Şimdi Ara

ANIME CAFE (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
821
Cevap
14
Favori
28.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ippo ile maçından sonra bir daha görünmedi galiba. Tam hatırlamıyorum.
  • Berserk konusu açılmıyor dh ana sayfasına yönlendiriyor o yüzden buraya yazıyorum. Arkadaş bi' 10 dakika önce bitirdim animesini, serinin ilk 20 bölümü müthişti, ama son 3-4 bölüm de anime bendeki bütün büyüsünü kaybetti nedense. Gerçekçilikten çok uzaklaştı birden bire (tamam başından beri behelit doğa üstü bir şeydi biliyorum)ama iblisler aşırıya kaçtı ve bu durum sadece 1 bölümde yedirildi izleyiciye. Yani anime sadece 1 bölümde bütün akışını değiştirdi sanki. Son bölümlerin kurgusu kötüydü hikaye eksik kaldı. Yani anime serisi tatmin etmedi beni, mangasına başlamayı düşünüyorum lakin, anime-manga ilişkisi nasıl ilerledi, mangaya animenin bittiği yerden devam mı etmeliyim baştan mı başlamalıyım? (Bunları manganın hikaye örgüsünün daha güzel olduğunu ya da hikayenin anime den sonrasınında güzel olduğu varsayarak yazıyorum eğer böyle bir durum söz konusu değilse lütfen bilgilendirin.)

• quote:

Orijinalden alıntı: Toriko

Berserk konusu açılmıyor dh ana sayfasına yönlendiriyor o yüzden buraya yazıyorum. Arkadaş bi' 10 dakika önce bitirdim animesini, serinin ilk 20 bölümü müthişti, ama son 3-4 bölüm de anime bendeki bütün büyüsünü kaybetti nedense. Gerçekçilikten çok uzaklaştı birden bire (tamam başından beri behelit doğa üstü bir şeydi biliyorum)ama iblisler aşırıya kaçtı ve bu durum sadece 1 bölümde yedirildi izleyiciye. Yani anime sadece 1 bölümde bütün akışını değiştirdi sanki. Son bölümlerin kurgusu kötüydü hikaye eksik kaldı. Yani anime serisi tatmin etmedi beni, mangasına başlamayı düşünüyorum lakin, anime-manga ilişkisi nasıl ilerledi, mangaya animenin bittiği yerden devam mı etmeliyim baştan mı başlamalıyım? (Bunları manganın hikaye örgüsünün daha güzel olduğunu ya da hikayenin anime den sonrasınında güzel olduğu varsayarak yazıyorum eğer böyle bir durum söz konusu değilse lütfen bilgilendirin.)

Berserk'e animesinden başlayarak çok büyük bir hata yapmışsın.Berserk animesi Berserk evreninin ufak bit kısmını anlattığı gibi mangasında ki Golden Age Arc'ının da kabataslak halidir.Manganın anlattığı düşünceyi anlatamaz.Direk ilk chapterdan başlamak zorundasın.Eğer aynı hikayeyi ikinci kez görmek canını sıkarsa da sabret.12.Ciltden sonra olayın devamını görmeye başlayabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Urasawa Gen

quote:

Orijinalden alıntı: Toriko

Berserk konusu açılmıyor dh ana sayfasına yönlendiriyor o yüzden buraya yazıyorum. Arkadaş bi' 10 dakika önce bitirdim animesini, serinin ilk 20 bölümü müthişti, ama son 3-4 bölüm de anime bendeki bütün büyüsünü kaybetti nedense. Gerçekçilikten çok uzaklaştı birden bire (tamam başından beri behelit doğa üstü bir şeydi biliyorum)ama iblisler aşırıya kaçtı ve bu durum sadece 1 bölümde yedirildi izleyiciye. Yani anime sadece 1 bölümde bütün akışını değiştirdi sanki. Son bölümlerin kurgusu kötüydü hikaye eksik kaldı. Yani anime serisi tatmin etmedi beni, mangasına başlamayı düşünüyorum lakin, anime-manga ilişkisi nasıl ilerledi, mangaya animenin bittiği yerden devam mı etmeliyim baştan mı başlamalıyım? (Bunları manganın hikaye örgüsünün daha güzel olduğunu ya da hikayenin anime den sonrasınında güzel olduğu varsayarak yazıyorum eğer böyle bir durum söz konusu değilse lütfen bilgilendirin.)

