Şimdi Ara

ANIME&MANGA tavsiyeler ve öneriler burada... (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.186
Cevap
32
Favori
119.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yorumlar için sağolun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dead Or Alive

Bana güzel bir ecchi manga önerebilirseniz iyi olur, ecchi ağırlıklı olmasına gerek yok echi içersin yeter, adult/mature da olabilir
    Okuduklarımdan en çok hoşuma gidenler bunlar oldu gibi:

Love Hina
    A Town Where You Live (Kimi No Iru Machi)
    Change 123
    To Love-ru
    Mahou Sensei Negima
    Rosario + Vampire
    Kiss X Siss
    My Balls

şimdi ne okuyim sizce?

dene istersen fena seri değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenex

Arkadaşlar şuana kadar DeathNote ve Naruto'yu izledim. Forumda çokça bahsedilmesinden dolayı Bleach ve One Piece yi indiriyorum. (Kaçırılmayacak serilerden başlayarak arşiv yapmayı düşünüyorum.) Herhangi bir konuda olabilir. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Daha tavsiyesi olan varsa indirebilirim. :)
  • quote:

quote:

Arkadaşlar şuana kadar DeathNote ve Naruto'yu izledim. Forumda çokça bahsedilmesinden dolayı Bleach ve One Piece yi indiriyorum. (Kaçırılmayacak serilerden başlayarak arşiv yapmayı düşünüyorum.) Herhangi bir konuda olabilir. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Daha ben izlemedim ama Full metal Alchemist çokca övülen bir anime. GTO, Slam Dunk, Space adventure of Cobra, Basilisk, Dragon Ball-Dragon Ball Z benim sevdiğim ve tavsiye edebileceğim animeler arasında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: delton

quote:

quote:

Daha ben izlemedim ama Full metal Alchemist çokca övülen bir anime. GTO, Slam Dunk, Space adventure of Cobra, Basilisk, Dragon Ball-Dragon Ball Z benim sevdiğim ve tavsiye edebileceğim animeler arasında.

Teşekkürler. O zaman bunlar sırada.
  • Ben naruto animeyi indirmeye başladım
    animeyi izlemeden önce o bölümün mangasını mı okumalıyım yoksa ne yapmalıyım
    tecrübesi olan arkadaşlar yardım ederse sevinirim
  • @kenex

Dragonball başlarda çok güzel ama belli biyerden sonra kendini tekrar ediyor.
    tamammını birden indirme.bi kısmını indir izle sonra tekrar indir sıkıldığın yerde indirmeyi bırakırsın.

genelde forumda konuşulanların haricinde
    hajime no ippo yu da sevdim.box la alakalı bi anime.
    ilk seri 76 bölüm 2. seri (Hajime no Ippo New Challenger) şu anda 26 bölüm var anime freak te.
    ikinci serinin tamamını izlemedim.ilk seriyi izledim kanımca güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: uchihaitachi

@kenex

Dragonball başlarda çok güzel ama belli biyerden sonra kendini tekrar ediyor.
    tamammını birden indirme.bi kısmını indir izle sonra tekrar indir sıkıldığın yerde indirmeyi bırakırsın.

genelde forumda konuşulanların haricinde
    hajime no ippo yu da sevdim.box la alakalı bi anime.
    ilk seri 76 bölüm 2. seri (Hajime no Ippo New Challenger) şu anda 26 bölüm var anime freak te.
    ikinci serinin tamamını izlemedim.ilk seriyi izledim kanımca güzel

Teşekkürler. İndirmeler bitince hajime no ippo ya başlayayım. Ama öncelik uzun serili animeleri indireyim diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rtlh.yil

quote:

Bana güzel bir ecchi manga önerebilirseniz iyi olur, ecchi ağırlıklı olmasına gerek yok echi içersin yeter, adult/mature da olabilir

Love Hina
    Change 123
    To Love-ru
    Mahou Sensei Negima
    Rosario + Vampire
    Kiss X Siss
    My Balls

şimdi ne okuyim sizce?

Bende zaten tam bu seriye başlamıştım, bitmek üzere son ciltteyim
    Son 2-3 cilt biraz sıkıcı gibi ama onun dışında güzel seri

Edit: bitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dead Or Alive -- 10 Kasım 2009; 17:19:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onderf1

Ben naruto animeyi indirmeye başladım

Yardım edecek yok mu?
  • quote:

quote:

Ben naruto animeyi indirmeye başladım

Yardım edecek yok mu?

