Şimdi Ara

[ANİME] Fairy Tail :: Spoiler Serbest :: (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
399
Cevap
3
Favori
17.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam şuan zero bölümlerini izliyorumda bana aşırı sıkıcı geldi atlasam sıkıntı olurmu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ainz Ooal Gown

Hocam şuan zero bölümlerini izliyorumda bana aşırı sıkıcı geldi atlasam sıkıntı olurmu ?
    Olmaz
  • quote:

valla ben 2. sezondayım daha o yüzden 3 e başlayamadım. Fairy tail gercekten kendini çok fazla tekrarlayan bir anime ama nedense beni hep kendine çekmiştir.
    Kendini tekrar etmesi pek iyi değil ama izlettiriyor kendini bir şekilde. Karakterlerini sevdiğim için izliyorum ben
  • aynen :)
  • Dostum animeyi bitirdim şuan günceldeyim filmlerinide izledim sadece ovalar kaldı. Sence ovalar izlenmeye değermi ?
  • quote:

Dostum animeyi bitirdim şuan günceldeyim filmlerinide izledim sadece ovalar kaldı. Sence ovalar izlenmeye değermi ?
    Film ve ve ovaları izlemeye gerek yok. Ben izlemedim

Ova hiç izlemem. Film izlemem içinde sequel veya prequel olması lazım. ( Tv serisi animeler için tabi )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05471E679 -- 13 Ekim 2018; 16:2:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dragon cry bok gibi olmasına rağmen güzel sahneler içeriyor ya izle bence. İlk film vasat.
  • 2.bölümde güzeldi.
  • 2. bölümde natsunun güç artışını görmemiz hariç kalan şeyler bana boş geldi. Ama çokta kötü değildi.
  • 3. bölüm anizm'de çıkmış.

Anizm | En Güncel Türkçe Anime İzleme Portalı
    Fairy Tail: Final Series (2018) 3. Bölüm - 3. Bölüm
    https://www.anizm.tv/fairy-tail-final-series-2018-3-bolum

• quote:

Orijinalden alıntı: Ginga Eiyuu

3. bölüm anizm'de çıkmış.

https://www.anizm.tv/fairy-tail-final-series-2018-3-bolum
    Musty94'ün yaptığı çeviriyse gayet kalitelidir. Bildiğim kadarıyla Turkanime'de sadece fansub gruplarının çevirileri yayınlanıyor. Bağımsız çeviriler için anizme falan bakmak gerekiyor sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05471E679 -- 21 Ekim 2018; 13:28:55 >
  • Aynen hocam o çevirmiş boruto da anizm'de çıkıyor hep, gün içinde çıkar o da
  • 3. bölüm gayet güzeldi.
  • quote:

3. bölüm gayet güzeldi.

Gray ne işler çeviriyor acaba ? Ayrıca Juvia'nın Natsu'yu Gray sanması komikti
  • Graye babasının verdiği büyü gücü fazla gelmiş heralde kafası gitmiş çocuğun :D
  • 4. bölüm idare ederdi ama benim artık gıcık kaptığım bir problem var. Anime nerdeyse 300 bölüm olacak dile kolay 300 bölüm ama natsu hala ezik ezik takılıyor bir kezde ezilmeden ez geç be abicim yeter be.
  • quote:

4. bölüm idare ederdi ama benim artık gıcık kaptığım bir problem var. Anime nerdeyse 300 bölüm olacak dile kolay 300 bölüm ama natsu hala ezik ezik takılıyor bir kezde ezilmeden ez geç be abicim yeter be.
    Shounen serilerinin geneline bakarsan aslında Natsu o kadar da ezik değil. Shounen serilerinde ana karakterin ilk başta dayak yemesi sonrasında bir şekilde aldığı power upla dayak atması kural gibi bir şey.
  • D. kullanıcısına yanıt
    Sana kesinlikle katılıyorum dostum. Ama 2. sezonun sonunda natsu 1 yıllığına güçlenmeye gitmişti. 3. sezonun başında bize güçlendiğini gösterdiler amma velakin bossfight a kadar göremicez gücünü heralde :))
  • quote:

Sana kesinlikle katılıyorum dostum. Ama 2. sezonun sonunda natsu 1 yıllığına güçlenmeye gitmişti. 3. sezonun başında bize güçlendiğini gösterdiler amma velakin bossfight a kadar göremicez gücünü heralde :))
    Mangasını okuduğum için net söyleyebilirim baya güçlendi.
  • D. kullanıcısına yanıt
    şükür :)))
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.