Berserk'e animesinden başlayarak çok büyük bir hata yapmışsın.Berserk animesi Berserk evreninin ufak bit kısmını anlattığı gibi mangasında ki Golden Age Arc'ının da kabataslak halidir.Manganın anlattığı düşünceyi anlatamaz.Direk ilk chapterdan başlamak zorundasın.Eğer aynı hikayeyi ikinci kez görmek canını sıkarsa da sabret.12.Ciltden sonra olayın devamını görmeye başlayabilirsin.

Teşekkür ediyorum, önceki mesajımdada söylediğim gibi bir eksiklik hissetmiştim gerçekten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kobayakawa

Ippo'nun mangasında sonunda güncele yetiştim.

Spor mangası önerebilecek var mı? Bol chapterlı (200+) olursa iyi olur Eyeshield 21, One Outs okudum.

Ashita no Joe. Dünyadaki gelmiş geçmiş en iyi spor mangasıdır.Evet, Slam Dunk'tan bile daha iyi.
  • Bu Evangelion rebuild serisinin son filmi 2015 de geliyor diye bizi trollediler galiba.2 ay kaldı yıl bitiyor daha ses seda yok.
  • KanameSama kullanıcısına yanıt
    Valla sanırım öyle hocam,Evangelion 3.0+1.0'dan ses seda yok gerçekten.Son film çıkmadı diye henüz 2 ve 3'üde izlemedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: KanameSama

Bu Evangelion rebuild serisinin son filmi 2015 de geliyor diye bizi trollediler galiba.2 ay kaldı yıl bitiyor daha ses seda yok.

3.filmden sonunu düşünürsek.Kurguyu bile halletikletinden şüpheliyim.

• quote:

Bu Evangelion rebuild serisinin son filmi 2015 de geliyor diye bizi trollediler galiba.2 ay kaldı yıl bitiyor daha ses seda yok.

Şaşırılacak birşey yok, 2.0'ın 1.0'dan (01.09.2007) sonraki yıl vizyona girmesi gerekirken 2009'un ortalarında vizyona girmesi, 2.0'ın sonundaki preview kısmındaki neredeyse hiçbir sahnenin olmadığı 3.0'ın anca 2012'in sonunda vizyona girebilmesinden dolayı 2015 denen 4. filmin gösteriminin 2016'nın ortaları yada sonlarını bulacağını düşünüyorum. Anno ne derse desin, birleştirilemeyecek bir çemberi birleştirme işine soyunmuş durumda ve restock'u bile yapılmayan figür satışlarının ilk ayından gelen para bile 20 sene sonra yapımcıların çarkını hala döndürebildiği için doğal sonuç bir başka cliffhanger'le Rebuild filmlerinin bitmesi ve reboot bir EVA serisi için açık kapı bırakılıp fanboyların tümden ıslatılması olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Akuma_Blade

quote:

Şaşırılacak birşey yok, 2.0'ın 1.0'dan (01.09.2007) sonraki yıl vizyona girmesi gerekirken 2009'un ortalarında vizyona girmesi, 2.0'ın sonundaki preview kısmındaki neredeyse hiçbir sahnenin olmadığı 3.0'ın anca 2012'in sonunda vizyona girebilmesinden dolayı 2015 denen 4. filmin gösteriminin 2016'nın ortaları yada sonlarını bulacağını düşünüyorum. Anno ne derse desin, birleştirilemeyecek bir çemberi birleştirme işine soyunmuş durumda ve restock'u bile yapılmayan figür satışlarının ilk ayından gelen para bile 20 sene sonra yapımcıların çarkını hala döndürebildiği için doğal sonuç bir başka cliffhanger'le Rebuild filmlerinin bitmesi ve reboot bir EVA serisi için açık kapı bırakılıp fanboyların tümden ıslatılması olacaktır.