Naruto'yu izlemediğim için direk onun hakkında yorum yapmayacağım ama animelerin büyük bir kısmı mangalardan uyarlandığı için hikaye olarak aynı olurlar. Yani animeyi izlemen için önceden manga okuyarak bir bilgi sahibi olman gerekmez o seri hakkında. Bazı serilerde mangasına göre ufak farklılıklar ya da anlatılmadan atlanan kısımlar olabiliyor. Ama bunlar seriyi anlamanı engelliyecek, rahatsız edecek kadar büyük farklılıklar olmaz.
  • Önerileriniz için sağolun
    Manga+anime manga +anime şeklinde bir karar kıldım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rtlh.yil

quote:

Love Hina
    Change 123
    To Love-ru
    Mahou Sensei Negima
    Rosario + Vampire
    Kiss X Siss
    My Balls

şimdi ne okuyim sizce?

Bende zaten tam bu seriye başlamıştım, bitmek üzere son ciltteyim
    Son 2-3 cilt biraz sıkıcı gibi ama onun dışında güzel seri

Edit: bitti

Benim de canım sıkılmaya başladı. En son ToraDora'yı izledim. A şimdi oda bitti Echhisiz kaldım manga olarak.
    Tora Dora'yı her romance sever insan izlesin güzel bir anime.
  • Ben dragon ball serileride izledim kaç sene önce işte en son geçenlerde gt yi izledim , naruto shipuden izledim ikisinide tavsiye ederim.. death note(yanlış olabilir)yede güzel diyorlar ilk 3-4 bölüm izlemiştim bıraktım şimdi Db yi yeniden izliyorum nostalji oluyor hemde keyifle izliyorum..
    Hatırlayan varmı majin buu ile kapışmaları adam bir türlü ölmüyordu, tam öldü diyorduk sonra yeniden birleşiyor falan Sinir olmuştum ne zaman ölcek bu yaratık diye..
  • quote:

Orijinalden alıntı: HellLord_gs

Ben dragon ball serileride izledim kaç sene önce işte en son geçenlerde gt yi izledim , naruto shipuden izledim ikisinide tavsiye ederim.. death note(yanlış olabilir)yede güzel diyorlar ilk 3-4 bölüm izlemiştim bıraktım şimdi Db yi yeniden izliyorum nostalji oluyor hemde keyifle izliyorum..
    Hatırlayan varmı majin buu ile kapışmaları adam bir türlü ölmüyordu, tam öldü diyorduk sonra yeniden birleşiyor falan Sinir olmuştum ne zaman ölcek bu yaratık diye..

bende tam orda bıraktım db u
    arada 2 bölüm izliyorum sırf seri bitsin diye zevkten değil
  • Bana şu sıralar en popüler 5 anime tavsiyesi yapacak varmı acaba. Anime arşivine başlıyorum ve başlangıç için iyi olur kanısındayım.

1- En az 1 en çok 3 sezonluk olabilir.
    2- Japon animeleri tercihimdir.
    3- Gelecekte ve geçmişte geçen tarihi , fantastik (samuraylar, ninjalar) , teknolojik (robotlar vs) animeler tercihimdir.
    4- Yukarıda da bahsettiğim gibi en popüler en tercih edilenleri önerirseniz sevinirim.

Elimde bulunan Anime ler.

Samurai 7
    Bleach

Bunlar haricinde olursa sevinirim. Ayrıca geniş Anime arşivine sahip arkadaşlarla Dizi arşiviminden istedikleriyle takasa girebilirim. Takas için ilgilenen olursa PM atsın...

Listenin linki

http://forum.donanimhaber.com/m_22157338/mpage_5/key_Dizi%2CArsivinde//tm.htm#34509856
  • 1-Samurai Champoo
    2-Cowboy Bebop
    3-Ergo Proxy
    4-Code Geass(Popülerliği doğrudur ama bence pek tercih edilmesi gereken bir anime değildir. Gundam 00 daha yerli bir seçim olur)
    5-Ghost In The Shell(Bütün filmleri,serileri izlenebilecek bir animedir.)
  • Rurouni Kenshin'i tavsiye ederim. Bir başyapıttır.

www.anime.gen.tr
    Anime Manga Türkiye : Rurouni Kenshin
    http://www.anime.gen.tr/animetanitim.php?id=254

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Crowley -- 13 Kasım 2009; 16:17:58 >
  • Devam edenlerden(MANGA)

1. Veritas
    2.Gamaran
    3.Beelzebub(boyleydi sanırım.)
  • Teşekkürler hepinize... Verdiğiniz önerilerle başlıycam anime arşivine zaten beni bilen bilir 1-2 aya kalmaz anime canavarı olarak geri dönerim aranıza... Hep ertelediğim bir olaydı bu o yüzden inanılmaz hevesliyim şuanda...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.