quote:Orjinalden alıntı: Giray Han eh be yevo , yılın 12 ayının 6 ayında bağlantım yok benim :) adsl faturalarını ödeyen bir babam olsaydı keşke (durumumu bilen biliyor) daha çok paylaşım olurdu o zaman :) hakkat yaw mesajını okuyunca hatırladım aga noldu sen bi ara ekonomik krizdeydin atlatabildinmi?
quote:Orjinalden alıntı: Kaiji quote:Orjinalden alıntı: Giray Han eh be yevo , yılın 12 ayının 6 ayında bağlantım yok benim :) adsl faturalarını ödeyen bir babam olsaydı keşke (durumumu bilen biliyor) daha çok paylaşım olurdu o zaman :) hakkat yaw mesajını okuyunca hatırladım aga noldu sen bi ara ekonomik krizdeydin atlatabildinmi? yok aynı be :\ üni'ye girersem düzelir anca peder kesenin ağzını açar
quote:Orjinalden alıntı: DarKSpideR99 Ben resmi niçin göremiyorum <_< ben de göremiyorum artık Kapalı diyo
quote:Orjinalden alıntı: Morfildor Mesaj sayısı nı gösteren zımbırtıları ucundan gösterip kapatıolar hep uyuşturucu hesabı önce beleşe verirsin birkaç tane , sonra parayla satarsın bağımlısı olana