yine de bölümün animasyonları ve çizimleri on numaraydı. Haftaya yine güzel bir bölüm bizi bekliyor olacak. :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Frost -- 6 Ağustos 2023; 3:16:40 >
Anime çok iyi gidiyor. Seriye remake yapsalar izletir kendisini.
Bu bölüm biraz sönüktü ama sonu güzel bitti.
-
Acayip iyi ilerliyor , mangayı okumuş biri olarak ne olacağını bilmeme rağmen zevk alıyorum. Ekstra sahneler umarım bir yere bağlanır..
Tek sıkıntı manga bitişinin aceleye getirilmesi ve sonunda tatmin etmemesi bence. Eğer mangadaki gibi bitecekse büyük hayal kırıklığı olur herkes için .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grimaniel -- 9 Ağustos 2023; 19:31:8 >
www.tranimeizle.co
Bot Kontrol - Anime izlehttps://www.tranimeizle.co/bleach-sennen-kessen-hen-2-kisim-6-bolum-izle -
nedense anime de manga gibi bitecek gibi geliyor. daha fazla ekleme yaparlar diyordum da simdiye kadar o kadar farkli birsey gormedik
-
Bence 3. ve 4. sezonlarda bol bol ek sahne göreceğiz hocam. Ekleme olmazsa bu hızla zaten 3.sezonda biter normal şartlarda.
Bana da öyle gibi geliyor. Tek ümidim en azından açıkta kalan bazı şeyleri daha net aydınlatmaları olur.
Hell Arc veya ilk gotei 13 için hazırlık yapılıyor gibi şuan. Ya detayları Hell Arc’a bırakacaklar ya da boşverip ilk gotei 13 spinoff’u gelecek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X