Yeni bir
    reboot/devam
    hikayesi artık bütün Eva fanlarını bıktıracağını düşünsemde yine saf sembolizm ile bütün fanları kendine çekmeyı başarır gibi duruyor.Bu da Anno'yu sonu gelmez ve kalitesiz bir döngüye sokacağını düşünsemde her türlü yukarıda bahsetiğim sebepten para gelecektir.

Öyle ya da böyle Anno'nun bir çıkmaza girdiği belli.En azından çıkmasını umut etmeliyiz.

• Birde bu vardı.The Melancholy of Haruhi Suzumiya'ya başladım ve 3. bölümdeyim.Değişik karakterler var hepsi ayrı bir şeyi temsil ediyor sanırım ama tam olarak anlamış sayılmam.Bu animenin neden bu kadar övüldüğünü birisi söyleyebilir mi?
  • Kara No Kyoukai için nasıl bir izleme sırası takip etmeliyim? Çıkış sırasına göre mi yoksa kronolojik sıraya göre mi? İzleyen biri bilgi verebilir mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tilqi_Gin

Kara No Kyoukai için nasıl bir izleme sırası takip etmeliyim? Çıkış sırasına göre mi yoksa kronolojik sıraya göre mi? İzleyen biri bilgi verebilir mi acaba?

Çıkış sırası.O sırada çıkarmalarının bir sebebi var.

• quote:

Birde bu vardı.The Melancholy of Haruhi Suzumiya'ya başladım ve 3. bölümdeyim.Değişik karakterler var hepsi ayrı bir şeyi temsil ediyor sanırım ama tam olarak anlamış sayılmam.Bu animenin neden bu kadar övüldüğünü birisi söyleyebilir mi?

İzleyebildinizmi ?

ben açıkcası izlememin üzerinde 1 sene civarı geçti konuyu karakterleri falan hayal meyal hatırlıyorum demekki benim için çok önemli bir seri değilmiş yani ben bu kadar çok övülmesinin sebebini anlayamadım. 8 puan vermişim
  • Kobayakawa kullanıcısına yanıt
    Major Serisi
    Cross Game
    Haikyuu
    Ping Pong The Animation
    Slam Dunk

Kuroko no Basket *gerçekçilik arıyorsan izleme
    Chihayafuru *karuta denen iğrenç bir oyun ancak bu kadar ilgi çekici anlatılabilir

benim önerebileceğim spor animeleri bunlar

Ayrıca One Outs'un baseball ile alakası yok ama kendini iyi satan bir anime. gerçek baseball'a yakın bir anime arıyorsan major izle.
  • Kemono no Souja Erin, Twelve Kingdoms, Seikai no Senki gibi derin konuya sahip karakterlerde ciddi gelişim gözlemleyebileceğim özellikle dünyası üzerinde uzunca düşünülmüş bir anime önerebilir misiniz.

dünyası ne kadar derinse benim için o kadar iyi.

Legend of Galactic Heroes kesin izleyeceğim bir anime bunun haricinde öneri istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Madao

quote:

Birde bu vardı.The Melancholy of Haruhi Suzumiya'ya başladım ve 3. bölümdeyim.Değişik karakterler var hepsi ayrı bir şeyi temsil ediyor sanırım ama tam olarak anlamış sayılmam.Bu animenin neden bu kadar övüldüğünü birisi söyleyebilir mi?

İzleyebildinizmi ?

8. bölümü bitirdim.Yani sonunda ne olacak diye merak ediyorum.Övüldüğü kadar bir şey olmalı en azından.Bitirdiğimde daha kapsamlı araştırırım internette.
  • Lazeran kullanıcısına yanıt
    MAL listene baktığımda izlemediklerinden

Ghost in the shell filmleri ve TV serileri
    Bokurano eğer evangelion seversen
    Wolf's Rain
    Aoi Bungaku her bir hikayesi ders verici nitelikte bir seri
    Paprika
    FLCL
    hikayesi o animeler gibi derin dediğimde o dünyanın dilini dinini yaşantısını geleneklerinin yönetim şeklinin inanışlarının tarihini o animelerde olduğu detaylıca anlayan serilerden bahsediyordum. Senin önerilerin bu şekilde mi?

FLCL 2 bölüm izlemiş sıkılıp kapatmıştım bi ara bitirecem

öneriler için teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.